Oριστε το URL της δημοπρασιας που κερδισα και εχει φωτογραφιες ...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33044&item=3745766546Δικες μου δεν εχω προς το παρων βγαλει ...
Σε οτι βλεπεις τωρα , η μονη αλλαγη ειναι οτι εχω αλλαξει τον μονο standard Jackson μαγνητη που ειχε στο λαιμο , με εναν Chopper Dimarzio (διπλος σε σχημα/μεγεθος μονου με 2 blades)...
Κατα τα αλλα , εχω κανει και αλλες αλλαγες αλλα δεν φαινονται , ειναι εσωτερικες ... εχω αλλαξει ολα τα ηλεκτρικα, καλωδια κτλ με ολοκαινουρια και κορυφαιας ποιοτητας , οχι οτι ειχαν το παραμικρο προβλημα , αλλα ηθελα να χρησιμοποιησω καινουρια με γαματα ηλεκτρονικα για να "απελευθερωσω" οσο γινεται τον ηχο ... Επισης εκανα τον διπλο που εχει να σπλιταρεται , γιατι παρολο που αυτος που μου την πουλησε ελεγε οτι εχει διακοπτη split , στην πραγματικοτητα το διακοπτακι που ειχε ηταν για κυκλωματακι boost, το οποιο και εβγαλα γιατι απλουστατα δεν χρειαζοταν. Κρατησα ομως το διακοπτακι και εκανα οντως split τον μαγνητη ... Τωρα βγαζει κατι ηχους ... Ασε , δεν σου λεω , απο Strat μεχρι Metal με το πατημα ενος διακοπτη !!!!
Μιλαμε ο τεχνικος που την ειδε και την "τροποποιησε" ειχε πορωθει με την κιθαρα !!!
Δεν μπορουσε να το πιστεψει οτι την πηρα 1100€ ... Με ρωταγε ξανα και ξανα ... Νομιζε οτι τον δουλευα !!!
Μου ειπε οτι ειναι απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει παιξει ... Και απο αλλες Jackson και απο αλλες μαρκες ...
Αν και αυτο εδω που τα λεμε , δεν με ενδιαφερει , αρκει που αρεσει σε μενα... Ας μην αρεσε σε κανεναν αλλο ...
Αλλα οσο να 'ναι ειναι ωραιο να ακους απο επαγγελματιες που ξερουν , οτι μια αγορα που εκανες ειναι οντως πολυ καλη ...