Γεια χαρα παιδια! Εχω εκπλαγει με ολες τις απαντησεις σας και την πολυτιμη βοηθεια που προσφερεται και ειπα να εποφεληθω κι εγω απο αυτην.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.
Εχω προσφατα αγορασει μια Ibanez XPT700 Chameleon γνωστη και ως Xiphos απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Επεισης εχω αγορασει ενα Line6 Pod Studio GX με κατι προσομειωσεις που ειχε ειδη μεσα αλλα το ατιμο δεν με εμπνεει if u know what I mean. Ειναι αρκετα μονοτονος ο ηχος του και επεισης επειδη εχω ηχεια με ενσωματωμενο μπασσο πανω (woofer) ο ηχος βγαινει πολυ "ξερος" και αν παω να χωσω λιγο παραπανω mid η μπασσα ακουγετε πολυ... μπασσος (απιστευτο

).
Εχω ενα συγκροτημα με το οποιο παιζω Thrash/Death metal και
σκεφτομαι να αγορασω τωρα στας εορτας εναν amp γυρω στα 300€ που να ανταποκρεινεται στις απαιτησεις μας.
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον Marshall MG100DFX:
http://www.marshallamps.com/product.asp?productCode=MG100DFXΑν και δεν τον εχω ακουσει live παρα μονο σε κατι βιντεακια ενος φιλου που τον εχει. Απο εκει ομως λογω της χαμυλης αποδοσης της μαπα καμερας του δεν απεκτησα πολυ σαφη αποψη.
Επεισης λενε πολλα για το δινεις πολλα για το ονομα.
Τι αλλο εχετε να προτεινετε?
Σημειωτεον το γεγονος οτι δεν εχω πεταλι/ερα οποτε μεχρι να σκεφτω να αγορασω θα παιζω με τον ενισχυτη οπως ειναι.
Σκεφτομουν επεισης κατι σε κεφαλη αλλα λογω του χαμηλου badget χωρις καμπινα.Ελεγα στις επομενες εορτες δηλ. το Πασχα να παρω και καμπινα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να παιξω σε κεφαλη σκετη.

Εαν ισχυει κατι τετοιο μπορειται να μου προτεινεται μερικες φθηνες λυσεις που να μην ξεφευγουν απο το badget κατα πολυ?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!