ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Λειπει ο Μαπρης απο τη Σαρακοστη?

Λοιπον χαιρομαι παρα πολυ που αντικρυζω την αγωνια γι αυτη τη συνεντευξη στα ποστ των θαυμαστων!....Βασιλη καλα εκανες και με περιμενες...

Παιδια, πολυ ωραιαες ερωτησεις, μπραβο....
Λοιπον,κι εγω το Πρωτο τραγουδι που εμαθα να παιζω στην κιθαρα ηταν οι κακες συνηθειες,,,και μαλιστα σε δανεικη κιθαρα... εμοιαζε πολυ με τη δικια του...αχ...ναι,λοιπον, ειναι παντρεμενος εδω και δυο χρονια με την Βαλεντινα Ταμιωλακη απο οτι ξερω , και ειναι η φλαουτιστρια και οχι η β' φωνη. <θα μπορουσε ισως να μας κατατοπισει!>
Εγω παλι εχω αποριες στους στιχους...
α) "καθενας μας στο στροβιλο ετουτης της ανεμης, χρωσταει ενα θανατο κι ενα παραμυθι". Ζουμε για να ξεχρεωσουμε? και σε ποιον το Χρωσταει? <γενικα θα ηθελα πολυ να ξερω πως βλεπει το θεμα της υπαρξης Θεου κλπ, αλλα μην εμβαθυνετε τοσο γιατι νταξει, το θεμα ειναι περισσοτερο η μουσικη του πορεια κι οχι αυτος σαν ανθρωπος.>
β) Στο Παραμυθι, στο τραγουδι "ματια που δε βλεπονται λεει, "παει καιρος που εφυγα, και δεν κοιταζω πισω" . Τωρα στην καινουρια του δουλεια, λεει οτι " ολους τους δρομους που με βγαλαν εδωπερα, τους εχω παλι περπατησει σε μια μερα... η μονη μου πατριδα ειναι ο χρονος, κλπ." Τελικα ποια σταση κραταει απεναντι στο παρελθον του? προτιμα να το ανασκαλευει η να μη γυριζει ποτε πισω?
γ) Γιατι δε λεει ποτε το "Πεμπτο λιονταρι" στις συναυλιες? Ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια του...
δ) Θα ηθελα επισης να ξερω τον αριθμο και τη διευθυνση του! ;)Α! και ποτε εχει γενεθλια! pleaseee!!>
ε) ποτε τελοσπαντων θα ανεβασουν στο σαιτ του τα video?
στ)Ποιο δισκο εχει ξεχωρισει περισσοτερο και γιατι?<αν και ξερω οτι οι Βυθισμενες αγκυρες ειναι ο πιο προσωπικος του, τεσπα>
ζ) ΠΟια συνεργασια εχει ξεχωρισει, τι σχεδια εχει για το αμεσο μελλον
,<συνεργασιες κλπ>.....
E, τωρα δε θυμαμαι αλλα.....
ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

Ηταν τελειος, κι οι ηλιθιοι κοψανε το καλυτερο τραγουδι για να βαλουν ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ!.Ελεος....