Πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθετε να διακρίνετε την "ειρωνεία" από το "μένος". Σας ειρωνεύτηκα (κάποιους) δε σας έβρισα

Δεύτερον, αν χαλιέται η αισθητική μου έχω κάθε δικαίωμα να το πω. Όσοι το παίζουν έξυπνοι εδώ μέσα και κοροϊδεύουν το Ρουβά, της Hi-5 και τις 2-lips (κι εγώ μέσα) τώρα πειράχτηκαν ; Δηλαδή όταν θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας και να το παίξουμε μάγκες κοροϊδεύουμε και όταν βλέπουμε άλλους να κρίνουν αρνητικά δικούς μας στίχους τους λέμε να προσπεράσουν "άμα δε γουστάρουν" ; Ωραίοι είστε εσείς ... Αντί να ακούσετε μια κριτική και να τη λάβετε υπόψη σας όσο σκληρή κι αν ακούγεται στα, απελευθερωμένα κατά τ' άλλα, αυτάκια σας προτιμάτε να πείτε το έτοιμο ποιηματάκι σας : μπλα μπλα μπλα δε σε υποχρεώνει κανείς μπλα μπλα μπλα προσπέρασε μπλα μπλα μπλα μπλα ...
Τρίτον, δε μίλησα εγώ για το οτι ο στίχος είναι "ερωτικός". Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Αποσμασματικά, σε δόσεις, με κοινοτοπίες, με καταχρήσεις, με φτήνια. Φτήνια, φτήνια, φτήνια. Αμέ ! Δεν είναι μόνο οι στίχοι της Δρούτσα φτηνοί. Απλώς αυτούς σας αρέσει εσάς να κρίνετε. Υπάρχουν κι εδώ μέσα φτηνοί στίχοι, αλλά εδώ προσπερνάμε αν δε μας αρέσει

Δεν κρίνουμε ποτέ αυστηρά ! Ούτε τον εαυτό μας, ούτε τους άλλους.
Και τέλος, αν διαβάσετε καλά το πρώτο μου μήνυμα όσοι πέσατε να με φάτε, θα δείτε οτι δεν απαγορεύω να δημοσιεύσετε

"Παρότρυνση" λέγεται αυτό που κάνω και δεν είναι για το δικό μου καλό. Όχι οτι είμαι αλτρουιστής, απλώς έτσι μου κάθησε τώρα να σας το πω. Ευχαριστώ.