Θεωρείς τόσο κακό να λέει τραγούδια άλλον;ένα live εβγαλέ,δεν είπε όλη την ελληνική δισκογραφία.έκανε και πολλά τραγούδια αγαπητά,που με την πρώτη τους εκτέλεση δεν έκαναν κάτι σπουδαίο μην παρεξηγηθώ,είμαι υπέρ των πρώτων εκτελέσεων,αλλά αναγνωρίζω ότι κάποια τραγουδια,ο κόσμος δεν τα ήξερε και τα έμαθα από τον κοτσιρα.το ''τι τραγούδι να σου πώ'',δεν το ήξεραν πολλοί.σπάνια το έπαιζαν στα ραδιοφωνα,έως και καθόλου.μετά που το είπε ο κότσιρας, έγινε σε όλους γνωστό.και μάλιστα ο κοτσιρας λέει πάντα ποιες ήταν οι πρώτες εκτελέσεις.δεν το θεωρώ κακό αυτό. απεναντίας μάλιστα. εδώ η αλεξίου,αρβανιτάκη και πολοι άλλοι καλλιτέχνες, λένε τραγούδια άλλων στα πολλά live cd τους,που έχουν και τεράστια δισκογραφία,και τραγούδια να πούν και δεν θα πει ο κότσιρα με μόνο λίγους δίσκους στο ενεργητικό του;δεν θέλω να πιστεύω ότι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες είναι στο απυρόβλητο και για όλα φταίνε οι νεότεροι. δεν θέλω να συγκρίνω τις κινήσεις του νταλάρα με αυτές του κοτσιρα.εγω προσωπικά, ακούω νταλάρα και πάρα πολλές φορές, αναρωτιέμαι αν αυτό το τραγούδι που ακόυω είναι του νταλάρα η κάποιο άλλο.μην συγκρίνουμε τον κοτσιρα με ένα live,με τον νταλάρα.
Τώρα για τον Θεοδωράκη που λές,ήταν επιλογή του ιδίου, όχι του κότσιρα,για να συνεργαστούν.
Δεν είναι σπουδαίο για ένα29 χρόνο(τότε)να τον επιλέγει ο Θεοδωράκης. και δεν ήταν επειδή ο κοτσιρας πουλούσε όπως λέμε. τότε δεν είχε την επιτυχία που έχει σήμερα.
Εξάλλου τον έχουνε εμπιστευτεί μεγάλοι συνθέτες, και στο παρελθών αλλά και πιο πρόσφατα, όπως πλέσσας,παπαδοπουλος,παπαδημητριου,αντυπας,μαρκόπουλος,σαββόπουλος,αλλοι για συναυλίες και άλλοι για να του δώσουν τραγουδια.βλέπω ότι συμφωνείς ότι ο κοτσιρας διαθέτει φωνάρα.τώρα για το ρεπερτόριο που είναι αυτό του ουσιαστικά διαφωνούμε, είναι υποκειμενικό.
Εγώ μετά από 15 χρόνια,με την ίδια αγάπη θα ακούω την Αλεξάνδρεια, το τσιγάρο,τα 7 ποτήρια, τον φύλακα άγγελο,την Επίδαυρο, την μεγάλη αποκάλυψη και πολλά ακόμα τραγούδια του,εσύ μπορεί όχι.μα θα ήταν παράλογο όλοι να συμφωνούν με όλους.και όλοι να είχαν το ίδιο γούστο.
Ο μόνος που ποτέ δεν πέφτει έξω,είναι ο χρόνος. μόνο αυτός θα κρατήσει κάποιους και κάποιους άλλους θα τους διαγράψει.