Ευχαριστώ πολύ για την Ηχογράφηση στη Αίγλη.
Στεναχωρήθηκα λίγο με τα νέα τραγούδια. Δείχνουν εξεζητημένα με ένα επιτηδευμένο τρόπο. Προφανώς ο Ανδρέου ελπίζει σε μια επιτυχία ανάλογη της Πατρίδας, η γοητεία της οποίας ήταν κρυμμένη στην απλότητά της.
Όσο για το Θηβαίο, τι να πω, που 'μαι και φαν. Σχεδον ντρέπομαι που θέλει να ακολουθεί παράλληλο δρόμο ως Ερμηνευτής τραγουδιών άλλων, και βγαίνοντας σε ένα Live ως ερμηνευτής, μπερδεύει τους στίχους της Αγάπης. Και θα βγάλει δλδ δίσκο με αυτά τα τραγούδια?
Εγώ άκουγα για Project με νέους δημιουργούς, άκουγα για Project συνεργασίας στίχο-στίχο και μελωδία-μελωδία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, περίμενα νέα ταγούδια του Χρήστου..και τον βλέπουμε τώρα ως ερμηνευτή τραγουδιών του Ανδρέου και δώσε χαριεντισμούς στη σκηνή.. Μου άρεσε πως έγινε μια φορα με το Μικρούτσικο...
Από τη μια σκέφτομαι ότι αν αφουγκραζόταν τι θέλει ο κόσμος θα μου άρεσε περισσότερο, από την άλλη αν δεν κλείσει τα αυτιά του για να κάνει αυτό που θέλει θα γίνει εμπορικός, απο την παρα-άλλη... τι τραγούδια είναι αυτά?
Πεθαίνουν τα είδωλά μου ένα-ένα..
Και εις άλλα με υγεία.