pantws egw exw kollhsei twra teleytaia me to funeral of hearts...
re karx gia proteine kanena allo tragoudaki na mhn ka8omai na ta akouw ola 
χμμ.. εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Είναι πολύ σούπα, καταλαβαίνεις.
Άκου τα "
Death Is In Love With Us", "
Soul On Fire", "
Sacrament".. εεε. και άλλα πολλά, δεν μου έρχετε κάτι τώρα.
Όταν λεω ότι τους λειπει η σοβαροτητα εννοώ ότι όλοι οι στίχοι τους αναφερονται στον έρωτα κατι τα επακόλουθα...και μαλιστα με πολύ αφελή τρόπο...
Ας μην αναφέρουμε στίχους από... "επώνυμες" μπάντες όπως πχ.
Judas Priest που είναι κάτι λιγότερο από αστείοι.
Αν ήταν έτσι, θα είχαμε πήξει στα ειδη...και το γεγονός ότι μερικές (ή μονο οι HIM ) θέλουν να το λενε love metal για να ξεχωρίσουν δεν με υποχρεωνει και εμενα να το δεχθω οκ;...γιατι και εγω με την ίδια λογική παιζω xaval metal με την μπαντα που με φιλοξενει και σίγουρα πολλοί ακολουθουν το παραδειγμα μας...δεν θα καθιερωσουμε όμως και καινουριο
ειδος...ελεος...
Ε φυσικά!!! Δλδ με το σκεπτικό αυτό εσύ δεν έχεις δεχτεί και δεν πρόκειτε να δεχτείς ταμπέλες όπως
Heavy Metal,
Rock,
Death,
Thrash,
Black,
New Wave Of British Heavy Metal,
New Wave Of Swidish Death Metal και πάει λέγοντας... ή αυτά είναι ιστορία, τα βρήκαμε έτοιμα και δεν δεχόμαστε αλλαγές?
Ρε παιδιά.. σοβαρευτείτε λίγο! Ούτε εγώ είμαι φανατικός των HIM (άσχετα αν μου κόλλησαν την ταμπέλα αυτή) αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια πράγματα εναντίων τους.
Δλδ επειδή είδαμε μια φωτογραφία τους σε ένα περιοδικό και τους κρίναμε ομοφυλόφιλους, επειδή τους ακούνε "κοριτσάκια", επειδή η Βίβλος μας (Metal Hammer) τους απαγορεύει ως άκουσμα, επειδή ο κύκλος μας απαρτίζετε από σκληροπυρηνικούς μεταλλάδες που αηδιάζουν στο άκουσμα μελωδιών και εσείς τα καλά προβατάκια ακολουθείτε ότι σας λένε...
Με τέτοιο σκεπτικό που να βγάλει rock σκηνή αυτή η χώρα?
Αν ακούσετε κάτι που έχει παιχτεί, πριν ακόμα ακούσετε την μπάντα σχηματίζετε αρνητική γνώμη "Τα ίδια θα ακούσουμε..."
Αν ακούσετε κάτι που δεν έχει παιχτεί ή τουλάχιστον έχει υποστεί μετατροπή ώστε να ακούγεται σαν καινούργιο "Τι είναι αυτό?? Δεν μπορεί να είναι metal αυτό. Παραβιάζει όλους τους κανόνες που έθεσαν οι Θεοί Black Sabbath (πίνουμε και ένα ποτηράκι νερό εκείνη την ώρα, να αγιάσουν τα κοκαλάκια τους) άρα δεν πρέπει να το ακούσουμε!!"
Μια υπενθύμιση: Τους
Τρύπες, σε ένα από τα πρώτα live τους είχαν πάρει με τις πέτρες, λιθοβολισμός πραγματικός!!! Γιατί? Τώρα θα τους έπαιρναν αν έκαναν ένα live ακόμα?
Ο πρώτος δίσκος από
Ξύλινα Σπαθιά αν και είχε πάρει μέτριες κριτικές από τον Τύπο (λες και είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο τότε...) στα πρώτα live η μπάντα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από οπαδούς, οι οποίοι δυσανασχετούσαν με τον pop (χρήση πλήκτρων) ήχο της μπάντας και απαιτούσαν από το συγκρότημα να παίξουν
Μωρά Στη Φωτιά.