Εχοντας ακουσει τον πρωτο τους δισκο με ανοιχτα αυτια και πανω απ'ολα, με ανοιχτο μυαλο, τον θεωρω τον καλυτερο δισκο στον χωρο τα τελευταια πεντε χρονια. Και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εναν δισκο στον οποιον τα "Καλοκαιρινα..." ηταν μακραν τον χειροτερο κομματι του. Αληθεια ποιος απο σας ξερει την "Απομονωση", το "Θα βάλω τα δυνατα μου", το "Παρτυ Μασκε" κλπ κλπ κλπ;
Ο δευτερος δισκος ηταν σαφεστατα υποδεεστερος, παροτι δουλεμενος και "τιμιος", απλως εκανε μπαμ απο χιλιομετρο οτι οι συνθεσεις που περιειχε ηταν λιγοτερο εμπνευσμενες,
Ο τριτος δισκος τωρα, ειναι η αληθεια οτι δεν λεει και πολλα. Στο πρωτο του μισο με το ζορι υπομενεις τον βαναυσο ηχητικο βασανισμο που δεχεσαι και την απειρη ηλι8ιοτητα των στιχων και των θεματων τους. Στο δευτερο μισο εχουνε φυλαξει 3-4 καλα κομματια, εκεινα ισως που δεν απευθυνονται στα "προβατα" και στις λαικες μαζες, καθως και μια συμπαθητικοτατη διασκευη στο "Κανω μια ευχη". Φυσικα αυτα δεν φτανουν. Τωρα για το αν ειναι καραγκιοζηδες η οχι δεν θα μιλησω εγω. Εγω τα παιδια θελω να τα ευχαριστησω για τον εκπληκτικο πρωτο δισκο τους και να τους ευχηθω μια καιρια και τιμημενη αποχωρηση πριν εισχωρησουν τελειως σε μονοπατια δυσβατα κι αχανη...