Λοιπόν, πουλάκια μου, και γω παραβρέθηκα χθες στην πρεμιέρα του Σωκράτη και ήταν όντως απερίγραπτα. Είχα την τύχη να κάθομαι ακριβώς στο διπλανό τραπέζι απ' την Ελευθερία και ήμουν ακριβώς δίπλα στην σκηνή. Παρόλο που έχω παραβρεθεί πολλές φορές και σε συναυλίες του Σωκράτη και στα μαγαζιά χθες πραγματικά ήταν μακράν η καλύτερη φορά απ' όλες !!!!!!!!!!!!!!
Είχε απίστευτο κέφι ο Σωκράτης, είπε τις απίστευτες ατάκες και σχολίασε με μοναδικό τρόπο παπάδες, Άγιο Βαλεντίνο και άλλα πολλά. Το Μαράκι φοβερό, ο Μητσάρας άπαιχτός, παίξανε όλα τα κομμάτια που ζητούσε το κοινό, ενώ στο " Είναι σκοτάδι" παίζανε μόνο τα όργανα χωρίς μικρόφωνα και τραγουδούσε όλο το μαγαζί κυριολεκτικά, όπως επίσης και στο τέλος όταν είπε ο Σωκράτης a capella "Της αγκαλειάς η ξενητεια".
Τα περισσότερα από τα καινούρια τραγούδια έχουν αρκετά ηλεκτρικό ήχο. Ξεχώρισα το "Πρόσωπα" και το "Αδειο Δωμάτιο".
Έπαιξε συνολικά (αν βγάλουμε το διάλειμμα) 4.45 ώρες περίπου. Κανείς άλλος δεν τραγουδά με μια κιθάρα τόσες πολλές ώρες!!!!!!!!!!
Συμπέρασμα: εννοείτε πως θα ξαναπάω!!!