Κρίμα, κρίμα... Θα μπορούσες να καταλάβαινες άλλα απ' αυτά, αντί για όσα επισήμανες, απ' το κείμενό μου. Αρα, είσαι "εν βρασμώ", τουτέστιν νεανίας.
1. Για ντοπιολαλιές, έχω κάτι ακουστά. Τα Τσακώνικα, τα greco της Μαύρης Θάλασσας, τα Νισυριώτικα, τα Βλάχικα, τα Κρητικά... κλπ. ---- Η λέξη σου, σε ποια περιοχή απαντάται;
2. Ας μην αναλύσουμε τα περί ποιητών (ήδη νυστάζω, άσε που 'χω και τσαντίλα... για άλλα, μην αρπάζεσαι!)
3. Το "χτυπάω"="κόβω" δίσκο δεν είναι προνόμιο των μπουζουκοτράγουδων. Όλοι, από τον Thelonious Monk, Μάρκο Βαμβακάρη, Γιώργο Παπασιδέρη, Παύλο Σιδηρόπουλο, Charlie Mingus, Duke Ellington, Γιώργο Μπάτη, Γιώργο Ζαμπέτα, Δημήτρη Μητρόπουλο, Dizzy Gillespie, Πιλάλα, Τσιτσάνη, Παπακωνσταντίνου, Ρέμο (και Σαν Ρέμο!!! που λέει και ο Τζίμης), όλοι μα όλοι θέλανε να κάνουν δίσκους. Και ευτυχώς που τους έκαναν...
Ας μελετήσουμε λοιπόν αυτούς πρώτα, σε σύνολο όλο αυτό το ανθρώπινο μουσικό πορτραίτο, και θα καταλάβουμε πολλά. Όλοι εμείς -οι επόμενοι.
4. Περί προβληματισμού, άστα... Οι απαιτήσεις που εγείρει το θέμα είναι τεράστιες -και υπό έρευνα!!!
5. Κι αυτή τη στάση σου, να θέλεις τη γνώμη των άλλων, να "εκτίθεσαι" τη θεωρώ έντιμη και κυρίως χρήσιμη!
Αυτά, και χαίρομαι που γνωστοποίησες το πόνημά σου στο σχετικό site. Αν μη τι άλλο, έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη νεανική μουσική έκφραση, για την οποία το ενδιαφέρον μου συνεχώς και αυξάνεται.
Και βέβαια ισχύει πάντα το:
Καλό κουράγιο! Καλό δρόμο!