Αποστολέας Θέμα: Once_Nightwish  (Αναγνώστηκε 8756 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nemo

• Περαστικός
  • *
  • Take me down to the Paradice City...
    • Προφίλ
Once_Nightwish
« στις: 27/07/04, 13:37 »
To akouse kanenas sas? An oxi na to parete! Einai ena aristourghma. Egw to antegrapsa apo enan ksaderfo ki apo tote den exei eggatalipsei to cd-player mou.
Exei kommatia gia oles tis katastasei kai ta gousta, apo pio hrema mexri sklhra, xwris na leipei se kanena h melwdikothta.
Soon i will be here no more
You'll hear my tale through my blood
Through my people and the evening sun
The bear within will never lay to rest

psomas

• Επισκέπτης
Re:Once_Nightwish
« Απάντηση #1 στις: 27/07/04, 13:57 »
το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδω.   ;)

Btw, Άκουσα τους nightwish στο rockwave και δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Zoso

• Heartbreaker
  • Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Our shadows taller than our soul...
    • Προφίλ
    • Zeppelin
« Απάντηση #2 στις: 28/07/04, 10:49 »

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Δε μιλάω για δισκογραφία...

Αν έχεις δει τους Nightwish (αχ Tarjia...) live, και δε σου άρεσαν καθόλου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είσαι gay!  ;D ;D ;D
''...Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ’ ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά...''

psomas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 28/07/04, 12:53 »

Αν έχεις δει τους Nightwish (αχ Tarjia...) live, και δε σου άρεσαν καθόλου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είσαι gay!  ;D ;D ;D
δεν μου άρεσε ο ήχος τους.
Η tarjia πάλι.....  :o :o 8)  :D

Αποσυνδεδεμένος nikv

• Επισκέπτης
  • **
  • Σόλαρε...! Σόλαρε...! Σόλαρε...! Σόλαρε...!
    • Προφίλ
    • Linkin Park oficial site
« Απάντηση #4 στις: 29/07/04, 01:19 »

δεν μου άρεσε ο ήχος τους.
Η tarjia πάλι.....  :o :o 8)  :D

Τι έχει η Tarja ??
 Βασικά είναι άδικο να κρίνετε ένα συγκρότημα μόνο απο ένα τραγούδι [Nemo] .Παίζει να είναι το χειρότερο κομμάτι στην δισκάρα Once ...
YOU CAN'T KILL ME
CUZ I'M ALREADY
INSIDE YOU

psomas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: 29/07/04, 14:57 »
δεν κρίνω το συγκρότημα από ένα τραγούδι αλλά απ τη μουσική του σαν σύνολο που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν μ'αρέσει.  ;)

Αποσυνδεδεμένος PAPAJOHNNY

• Μικρός Μπαλαντούλης
  • Θαμώνας
  • ...but I like it!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 12/11/04, 23:28 »
Με το συγκεκριμενο συγκροτημα εχω αρρωστια αλλα το Once ειναι αισχος  τι να πω? Εχουν χασει το συναισθημα που εχουν με τις βαρβαρες κιθαρες που εχουν βαλει,σε ορισμενα κομματια η φωνη της Tarja θαβεται.Ωστοσο με το πρωτο ακουσμα του δισκου καταλαβαινεις οτι ξεχωριζει ενα κομματι το Nemo το οποιο ειναι καραεμπορακλα του κερατα (και μονο που μαζι με Μαζωνακηδες και αλλους, το MAD παιζει και αυτο συνεχεια αυτο μου λεει πολλα).Ελπιζω ο επομενος δισκος τους να ειναι καλυτερος!  
« Τελευταία τροποποίηση: 12/11/04, 23:29 από PAPAJOHNNY be good tonight!! »
Της ψυχής μου τα κομάτια είναι έρημα παλάτια,όπως κάτι μονοπάτια δίχως τέλος και αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 12/11/04, 23:40 »

Ειμαι επισης πορωμενος με Nightwish και νομιζω οτι το Once ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ !!!
Γενικα οτι εχουν βγαλει απο το ocean born και μετα ειναι απιστευτα ...
Τις κιθαρες τις ειχαν σε ολους τους δισκους, απλα οσο παει , γινεται καλυτερη η παραγωγη και ακουγονται καλυτερα.
Αν δεν σας αρεσουν οι δυνατες heavy κιθαρες , μαλλον δεν θα επρεπε να ακουτε Nightwish , γιατι ειναι στο κατω κατω metal συγκροτημα ...
Εγω παλι τις κιθαρες αυτες τις ακουγα και σε παλιοτερα αλμπουμ τους ...
Και βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θαβεται η φωνη της Tarjia !!!
Στο μεταξυ,  οσο παει αυτη η κοπελα τραγουδαει και καλυτερα και πιο ωριμα ...
Παλια τραγουδουσε σχεδον μονο οπερετικα , ενω τωρα μπορει και τραγουδαει τα παντα ...
Για μενα το Once ηταν ενας απο τους καλυτερους δισκους της χρονιας ...
Πολυ χαλαρα ...
Οπως και τα υπολοιπα τους ...
Και live που εχω ακουσει , ειναι παλι super ...
Τελος, πρεπει να πω, οτι εμπορικο , σε καμια περιπτωση δεν σημαινει και κακο ...
Το ΝΕΜΟ ειναι κομματαρα και εχει φανταστικη μουσικη και στιχους ...
Αλιμονο αν αποριπτουμε κομματια επειδη ειναι "εμπορικα", ή επειδη καποιο ηλιθιο καναλι παιζει το κλιπακι συχνα !!!!!
Ο δισκος ειναι θεϊκος:
Απο το Creek Mary's blood μεχρι το Τhe Siren,το Ghost Love score, το Kuolema Takee Taiteilijan, το Nemo, το Dark chest of wonders, το Wish I had an angel ....
Tι να λεμε τωρα ... Σκιζει !!!
« Τελευταία τροποποίηση: 13/11/04, 00:00 από Great Cornholio »
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

• Μικρός Μπαλαντούλης
  • Θαμώνας
  • ...but I like it!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 13/11/04, 00:07 »
Με το συγκεκριμενο συγκροτημα εχω αρρωστια αλλα το Once ειναι αισχος  τι να πω? Εχουν χασει το συναισθημα που εχουν με τις βαρβαρες κιθαρες που εχουν βαλει,σε ορισμενα κομματια η φωνη της Tarja θαβεται.Ωστοσο με το πρωτο ακουσμα του δισκου καταλαβαινεις οτι ξεχωριζει ενα κομματι το Nemo το οποιο ειναι καραεμπορακλα του κερατα (και μονο που μαζι με Μαζωνακηδες και αλλους, το MAD παιζει και αυτο συνεχεια αυτο μου λεει πολλα).Ελπιζω ο επομενος δισκος τους να ειναι καλυτερος!  

Ειμαι επισης πορωμενος με Nightwish και νομιζω οτι το Once ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ !!!
Γενικα οτι εχουν βγαλει απο το ocean born και μετα ειναι απιστευτα ...
Τις κιθαρες τις ειχαν σε ολους τους δισκους, απλα οσο παει , γινεται καλυτερη η παραγωγη και ακουγονται καλυτερα.
Αν δεν σας αρεσουν οι δυνατες heavy κιθαρες , μαλλον δεν θα επρεπε να ακουτε Nightwish , γιατι ειναι στο κατω κατω metal συγκροτημα ...
Εγω παλι τις κιθαρες αυτες τις ακουγα και σε παλιοτερα αλμπουμ τους ...
Και βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θαβεται η φωνη της Tarjia !!!
Στο μεταξυ,  οσο παει αυτη η κοπελα τραγουδαει και καλυτερα και πιο ωριμα ...
Παλια τραγουδουσε σχεδον μονο οπερετικα , ενω τωρα μπορει και τραγουδαει τα παντα ...
Για μενα το Once ηταν ενας απο τους καλυτερους δισκους της χρονιας ...
Πολυ χαλαρα ...
Οπως και τα υπολοιπα τους ...
Και live που εχω ακουσει , ειναι παλι super ...
Τελος, πρεπει να πω, οτι εμπορικο , σε καμια περιπτωση δεν σημαινει και κακο ...
Το ΝΕΜΟ ειναι κομματαρα και εχει φανταστικη μουσικη και στιχους ...
Αλιμονο αν αποριπτουμε κομματια επειδη ειναι "εμπορικα", ή επειδη καποιο ηλιθιο καναλι παιζει το κλιπακι συχνα !!!!!
Ο δισκος ειναι θεϊκος:
Απο το Creek Mary's blood μεχρι το Τhe Siren,το Ghost Love score, το Kuolema Takee Taiteilijan, το Nemo, το Dark chest of wonders, το Wish I had an angel ....
Tι να λεμε τωρα ... Σκιζει !!!
Καταρχην δεν ειπα οτι δε μου αρεσουν οι βαριες κιθαρες,απλως πιστευω οτι δεν τους ταιριαζουν τοσο πολυ γιατι χανουν το συναισθημα τους.Ο λογος που λατρεψα το συγκροτημα ειναι το συναισθημα που βγαζει.Οσον αφορα την εμπορικοτητα συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι κακο αλλα οχι να το παιζουν στα καπακια μαζι με διαφορους καλλιτεχνες που δεν εχουν καμμια σχεση με το αντικειμενο (αυτο δε σου λεει τιποτα?).Δε ξερω ισως να φταιει και το οτι τους εχω συνιθησει αλλοιως.Αλλα πες μου ειλικρινα,ποιασε ολη τους τη δισκογραφια και συγκρινε τη με το Once(για να ειμαστε ποιο αντικειμενικοι).Συγκρινονται οι μελωδιες και το συναισθημα που βγαζουν οι παλιοι δισκοι με το Once?  
Της ψυχής μου τα κομάτια είναι έρημα παλάτια,όπως κάτι μονοπάτια δίχως τέλος και αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 13/11/04, 00:16 »
Φιλτατε Papajohnny,
Το οτι τους παιζουν στο Mad (και οπου αλλου) μαζι με τους υπολοιπυς μαλακες, εμενα δεν μου λεει τιποτα απολυτως ...
Να σου θυμισω οτι και το One των Metallica το παιζανε στο MTV μαζι με MC Hammer και λοιπους μαλακες ...
Στα καναλια κοιτανε μονο την κονομα και δεν τους ενδιαφερει τι ειδος μουσικης παιζουν ...
Εγω ομως ξερω οτι παρομοια κομματια με το Nemo ειχαν βγαλει και παλιοτερα οι Nightwish ...
Τωρα , αν μερικοι σκυλαδες κτλ , γουσταρουν οτι ακουν στο MAd και μετα τοκανουν Ringtone, αυτο λιγο με ενδιαφερει ...
Γραμμενους τους εχω ετσι κι αλλιως ολους τους ... μεχρι εκει που δεν παιρνει ...
Τα ιδια λεγανε και για το Black Album των Metallica και οντως ηταν πιο εμπορικο, αλλα ηταν επισης και δισκαρα !!!
Σε αντιθεση με τα επισης εμπορικα Load & Reload που γι αμενα ηταν χαλια (τουλαχιστον για μεταλ) ...
Τωρα οσον αφορα τη συγκριση που μου λες να κανω, δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο τους δισκακι, αλλα το γουσταρω με τρελα !!!
Εμενα πιο πολυ απο ολα μου αρεσει Wishmaster ...
Αλλα και τα υπολοιπα τα θεωρω κορυφαια ..
Δεν νομιζω δηλαδη οτι εχουν χασει το συναισθημα τους ...
Απλα εχουν και κανα δυο τραγουδια πιο "σκληρα" ...
Παντως για την φωνη, πιστευω οτι οσο παει γινεται και καλυτερη !!!
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

• Μικρός Μπαλαντούλης
  • Θαμώνας
  • ...but I like it!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 13/11/04, 01:33 »
Τελικα απο οτι καταλαβα συμφωνουμε εν μερη με την εμπορικοτητα.Απλως το θεμα Nightwish το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια και οι δυο.Το σιγουρο ειναι οτι συμφωνουμε οσον αφορα το καλυτερο αλμπουμ.Το Wishmaster ειναι κορυφη!!!

Αποσυνδεδεμένος elena000020

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: Once_Nightwish
« Απάντηση #11 στις: 02/12/05, 14:21 »
η άποψη μου είναι πως το once ναι μεν είναι καλό αλλά όχι το καλύτερο cd των nightwish!για παράδειγμα το century child ή το wishmaster είναι φοβερά!πολλοί έχουν χαρακτηρίσει το once μια εμπορική πατάτα.δε συμφωνώ βέβαια με αυτή την άποψη αλλά ούτε για το οτι το once είναι κανένα φοβερό cd.πιστεύω πως έχουν κάνει πολύ σημαντικότερες δουλειές!

Αποσυνδεδεμένος elena000020

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 02/12/05, 14:26 »
σε καμία περίπτωση το once δεν έχει την ίδια μελωδικότητα με τα προηγούμενα cd των nightwish.ελπίζω κ εγώ ο επόμενος δίσκος τους να είναι πολύ καλύτερος.φοβάμαι πως όσοι είναι πωρωμένοι με τους nightwish δε θα συνεχίσουν να τους ακούνε αν βγάλουν κ άλλους δίσκους σαν το once.όχι πως δεν είναι καλός δίσκος αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει και είναι πολύ κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 02/12/05, 20:58 »
Τελικα δεν μ αρεσει σα δισκος..Μετα απο πολλες ακροασεις καταλαβα οτι δεν μου πανε εκρηξεις με μελοδικοτητα..Μου παει η Ταρια ομως.. ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος aris 13888, ο saprikios anathematistis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ό,τι αρέσει σ' όποιον αρέσει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 12/12/05, 15:04 »
Ο δισκος αυτος ειναι καπως παραξενος... Σε ορισμενα τραγουδια, οπως το Νεμο, ποποφερνει...

Προτιμω χιλιες φορες το Century Child ή το Oceanborn ή το Over The Hills And Far Away ή το Wishmaster...

Αποσυνδεδεμένος loudness

• Θαμώνας
  • let there be ROCK !!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 06/02/06, 15:21 »
εμπορικλα εχουν γινει και αυτοι evanessence !!! xalia !!!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 07/02/06, 13:36 »
Βασικα δεν υπαρχουν πια Nightwish!!! ;D ;D ;D
Δεν πιστευω να κανουν κατι φοβερο χωρις την τραγουδιστρια αν και γνωμη μου ειναι οτι υπαρχουν καλυτερα συγροτηματα με γυναικεια φωνητικα(πχ Lacuna coil-και πιο ομορφη;))
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος efswmos

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 22/02/06, 03:05 »
σίγυρα η τραγουδίστρια δεν είναι πλέον μαζί τους; μήπως είναι άλλο νέο κόλπο της δισκογραφικής τους;

Αποσυνδεδεμένος pan-The_gunslinger

• Θαμώνας
  • Gallagher's Dreamer
    • Προφίλ
    • blues lovers
« Απάντηση #18 στις: 23/02/06, 13:04 »
Κι αυτοί αρπαχτές κάνανε και κάνουν (κατα τη γνώμη μου).Οσο για το Once δεν ξέρω τι να πω.Αν και είχε καλές κριτικές εμένα με απογοήτευσε και το πέταξα κιόλας.
Και αυτό το πράγμα με τα γυναικεία φωνιτικά σε power και μελωδικό Μεταλ έχει παραγίνει τελευταία!Ευτυχώς γλιτώσαμε απ'αυτήν...

A.Ο.Ξ - RORY - ΘΑΝΑΤΟΣ +ΤΕΛΟΣ!

Αποσυνδεδεμένος *mustaine*

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 21/05/06, 11:03 »
Ρε σεις το Nemo χειροτερο τραγουδι του δισκου??Διαφωνω!Αυτος ο δισκος ειναι διαμαντακι,ουτε μια ατελεια δεν βρισκω!Ουτε πιστευω πως ειναι εμπορικος,απλα οι Nightwish πηγαν ενα βημα παραπανω με τη μουσικη τους.Ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!!!Ειναι απο τους δισκους που θα φερει περισσοτερους κοντα στο μεταλ και πιστευω πως θα γινει κλασσικος.
Αλλα πολυ φοβαμαι πως η αποχωρηση της Ταριας ειναι το τελος αυτης της φοβερης μπαντας...Eιναι η μια και μοναδικη Siren των Nightwish!Θεα και αναντικαταστατη!!!
are we just a moment in time?

Mana Sama

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: 21/05/06, 21:52 »
Καλό άλμπουμ... Αν και το βαρέθηκα, δεν το πολυακούω πλέον...

Αποσυνδεδεμένος Fys

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 24/05/06, 16:43 »
Είναι ένα πάρα πολύ καλό pop άλμπουμ, ίσως ο καλύτερος pop δίσκος της χρονιάς του.
Shatter the myth, don't cut yourself, on your words against dreams made of steel, stronger than any faith that inflicts with pain and fear...
Chuck Schuldiner RIP (13/5/1967 - 13/12/2001)

Αποσυνδεδεμένος pan-The_gunslinger

• Θαμώνας
  • Gallagher's Dreamer
    • Προφίλ
    • blues lovers
« Απάντηση #22 στις: 26/05/06, 15:53 »
Είναι ένα πάρα πολύ καλό pop άλμπουμ, ίσως ο καλύτερος pop δίσκος της χρονιάς του.
Σωστός!!!

A.Ο.Ξ - RORY - ΘΑΝΑΤΟΣ +ΤΕΛΟΣ!

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #23 στις: 28/05/06, 14:19 »
Σωστός!!!

....
............................χαχαχαχα!................
              .............................

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Neath Dick

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 03/09/06, 19:01 »
Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια.Αν δεν σας αρεσει το ειδος της μουσικης οκ.
Αλλα απο θεμα συνθεσεις το αλμπουμ ειναι αξιολογο.Καμια σχεση με evanesence.Αντιθετα πιστευω πως αυτοι ειναι μια κακη απομιμηση των  Nightwish.Σιγουρα το  Century Child  ειναι καταπληκτικο ωστοσο το Once ειναι ενα στοιχημα με το μελλον.Ειδικα τωρα που εφυγε η Tarja(γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????)