Αυτο θα το κρινεις εσυ ...
Ο Vetta ΕΙΝΑΙ ενας πολυ καλος ενισχυτης (για την ακριβεια ειναι 72 ενισχυτες, 40 πεταλακια , δεν ξερω ποσες καμπινες και studio effects , ολα μαζι σε ενα πακετο), ο οποιος σου δινει και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας για κετευθειαν εγγραφη , ειτε σε studio ειτε στο PC του σπιτιου σου.
Τωρα αν σε ικανοποιουν οι ηχοι του και αν σε πειθουν , ειναι αλλο θεμα , εντελως προσωπικο ...
Το πιο πιθανο ομως , εδω που τα λεμε , ειναι οτι και να ακουσεις τους ηχους του , δεν θα ξερεις κατα ποσο ειναι αυθεντικοι ή οχι , αφου το 90% των ενισχυτων που δινει , δεν τους εχεις ακουσει καν (οχι σε δισκους, αλλα να τους εχεις χρησιμοποιησει), αφου οι περισσοτεροι ή ειναι κατι πανακριβα μοντελα , ή εκτος κυκλοφοριας πλεον , ή πολυ περιορισμενης παραγωγης και δεν υπαρχουν καν στην Ελλαδα ... Εγω παντως απο αυτα που εχω ακουσει και εχω συγκρινει , θα ελεγα οτι σαν ηχος ειναι σχεδον 99% και σαν feeling σχεδον 95%. Οποτε οπως καταλαβαινεις εγω ξερω ποιος θα ειναι ο επομενος ενισχυτης μου ...
Εξαλλου , προτιμω να τα εχω
ολα σε ενα πακετο με απειρες δυνατοτητες (εστω και αν χρησιμοποιησω λιγοτερες απο τις μισες) και με δυνατοτητες αναβαθμισης (!!!) , παρα εναν μονο ενισχυτη με 2-3 χρησιμους ηχους (εστω και πολυ καλους) και ενα συφερτο απο πεταλακια κτλ απο πισω (και θορυβος κτλ) ...
Φυσικα , αυτα ειναι τα δικα μου γουστα ... οχι ολων ...
Οποτε εσυ αποφασιζεις ...
Παντως μην κανεις το λαθος να τον κρινεις δοκιμαζοντας τον λιγη ωρα σε κανενα μαγαζι (αν τον βρεις). Οι εργοστασιακοι ηχοι (presets) καθως και οι συνθηκες ακροασης των περισσοτερων μαγαζιων (τζαμαριες, βιτρινες κτλ) , μπορει να σε κανουν να εχεις λαθος αποψη ... Δες στο Harmony Central (κατα την γνωμη μου , απο τα πιο αξιοπιστα sites review χρηστων) για reviews του ενισχυτη απο χρηστες :
http://www.harmony-central.com/Guitar/Data/Line_6/Vetta_II_HD-01.html