Με ενδιαφέρει η Τζαζ πάρα πολύ. Άρχισε να με ενδιαφέρει από τότε που άρχισα Αρμονία. Συνθέτω συνέχεια κι επειδή το μυαλό μου δεν πάει μέχρι εκεί που πάει το μυαλό του
πιανίστα που παίζει τζαζ, μ' ενδιαφέρει πολύ να τη μάθω, καίγομαι! Δεν ξέρω γιατί όμως μάλλον έχω έμμονη ιδέα ότι η τζαζ είναι εξελιγμένη νοοτροπία, δαν διαδοχή βαθμίδων, συγχορδιών κτλ. Επίσης, μ' ενδιαφέρει η Fusion. Άρχισα να την ακούω από τότε που άκουσα για πρώτη φορά σε ένα καφέ-κλαμπ, ένα συγκρότημα Fusion από Μυτιλήνη (τους Johnny And The Monsters) και μετά ανακάλυψα τον Jaco Pastorius. Βασικός λόγος που μ' ενδιαφέρει: έχει πάάάρα πολύ ωραία κι εξηζητημένη μπασογραμμή και ''ντραμερογραμμή''!
Αυτά από Δύση. Από Ανατολή, μ' ενδιαφέρει πάάάρα πολύ να μυηθώ στα Μακάμια! Άρχισε να μ' ενδιαφέρει αυτή η μουσική από τότε που άκουσα κάτι ζόρικα σόλος του Πάππου κι ένα δίσκο των ΤΑΚΙΜ (που ακόμη τον ψάχνω

) που έκαναν κάτι γκλισάντα με το Ούτι θεϊκά κι έπαιζαν νότες έξω απ' το 12φθογγο. Μ' ενδιαφέρει να γίνω κάποτε ο ''μάγκας'' μουσικός που θα μπορεί να παίζει στο ασυγκέραστο σύστημα

Και γενικά, βλέπω ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακούω ό,τι με δυσκολεύει