Αν και είχα βάλει θέμα για το μοντέλο της κιθάρας μου πριν μερικούς μήνες γιατί δεν ήξερα το μοντέλο και αν δεν κάνω
λάθος εσύ με είχες βοηθήσει! χεχε 
Τελικα ειναι η Epiphone S-210... To λυσαμε τοτε? Δεν θυμαμαι...

Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Δηλαδή ποιους μαγνήτες συνδυάζω όταν παίζω; Αν είναι αυτή η ερώτηση τότε θα έλεγα bridge με middle προς το παρόν αλλά μόνο και μόνο γιατί ο ήχος neck και middle(στην κιθάρα μου) δεν μου ακούγεται καλά και νομίζω είναι από τους μαγνήτες γιατί σε άλλες κιθάρες μου αρέσει ο συνδυασμός neck middle. Φυσικά πάντα εξαρτάται και από το τι θέλω να παίξω γιαυτό δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου αν αυτό ενοουσες. Τώρα αν ρώτησες κάτι άλλο και έδωσα λάθος απάντηση για ξαναεξήγησε την ερώτηση!

Δεν απαντησες λαθος αλλα κι εγω δεν ρωτησα σωστα... Σε κιθαρες με διπλους στον neck και μονους στο middle συνηθως συνδυαζουν τον ηχο και των δυο οταν σολαρουν... Απλα θελω να δω αν σκοπευεις να το εφαρμοσεις για να δω ποιος ταιριαζει καλυτερα και με ποιον...
Είμαι μεταξύ HotRails και Chopper για neck. Αν τελικά γίνει αυτό ο HotRails θα είναι διπλος με δυνατότητα σπλιταρίσματος με Push/Pull.
Ο Hot Rails ειναι πιστευω καλυτερη λυση αφου με ενα σπλιταρισμα θα σου δινει περισσοτερες δυνατοτητες...
Για μέση σκεφτόμουν τον Vintage Staggered από seymour duncan για να έχω τον πιο κλασικό στρατ ήχο
Καλος ειναι αλλα θα εβαζα τον Classic Stack της ιδιας που ειναι επισης vintage σε ηχο αλλα και hum-canceling...

για bridge έχω διάφορους στο μυαλό(μέσα και αυτοί που είπες εσύ) αλλά με πρώτους στη λίστα τον Virtual Paf Bridge από dimarzio και τον '59 από duncan.
Eισαι σιγουρος οτι θελεις διπλο εδω? Απο τους δυο θα εβαζα τον '59 απλα και μονο διοτι για να κλεισεις το set με Seymour...
Παντως αμα θελεις μια ριζοσπαστικη επιλογη κανε το εξης:
George Lynch Li'l Screamin' Demon™ στη γεφυρα
Hot Rails™ στο λαιμο
και Tone Zone στη μεση
3 διπλοι σε μεγεθος μονου! Και θα σπλιταρα αυτους στη μεση και τον λαιμο!

Πω,πω τι κανω ο Frankestain...