- Πιστεύω πως το ντουετάκι με τον
ikaro ήταν μια καλή ατραξιόν έτσι ώστε μια από τις επόμενες συναντήσεις μας να είναι στο live μας

-
pascal. με τους καλούς ανθρώπους -αν και δικηγόρους- είμαι ανιδιοτελώς καλός... (το Σ/Κ πλησιάζει!!!!

)

- Ο
ikatsoun ήταν δεδομένο πως δε θα μας αφήσει χρόνους, αφού δίπλα του είχε έναν γιατρό που πάντα κάνει σωστές διαγνώσεις!!!!

-
parpen σ' ευχαριστούμε που με λίγες μόνο αντιδράσεις ανέχτηκες τις χαμηλές τονικότητες στα τραγούδια μας...

-
cybercartoon αν έτρωγα ΟΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα τώρα θα ήμουν εγώ στον άλλο κόσμο κ όχι ο ikatsoun... Μπορώ να σου εγγυηθώ -για να μείνεις ήσυχος- πώς ήπια όλα τα υπόλοιπα!!!!!

Τους βραδινούς δεν τους προλάβαμε... Είχε και Τατιάνα στις 9!!!!

-
nefelh για σένα τι να πω!!! ήσουν απ' τους λίγους που παραβρέθηκες σ' όλα τα μέρη της συνάντησης -έστω κ από λίγο στο καθένα-

-
dora ελπίζω να κάψαμε καμιά θερμιδούλα με το περπάτημα του γυρισμού....
- Δεν έχω ακούσει τον
Γιώργο να παίζει πλήκτρα έχω ακούσει όμως πως το σχηματάκι στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχει είναι ένα από τα καλύτερα εκκολαπτόμενα νεανικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή...

-
Zeppelin -ή αλλιώς Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Φίλιππος)- μιας και ήταν ο επίσημος φωτογράφος της συνάντησης... "Έστησε" πολλές φωτογραφίες με τόσο χαρισματικό κ καλλιτεχνικό τρόπο!!!
-
mithradir κ
Carpe_Diem ευχαριστούμε πολύ για το δρόμο που κάνατε... Ελπίζω να περάσατε καλά!!!
-
porky φιλάκια πολλά στη μικρούλα!!!!

Ελπίζω να μην παραφώνησα πολύ...

-
pcagn κ
Φώτη επιτέλους σας είδα!!! Είχαμε να τα πούμε 3 μήνες!!!!!!
-
Ηλία δεν έχω λόγια γι' αυτά που χω ακούσει σ' ένα CD που μου δωσε ο Πάρης!!!!! Κ ελπίζω να έρθεις στο live μας για να ακούσεις κάποια τραγούδια σας και από μας!
-
Ζωή@cuervo εσύ την άλλη φορά έλα κατά τις 9 το βράδυ... Ξαδέρφη είσαι εσύ?

-
WINNIE σ' άφησα τελευταία γιατί πολύ απλά δε έχω να πω τπτ για σένα!!!!

Η συνάντηση ήταν υπέροχη... Πιστεύω πως αυτό θα φανεί και στις φωτογραφίες!!!
-
Καρχαρία είσαι ο άτυχος μιας και παραβρέθηκε στη συνάντηση και η ESP του ikarou... Θα το καθιερώσουμε κι αυτό όμως... Την επόμενη με μιροφωνική για να ακούγονται και κάποιοι που αντί να τραγουδάνε ψιθυρίζουν...

Υ.Γ.: ikatsoun μου χρωστάς κάποια χρήματα -80Ε (+Φ.Π.Α.)- για τη διάγνωση!!!