Αν πω οτι μου αρέσει θα είναι ψέματα.Φαίνεται οτι έχει γραφτεί τμηματικά και αποσματικά.Κυριαρχεί μια αίσθηση ασυνέχειας μέσα στο ποιημα.
Κάποιες λέξεις έχουν μπει σε άσχετη θέση και κάποιες άλλες είναι υπερβολικές.
Με μια πρώτη ανάγνωση η πρωτη εντύπωση που μου δημιουργείται είναι οτι αυτός που το έγραψε ψάχνεται στιχουργικώς κάνοντας ακροβασίες και περίεργα μπλεξίματα εννοιων και λέξεων.
Αυτο με το οποίο διαφωνώ εντελώς (μέχρι τωρα δε διαφωνούσα

) είναι το θέμα και πιο συγκεκριμένα το πως αντιμετωπίζεται ο ποιητής.
Παλι σα να είναι κάτι ξεχωριστό,πάλι σα να σηκώνει αυτός ολες τις αμαρτίες του κόσμου.Γιατί πρεπει ο ποιητής να είναι κάπως;;Ποιος νομίζει οτι θα αλλάξει τον κόσμο;;Ο ποιητής;;Δε νομίζω.......
Ποιος νομίζει οτι οι άλλοι ενδιαφέρονται μονο για τις εισπράξεις;;Ο ποιητης;;;
Ο ποιητής τι τρωει;Αερα και σύννεφα;Ο ποιητής νομίζετε οτι απεχθανεται μετά βδελυγμίας το χρήμα και οτι το θεωρεί ποταπό;;Ναι,ετσι θέλουν να νομίζουν κι αυτοί αλλά η αλήθεια απέχει παρασάγγας ..
Και γιατί θα επρεπε να ιδρωσει το αυτί κάποιου επειδη γεννήθηκε ενας νεος ποιητής;;Γεννήθηκε και ενας νέος οδοκαθαριστής κάπου..Να ιδρωσει και το αλλο αυτί;Ή μήπως εξυψώνουμε τον ποιητή σε ένα βάθρο και τον εξιδανικευουμε λες και είναι κάτι το ιδιαίτερο;;
Οποιος πραγματικά νομιζει οτι ενας ποιητης είναι κάτι το ιδιαίτερο θα ήθελα να αιτιολογήσει την απαντήση του.
Προσωπικά θεωρω σημαντικο και τον ποιητή αλλά το ιδιο σημαντικό οποιονδηποτε άλλο ανθρωπο οποια ιδιότητα κι αν έχει.