Αλάνια τα παιδιά ... αν και καταντάνε κουραστικοί σε μια φάση (αν όχι αϊδιαστικοί

) ! μια ομάδα φοιτιτώ που κάνει την πλάκα της και καραγουστάρει.έχω όλη την δισκογραφία τους.
ξέρω και μια ιστοριούλα να σας πω

είχανε στήλει δίσκο τους στο Metal Hammer και το ρίξανε στο λάκο με τα Κωλοδάχτυλα μπινελικόνοντάς τους για τις μουσικές τους χειδεώτητες και για την ιεροσυλία τους να κάνουν τραγουδάκια από maiden κ.τ.λ. στο δικό τους style. οι n-Carkade δεν το βάλανε κάτω και συνεχίζαν να "παρενοχλούν" το Hammer. ώσπου μια μέρα προσκαλούν τον τύπο που τους είχε κατακρίνει να πάει σε ένα live τους. ο τύπος πάει με βαριά καρδιά λες και τι θα έβλεπε και με το που αρχίζουν να παίζουν και να γίνεται της Πόπης στο μαγαζί καραγούσταρε και προς τιμήν του τους ζήτησε συγνώμη στο επόμενο τεύχος του Hammer και έγραψε πως είναι πραγματικά χαβαλετζίδες κ.τ.λ.
Προτινόμενα τραγουδάκια που θα σας μηίσουν στον κόσμο τους "Γιάννη B", "Καταραμένος Τόπος", "Πες Μου Αν Έφταιξα", "Σεισμικό Ρέψιμο", "nuts Bomb", "Ο Βόθρος Άνοιξε","Ρεμπέτης Μεταλας","Η Ματωμένη Σερβιέτα","Ο Ήλιος Ο Πράσινος","Oops I Did Again","Ρήτα Ρητάκι","Το ΤΕΙ Της Σαπίλας","S.E.G.A.M.O."
έχω και κάτι UNRELEASED που έχει το άσμα "Της Δώρας Το Κωλί" αυτό βρες το οπως και δήποτε αν θέλεις στο στέλνω θα σαρέσει πολύ σίγουρα φίλτατε
kiratzoharri