Μπορεί λοιπον το τραγούδι σε κάποιους να θυμίζει Φοίβο. (Ο Φοίβος κυκλοφορεί με Ferrari νομίζω...)
Κι όποιος δεν κυκλοφορεί με Ferrari, αποκλείετε να ομοιάζει δημιουργικά/αισθητικά μαζί του?! Σουρεαλιστική προσέγγιση. Αποκλείεις να έχουμε να κάνουμε, γενικά κι αορίστως με Φοίβο wannabe δηλαδή? Εκτός κι αν ο Φοίβος γεννήθηκε με τη Ferrari μαζί.

Υπόσχομαι να εξεπλήξω τους πικρόχολους και να μάθουν τι σημαίνει μουσική...
Τελικά αυτή η ρημάδα η αρετή η ταπεινότητα έχει πάει περίπατο. Ας είναι. Ελπίζω πραγματικά να μάθεις σε όλους εμάς τους διαφωνούντες τι εστί μουσική και να μας καταπλήξεις το ίδιο ευχάριστα και συγκλονιστικά όπως έκανε το The Wall.
Και μην κρίνετε για να μην κριθείτε (ίσως απο κάποιους πιο άξιους απο εσάς...)
Αν δεν ήθελε να κριθεί (ή μάλλον αξιολογηθεί και τύχει σχολιασμού) η Αγνή, ας μην έμπαινε στον κόπο να παραθέσει τη δημιουργία της σε ένα δημόσιο forum, που επιτελεί ακριβώς αυτό το σκοπό (για να ξέρουμε και τι λέμε). Επίσης, αγαπητέ μου φίλε, μπορεί κι η ίδια να κρίνεται αυτή τη στιγμή από κάποιους πιο άξιους στιχουργικά από την ίδια. Μπορεί ανάμεσά μας να είναι ο Γκόνης, ο Γκανάς, ο Παπαδόπουλος και λοιποί άλλοι άξιοι στιχουργοί. Αν το αποκλείεις a priori, αποκλείω κι εγώ την ύπαρξη πιο άξιων από εμένα για γνωμοδότηση...καταχρηστικά κι απόλυτα, αν έτσι το θες.
Επειδή όμως πολύ στις θεολογικές ρήσεις το έχουμε ρίξει, μήπως να περιμένουμε κάποια christian rock ballad ως μελοποίηση?
Τα σέβη μου σε όσους ξέρουν να κρίνουν όχι τους ξερούς στίχους αλλά το feeling που νιώθει κάποιος όταν συνθέτει ή γράφει στίχους.
Αν οφείλαμε να κρίνουμε το "feeling" (sic), τότε καλύτερα να είχε κάνει η Αγνή μια ερωτική εξομολόγηση, αντί να καταλήξει σε στίχους, που, όπως και να το δεις, βρίθουν κοινοτοπίας, μανιερισμών και γνώριμων, σε βαθμό ανίας, εικόνων. Τι ακριβώς δηλαδή δεν έχουμε ξαναδιαβάσει ή τραγουδήσει? Εκτός αν νομίζεις πως υπάρχει μια συνωμοσία αρκετών μελών ενάντια στα γραπτά της Αγνής, από φθόνο για την ποιητική της δυναμική. Αυτό όμως υπάγεται στη σφαίρα του φανταστικού.