Αποστολέας Θέμα: ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ  (Αναγνώστηκε 48129 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c0uNt_OrGatH-ParanoidGeorge

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Injekting Khaos FTW !
    • Προφίλ
Βασικα στην πεμπτη δημοτικου ειχαμε την πιο ηλιθια καθηγητρια Αγγλικων που θα μπορουσε καποιος να εχει... Σε καθε μαθημα μας εβαζε CNN στο ραδιοφωνο για να εξασκουμε τα Αγγλικα μας. Καποια στιγμη καθως εψαχνε τη συχνοτητα "επεσε" πανω στο Another Brick In The Wall και "κολλησα". Μετα απο μερικους μηνες αρχισα μαθηματα κιθαρας και ο δασκαλος μου , επειδη ηταν ροκας μου εβαζε τετοιου ειδους κομματια. Στη συνεχεια  ο πατερας μου , μου αγοραζε τακτικα CD των  Pink Floyd  και αλλων. Ξεκινωντας απο εκει εχω φτασει να ακουω μεχρι και Black Metal και ολα τα ενδιαμεσα (εκτος απο death)!
Paranoid George Reborn :D , meta apo 1,5 xrono gaming back :P

Αποσυνδεδεμένος aris 13888, ο saprikios anathematistis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ό,τι αρέσει σ' όποιον αρέσει!
    • Προφίλ
Eγω στο δημοτικο ακουγα αυτα τα ξενοποπομοδατα, μαζοποιηση γαρ...

Ροκ αρχισα να ακουω στην Α Λυκειου (15-16), πρωτα παλια ροκ και ντισκο, εντεχνα ελληνικα κλπ... Μετα το ενα ειδος εφερνε το αλλο... Απο εκει πηγαμε στα απλα παλια ροκ, τυπου Σκορπιονς η και Μπον Τζοβι, και σιγα σιγα φτασαμε σε λιγο Πινκ Φλουντ (περσυ το καλοκαιρι), και απο λιγα μπ3ς σιγα σιγα το καλοκαιρι... Ως τοτε ακουγα ροκ απλη, ελαφρια...

Το μεγαλο μπαμ εγινε περσι το καλοκαιρι οταν ενας φιλος μου μου εδωσε 3 ντιβιντι ΓΕΜΑΤΑ μπ3ς... Ε αυτο ηταν... Εγραψα γυρω στα 100+ σιντι και ετσι εγινε η αρχη...

Αποσυνδεδεμένος *mustaine*

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ειδα ενα βιντεοκλιπ μιας κοπελιας που ακουει στο ονομα Avril Lavigne...πηρα το αλμπουμ...πηρα κι αλλα αλμπουμ...αρχισα μεσω της μουσικης να ανακαλυπτω τον εαυτο μου και να ψαχνομαι γι'αυτα που μου ταιριαζουν και με αντιπροσωπευουν.Ξαναβρηκα το ενδιαφερον μου για την κιθαρα,αγορασα ηλεκτρικη,ε,και κολλησα! ;) Και ακομα ψαχνομαι!Για μενα η μουσικη ειναι το καλυτερο πραγμα στον κοσμο,ειναι τοσο αχανες και υπαρχουν τοοοοσο πολλα να ανακαλυψω ακομα!
are we just a moment in time?

Αποσυνδεδεμένος Tagima

• Θαμώνας
  • Mr.Ibanezakias
    • Προφίλ
Απλά άκουσα το A Real Dead One των Iron Maiden. Τρώω μια φρίκη ακουγοντας το The Number Of The Beast αλλά μετά το The Prowler και στο καπάκι το The Trooper μ'έκανε με τρέλαναν και έτσι αρχισα αγοράζοντας cd's στην αρχή από Iron Maiden και αργοτερα από διαφόρα συγκροτηματα και έτσι δικτυωθηκα στην Metal....
Life Its running, don't dance too fast
Just catch the rythm, and follow it with your heart

Αποσυνδεδεμένος Fusalida

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πως ο πόνος και η συντριβή γίναν τεχνη στην tv?
    • Προφίλ
Είχα ακούσει ένα τραγούδι εν ονόματι "Φυσαλίδα" μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα μια φίλης μου...στην Β' Γυμνασίου...ήξερα απλώς ότι υπάρχει ένα είδος τραγουδιού που λέγεται "Έντεχνό"....άλλα ως αντιδραστικό πλάσμα τότε, ήμουν κατά των ταμπελακίων και του "μελιστάλαχτου" στίχου, που νόμιζα ότι είχε το είδος αυτής της μουσικής....
Αυτό το τραγούδι όμως, μ'είχε παρασύρει...μ'είχε εντυπωσιάσει...

Ύστερα...το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς γνώρισα ένα παιδί που άκουγε το λεγόμενο "έντεχνο"...

Μιλούσαμε στο τηλέφωνο...

Εγώ: Βασικά...δεν ασχολούμε πολύ μ'αυτό το είδος μουσικής....μόνο ένα τραγούδι μου είχε κάνει εντύπωση που ίσως να το ξέρεις εσύ...
Εκείνος: Ναι....κατάλαβα....για πες....
Εγώ: Δε θυμάμαι ποιος το λέει....χμμμ....νομίζω....
Εκείνος: Δε πειράζει...και στίχο να θυμάσαι θα το καταλάβω...πέσμου...
Εγώ: .....νομίζω λέγεται "Φυσα..."

...και εκεί χτυπάει η δεύτερη γραμμή και κόβεται η φωνή μου....και.....

Εκείνος: Πως;;Πως είπες;;...φυσάει...;;; μπα, δε μου λέει κάτι...
Έγω: Όχι...όχι...φυσάει...."Φυσαλίδα"....
Εκείνος: ........
Εγώ: Μ'άκούς ρεεε;;;
Εκείνος: Τώρα δε μου κάνεις πλάκα;;; Που στο καλό το άκουσες αυτό το τραγούδι ρε Γιώτα;;;;Το ψάχνω δώ και πολύύύύ καιρό....
.........

Κάπως έτσι...Ύστερα μου το έπαιξε στην κιθάρα του...Μέτα από κάποιους μήνες μου χάρισε την πρώτη του κιθάρα...( έχει τρεις τώρα...)
Άρχισα να μαθαίνω δειλά δειλά....τώρα έχω βελτιωθεί σημαντικά!!!

Αυτά!! Δε ξέρω αν πρέπει να ευχαριστήσω τον πατερα της Νεφέλης, της φίλης μου ή εκείνον....
Η μουσική γενικά είναι υπέροχο πράγμα...Δεν ξέχασα τα πρώτα Ροκακια που άκουγα...Πινκ Φλόιντ, Γκάλλαχερ, Ζεππελιν και πολλά πολλά άλλα...άλλα διεύρηνα τις μουσικές μου γνώσεις σε όλα τα επίπεδα....Δεν μπορώ να προσδιορίσω ποιος ακριβώς είναι ο λόγος για το κάθετι που ακούω καθώς και το τι ακριβώς ακούω...ανακαλύπτω συνεχώς κι είναι όμορφο αυτό....ανακαλύπτω νέα, πρωτοποριακά πράγματα, ξεθάβω παλιά αιώνια, και βρίσκω πρώτα πρώτα τον εαυτό μου εκεί μέσα.....
« Τελευταία τροποποίηση: 10/07/06, 19:32 από Fusalida »
Ποιο θρόνο θέλουν να σου δώσουν, που η Άτροπος δε θα τον πάρει;
Φερνάντο Πεσσόα

www.arrwstherinys.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Axlmaniac

• Επισκέπτης
  • **
  • Είμαι ένα τρελό παιδί χαρά γεμάτο!!! (λέμε τώρα..)
    • Προφίλ
Ακουσα και είδα το βίντεο από  το Paranoid-Black Sabbath και μετά μία θεία μου
μου δώρισε το σιντι...
Μετά πέρασα ένα mp3 cd  στον υπολογιστή με rock-metal κομάτια, βρίκα βίντεο διαφόρων συγγροτημάτων
ερωτεύτικα τον Axl Rose  πορώθηκα με τους Guns n Roses   και
αυτήν την στιγμή σχεδόν όλα τα ροκ και μεταλ συγγροτίματα έχουν μία θέση στον υπολογιστή μου
αλλα και στην δισκοθήκη μου!
 .....και φυσικά ακόμα ψάχνομαι ;D
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mary_Ann

• Η πριγκηπέσα του μεταλά
  • Θαμώνας
  • I am in love with... MUSIC!!!
    • Προφίλ
Πριν καιρό ένας φίλος μου έγραψε κάποια cd που επέμενε πως άξιζε να ακούσω... Δεν έδινα και πολύ σημασία, τα είχα στο συρτάρι 4 μήνες και μια μέρα είχα βαρεθεί να ξανακούσω αυτά που είχα στον υπολογιστή και είπα να βάλω τα cd του φίλου μου! Αυτό ήταν... Ο υπέροχος Αλκίνοος Ιωαννίδης με μάγεψε κ εμένα όπως πολλούς άλλους κ κόλλησα! Κάθε τραγούδι του είχε κάτι ξεχωριστό... Από εκείνη τη μέρα κατάλαβα και το βαθύτερο νόημα της μουσικής και την αγάπησα όσο τπτ άλλο... Ας είναι καλά ο φίλος μου κ ο Αλκίνοος...
Long roads... Long days... From sunrise to sunset... Sunrise to sunset....

Αποσυνδεδεμένος Μαργαρίτα Π.

• Δεν είμαι στιχουργός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απορρίπτοντας ό,τι δεν με ενδιαφέρει, δηλαδή σκυλάδικα, βαριά κι ασήκωτα λαϊκά και κάτι σύγχρονες σαχλαμάρες με "φοβερούς" στίχους που ερμηνεύονται από διάφορους κακοφονίξ - ονόματα δε λέμε.  ;D
Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο
http://rapidshare.com/files/227510288/Ritsos.rar

Αποσυνδεδεμένος depara(μια πιανιστα απο το διαστημα)

• Επισκέπτης
  • **
  • Keep πιανιζeιν'
    • Προφίλ
Οι γονεις μου ακουν εντεχνο και ροκ.Δεν ηθελα πολυ κι εγω...
Στη ροκ μουσικη βεβαια με οδηγησε ο μαυρος γατος του Παπακωνσταντινου το οποιο τραγουδι το ακουγα μαζι με το μια ωραια πεταλουδα :)
Το αμεσως επομενο βημα ηταν οι Μetallica,Deep Purple,Rolling Stones,Queen κ.α. για να περασω στην ξενη ροκ και μεταλ μουσικη.Αν και το τεραστιο βημα πανω στην ξενη μεταλ μουσικη εγινε με ενα μπουγιο 5 ατομων(6 μαζι με μενα)εψαχναν τους διαφορους ηχους,συγκροτηματα,ειδη μεταλ.
Και σιγα-σιγα εφτασα στο σημειο να ακουω ελληνικο εντεχνο και ροκ,ξενο ροκ και ορισμενα μεταλ ειδη και συγκροτηματα.
Θεε μου,ποσο μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε???

paran0id

• Επισκέπτης
eγω θυμαμαι απο 4 χρονων ο μπαμπας μου μου εβαζε τρυπες και led zeppelin και χτυπιομουν και εκανα air guitar ;D ;D
ακομη θυμαμαι το τοτε αγαπημενο μου κομματι(το τρενο)

Αποσυνδεδεμένος Boogieman (του Kithara.gr!!!)

• Παλιός
  • Αυτός στο Noiz.gr είναι άλλος!!!
    • Προφίλ
Μάλλον η μουσική που με ενδιαφέρει με βρήκε απο μόνη της... :)
Υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν όσα βλέπουν και άνθρωποι που βλέπουν όσα καταλαβαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Εγω τοτε που οι φιλοι μου ακουγαν(4η δημοτικου) μετα μανιας το (αθλιο) pretty fly των οffsping εγω ειχα αρχισει να ακουω Σιδηροπουλο..Οχι οτι καταλαβαινα και τπτ :P..Αλλα ειχα και χειροτερη καταληξη ;D :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
  • Δεν ακουω avril lavigne!!!!!!! >:(
    • Προφίλ
Και ΝΑΙ  λοιπον, η avril ξαναχτυπα....που δεν ακουει πια avril!
Ας αρχισουμε απο την 1η γυμνασιου.Η πρωτη μερα που εβαλα internet.Ηταν ενα πρωι του αυγουστου κοντα στη ροδαυγη και....ακουσα linkin park. μη γελατε, συγκρατηθειτε για λιγο...εμεινα με το στομα ανοιχτο!για το αυτι μου που ειχε συνηθισει γαρμπη και λεμπεση ηταν η θεια μελωδια!
Μετα που χορτασα με τους linkin ηρθαν διαφορα ασημαντα alternative και να πεφτουμε πανω στους soaaad.(internet και παλι)Αυτο το chop suey εγινε ο υμνος μου. το τραγουδουσα απο το μπανιο μεχρι τον υπνο μου...εξερευνωντας λοιπον τους soad, μπηκα  στα αδυτα της καφριλας!!slipknot, manson,opeth παραλιγο κ borgir!! :P ;D ;D
οταν ηρεμησα σιγα σιγα αρχισα να ψαχνω κ να ψαχνομαι....ανακαλυψα τον alice cooper κ με το schools out for summer + under my wheels αρχισα να συνιθιζω κ να πορωνομαι με τον rockn'roll ηχο. Μετα απο τον cooper, πηγα σε skynnard, Nugent, Queen(παααααρα πολυ) κ παραλληλα ακουγα σιδηροπουλο που και που.Μεχρι που ακουσα chuck berry και μ ηρθε η θεια φωτιση! αρχισα να ακουω κ λιγο hendrix μεχρι π ενας φιλος μ ειπε για robert johnson.....αρχισα να ασχολουμαι με τη μουσικη των 30s. τωρα κατεβαζω τραγουδι του jerry lee lewis...μετα απο αυτον...ποιος ξερει??
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

paran0id

• Επισκέπτης
Και ΝΑΙ  λοιπον, η avril ξαναχτυπα....που δεν ακουει πια avril!
Ας αρχισουμε απο την 1η γυμνασιου.Η πρωτη μερα που εβαλα internet.Ηταν ενα πρωι του αυγουστου κοντα στη ροδαυγη και....ακουσα linkin park. μη γελατε, συγκρατηθειτε για λιγο...εμεινα με το στομα ανοιχτο!για το αυτι μου που ειχε συνηθισει γαρμπη και λεμπεση ηταν η θεια μελωδια!
Μετα που χορτασα με τους linkin ηρθαν διαφορα ασημαντα alternative και να πεφτουμε πανω στους soaaad.(internet και παλι)Αυτο το chop suey εγινε ο υμνος μου. το τραγουδουσα απο το μπανιο μεχρι τον υπνο μου...εξερευνωντας λοιπον τους soad, μπηκα  στα αδυτα της καφριλας!!slipknot, manson,opeth παραλιγο κ borgir!! :P ;D ;D
οταν ηρεμησα σιγα σιγα αρχισα να ψαχνω κ να ψαχνομαι....ανακαλυψα τον alice cooper κ με το schools out for summer + under my wheels αρχισα να συνιθιζω κ να πορωνομαι με τον rockn'roll ηχο. Μετα απο τον cooper, πηγα σε skynnard, Nugent, Queen(παααααρα πολυ) κ παραλληλα ακουγα σιδηροπουλο που και που.Μεχρι που ακουσα chuck berry και μ ηρθε η θεια φωτιση! αρχισα να ακουω κ λιγο hendrix μεχρι π ενας φιλος μ ειπε για robert johnson.....αρχισα να ασχολουμαι με τη μουσικη των 30s. τωρα κατεβαζω τραγουδι του jerry lee lewis...μετα απο αυτον...ποιος ξερει??
αντιθετη πορεια απο εμενα: ξεκινησα με κλασικ ροκ και τωρα ανακαλυπτω καφρικ μεταλ

Αποσυνδεδεμένος mi88

• Περαστικός
  • *
  • All they gave me was this ticket to heaven...
    • Προφίλ
ημουν στο λυκειο και μια μερα στην ταξη ενας συμμαθητης μου μου εδωσε ενα ραβασακι (γραμμενο με μωβ στυλο που μυριζε βατομουρο! ακομα το θυμαμαι!) που εγραφε "Ολη μου η ζωη συνενοχη και πως γουσταρω τα πιο μεγαλα ψεματα στα πιο αθωα βλεμματα... κλπ κλπ"

ε μου αρεσε ο τυπος, μου αρεσε το τραγουδι κ να μαι!  ;D
ακομη δεν καταλαβα ομως γιατι μου ειχε δωσει το χαρτακι εκεινο...

Αποσυνδεδεμένος RockAss

• Περαστικός
  • *
  • Μην πυροβολείτε τον Μπασσίστα
    • Προφίλ
Βασίκα όταν ήμουν 2 χρονών (το θύμαμαι γιατί έχω φοτο) ο HEavy-metal Ξαδερφός μου (κλασσικος μεταλάς μακριά μαλλιά,μωβ βαμμένα μαλλιά)με νανούριζε με τραγουδάκια (μαζί με τιν μεταλ μπάντα του)μετά στα 6 άκουσα Cradle of Filft αλλα στα 7 με εντυποσίασαν και οι Scorpion.Στο Τέλος ήμουν ένα μεταλικο φρικιό και αιώνιος εχθρός της ελληνικής λαικίς μουσικής.Στα 10 μπήκα στο group του ξαδέρφου μου για Death φωνιτίκα αλλά κατέλιξα μόνος (έφυγαν για εξωτερικό)με μία κιθάρα.
FFmaniac

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
10 χρονων επαίζες σε death metal grp μπράαβο..

frienddys

• Επισκέπτης
Γεια χαρα!

1987 και τοτε που εγινε ο χαμος με το μπασκετ και το final countdown αρχισε να μου αρεσει ο σκληρος ηχος!μαλιστα τοτε στο ραδιο μαζι με το final countdown ειχα ακουσει ένα τραγουδι που μου ειχε κανει εντυπωση αλλα δεν ηξερα τιτλο ουτε συγκροτημα και το ξαναακουσα μετα από χρονια!το τραγουδι αυτό λεγοταν τελικα
a little time!α ρε Hansen και kiske!τοτε ημουν 9 ετων!ειχε φυτευτει το μικροβιο!
Μετα στα 14 ειχε γινει το μεγαλο μπαμ με το black album , το nevermind , τα use your illusion , το smash!1993 βλεπετε!η μεγαλη επιστροφη του rock!
Τοτε πηγα σαν ασχετος και αγορασα την πρωτη μου κασετα!
( ναι κασετα!εμεις δεν ειχαμε mp3 , I pod , και τετοια κολπα! )
η κασετα λεγοταν ride the lightning!με ειχε εντυπωσιαση το εξωφυλο γιαυτο διαλεξα αυτό!μπαινει το πρωτο κοματια ( fight fire ) ακουω ακουστικη κιθαρα λεω τι είναι αυτό??
Μετα όμως μπαινει εκεινη η ΥΠΕΡ RIFF – ΑΡΑ και παθαινω!
Γιαυτο με στεναχωρουν σημερα οι metallica!επειδη ετσι τους γνωρισα……
Η δευτερη κασετα και η τριτη λεγοταν no prayer for the dying και so far so good so what!

Και μετα ηρθαν οι savatage , helloween , pantera , therapy? , candlemass , warlord , blind guardian , fates warning , ryche ……………….

And the story continues……………

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
stin kounia mu,o pateras mu mu evaze to smoke on the water! kai meta apo 4 xronwn akouga beatles. ka8ws megalwna itan pleon siguro pws 8a akouga rock kai ta parakladia tis!

wraio 8ema
« Τελευταία τροποποίηση: 04/09/06, 00:01 από GarvinFromBlackout »

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
Άκουγα -και ακούω- σοβαρή ελληνική μουσική όταν ένας φίλος με φόρτωσε με mp3 και video. Aπό κάφρικ μέχρι ελληνικό ροκ. Άρχισα να χαζεύω κάτι clips των SOAD και ένα video των DΤ να παίζουν το Master of Puppets και δεν ήθελα και πολύ μετά απ αυτό........
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος rocknrolldemon

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
πάντα από μικρός στο σπίτι ακούγαμε rock όμως στην πρώτη γυμνασίου κόλλησα για τα καλά επειδή η μαμά μου αγώρασε ένα cd του john lennon μέτα αγόρασα scorpions μετα led zeppelin μετά gunsnroses ε τελικά πορώθηκα!!!!!
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
εγω προσωπικα αργησα να καταλαβω τι μαρεσει...(παλι καλα που τη βρηκα δε λετε? :P)

ανακαλυψα οτι μαρεσει το "εντεχνο" εν αρχη το καλοκαιρι οταν τελειωσα το γυμνασειο σε μια κατασκηνοση που ημουν ομαδαρχησα!!! τοτε ασχοληθηκα και με τα πληκτρα!!!
ε, μετα καναμε μια μπαντουλα και το μεταλ μπηκε στη ζωη μου!!! :)

Αποσυνδεδεμένος CADMUS

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Όσο κουλό κ αν ακουστεί,αυτό που με τράβηξε στο μέταλ ήταν τα εξώφυλλα των δίσκων.Ήμουν-κ παραμένω-φανατικός των κόμικς.Θυμάμαι κάπου στα 13 με 14 μου που η τάξη γερμανικών μου στο φροντιστήριο έκανε διάλλειμα κ εγώ,μην έχοντας τίποτα καλύτερο να κάνω,μπήκα να χαζέψω σ'ένα δισκάδικο...κ ή ματιά μου έπεσε στο εξώφυλλο του "And justice for all" των Metallica.To άγαλμα της δικαιοσύνης μισογκρεμισμένο.να παραμένει στη θέση του με σκοινιά...αυτό ήταν.Μην έχοντας αρκετά λεφτά,ζήτησα απο ένα παλικάρι να μου το γρλαψει σε μια κασέτα.Μου το έγραψε με αντίτιμο ένα πακέτο κάμελ(τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν σκληρό ή μαλακό...).
Τα υπόλοιπα ήρθανε απο μόνα τους...η παλιά κλασική του πατέρα μου ήταν παρατημένη σε μία γωνία του σπιτιού...μέχρι που την πρόσεξα εγώ.Μετά απο ένα περίπου χρόνο άρχισα τα μαθήματα...

Αποσυνδεδεμένος mr.bassman

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
άπό παλιά βυνίλια judas priest που βρήκα τυχαία στην αποθήκη!

Αποσυνδεδεμένος Dark rose

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
λοιπον...εγω πιγαινα απο το ''κακο στο χειροτερο'' που λεει και ο πατριος μου.Πολυ μικρη ακουγα...Britney spears!!!!!Μετα αρχησα την Avril Lavigne.Μετα τους Evenescence.Μετα Linkin Park...Tωρα πια ακουω Flyleaf,Lacuna coil και πανω... ::)
Προοδευω