Eυχαριστω για τις απαντησεις....Το σκεφτομαι και το λεσπολι αν και ξεφευγει λιγο σε τιμη-παει κοντα στα 1700(classic)-αλλα αν αξιζει τα λεφτα μπορει να την κανω την υπερβαση.....Παρολαυτα θα ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις(cornholio που εισαι??)Και αν γινεται ας γρψει και κανενας κατοχος λεσπολιου(τι λεξη και αυτη) τις εμπειριες του....
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω , αλλα επειδη κι εγω ηθελα να αγορασω απο το 1,2,3 (κι απο αλλα μαγαζια απο Αμερικη) , πρεπει να σου πω οτι πολλα απο τα προϊοντα που πουλανε εκει, δεν τα στελνουν εκτος Αμερικης , λογω ειδικης συμφωνιας με τους κατασκευαστες των προϊοντων ...
Κι εγω τους ρωτησα για την Sl3 (πριν παρω την αλλη Jackson απο το Ebay) και μου ειπαν αυτο το πραγμα ... μου ειχαν στειλει μαλιστα και μια λιστα με τα προϊοντα που δεν μπορουσαν να στειλουν εκτος Αμερικης , αλλα δεν την κρατησα ... Το ιδιο ισχυει και για παρα πολλα αλλα προϊοντα (περα απο την Jackson) που πουλανε , δυστυχως ... Οποτε πριν αποφασισεις , στειλε τους ενα μηνυμα , γιατι οι περισσοτεροι απο Αμερικη (καταστηματα , οχι ιδιωτες) δεν στελνουν εξω απο Αμερικη λογω της ειδικης συμφωνιας που σου ειπα .... εγω κοιταξα τουλαχιστον σε 5 μαγαζια και ολοι μου ελεγαν το ιδιο ... Οποτε ή πας για κατι απο Ευρωπη , ή απο κανενα ιδιωτη απο Αμερικη (Ebay) , ή κατι απο εδω ...
Παντως αν ενδιαφερεσαι για Hard Rock, Metal κτλ , ριξε μια ματια σε αυτη που πουλαω εγω στις αγγελιες , μια Fender Strat σουπερ ντουπερ ... Την δινω μονο 700€ και κανει τα διπλα ... Εχει πολυ καλα ξυλα και EMG μαγνητες και Floyd Rose Pro (αυθεντικο) tremolo.
Πηγαινε στις αγγελιες να ριξεις μια ματια ... Μπορει να σου αρεσει ...
Για μενα ειναι κορυφαια κιθαρα... Να φανταστεις οτι παρ'ολο που εχω και Les Paul , μονο με αυτην επαιζα συνεχεια και τωρα που πηρα την Jackson custom shop , πηρε θεση σαν δευτερη ...
Επειδη εχω οικονομικα στριμωγματα , αναγκαζομαι και την "σπρωχνω" , αλλιως ειλικρινα δεν θα την πουλαγα ποτε ...
Οποτε κοιτα κι αυτη την περιπτωση ...
Αυτα απο μενα ...