Σας ευχαριστώ
Λιοντάρι και Κωστή και....όσα κι αν προστεθούν τι θ' αλλάξει; Διαλέγω το Εσύ που όπως και το Εγώ δεν χρειάζονται το περίγραμμα των ονομάτων για να υπάρξουν, εξάλλου κι εμένα το όνομά μου δεν είναι Πηνελόπη, οι ''έξω απο δω''

με φωνάζουν Κατερίνα.
Ευχαριστώ που άφησες τις σκέψεις σου να ''ταξιδέψουν'' κουβαλώντας τις δικές μου αποσκευές.
Έτσι συμβαίνει με κάθε τι που δημιουργείται χωρίς να έχει συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς να είναι ''αγοραίο''. Εκθέτει , κι αυτός που εκτίθεται , για να μπορεί να το κάνει θα πρέπει να είναι ή υπερβολικά αδύναμος ή πολύ δυνατός ή αδιάφορος ή αλαζόνας, κι εγώ ακόμα (κι ίσως ποτέ) δεν με έχω ''τοποθετήσει'' κάπου, ίσως γιατί μετατοπίζομαι αδιάκοπα

Είναι απο το ταξίδι που λέγαμε...κάθε φορά καινούριοι δρόμοι, καινούριες στάσεις, άλλοι τόποι....κι αυτή η ενδοχώρα...κάθε ανάσα κι ένας γαλαξίας...που να προκάμεις να σταθείς...
Όμορφο ταξίδι, μακρινό κι απρόβλεπτο.Μπορεί να σ' εκτινάξει, να σ' αφανίσει, να σ' αναιρέσει στη στιγμή, να σε ξαναγεννήσει. Ο κίνδυνος αυτού του ταξιδιού μπορεί να κάνει τα πάντα να συμβούν, κι αυτή είναι η καλύτερη διαφήμισή του

Δεν θα ''ανταπαντήσω'' σ' όλες τις εύστοχες παρατηρήσεις σου (αν και ο πειρασμός είναι μεγάλος) γιατί θα ξεφύγουμε απο το θέμα και ο χώρος που μας φιλοξενεί δεν είναι κατάλληλος για μακροσκελείς αναλύσεις τέτοιου είδους.
Μίλησέ μου για τους συμβολισμούς.