Δεν είχα σκοπό να γράψω άλλο σε αυτό το Post για να δω που θα καταλήξει... αλλά δεν κρατήθηκα
parpen οκ είπαμε... αλλά δεν κολλάμε σε ένα πράγμα μόνο.σταμάτα με τις αποχωρήσεις. τις ανέφερα σαν κάτι που με προβλημάτισε (κυρίως του jazz για να είμαι ειλικρινής) αλλά δεν είναι αυτή η αιτία που άνοιξα αυτό το θέμα.και ήθελα να μιλήσω γιαυτή την "κρίση" πριν γίνει και η τελευταία αποχώρηση (σαν reality μου ακούγεται και sux big time

) απλά έτσι έκατσε χρονικά.
το ενεργό μέλος δεν είναι απαραίτητα χρήσιμο μέλος... έκανα λάθος χαρακτηρισμό όντως... όπου είπα ενεργό βάλτε χρήσιμο

αλλά το ενεργό μέλος για πολλούς εδώ έχει και την εξής χρησιμότητα. με τα άσκοπα post του δίνει τροφή και σε άλλα τέτοια μέλη να κάνουν επίσης άσκοπα posts και μετά παρασύρονται πολλές φορές και τα χρήσιμα μέλη και γίνεται της Πόπης. (αν και δεν μαρέσει που μιλάω για χρήσιμα και ενεργά μέλη σαν διαχωρισμό έτσι είναι)οπότε το θεωρούν χρήσιμο χωρίς να είναι.
{ενεργό μέλος=γράφει και διαβάζει Posts, ανεβάζει τον αριθμό των μηνυμάτων του, και κάνει και ότι νάνε posts
χρήσιμο μέλος=βοηθάει στο forum όπως μπορεί, δεν κάνει κατάχρηση στον χρόνο των άλλων που διαβάζουν τα posts και .... άλλα καλά

}=(μια σούμα όσον είπατε έκανα

)
πάντως ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα που έβαλα και ας είσαι λίγο off... δεν είδα άλλον admin/mod πάντως να απαντά και με προβληματίζει αυτό.
geni δεν ξέρω πως ήταν παλιά και δεν ξέρω για πόσο παλιά λες.... αλλά αν έχουν αποβάλει γερή δόση όπως λες δλδ πως ήταν τότε? αμίλητοι?
και να φαίνετε το μπινελίκι με **** ειρωνεία και δούλεμα είναι (λες και δεν ξέρουμε τι γράμματα κρύβονται πίσω από τα ****

) αλλά δεν κολλάω εκεί. καλά κάνουν και υπάρχουν τα **** και επειδή υπάρχουν για να μην θίγεται και η αισθητική κάποιον μιγιάγκιχτων (ή ξέρω γω τι

).
όσο για τις κλίκες και εγώ πάντα είχα το ίδιο σκεπτικό επί του θέματος με τον
guitalover και το διατύπωσε πολύ όμορφα.
Candlemass εντάξει η συμπεριφορά και ο τρόπος που απαντούσε ο jazz σε σχέση με μερικούς άλλους εδώ μέσα δεν ήταν τπτ. (φαίνεται ότι τον υπερασπίζομε αλλά δεν είναι έτσι.αν θέλει απαντάει μόνος του σε αυτά τα post άμα τα δει... τα λέω μπας και τα διαβάσει κανένας και δει τον εαυτό του μέσα σε αυτές τις γραμμές και σκεφτεί λίγο)
ξέρω είμαι και εγώ κακός... και τι θέλω και τα λέω... και αμα δε μου αρέσει τι κάθομαι και ασχολούμαι και χάνω και τον χρόνο μου... αλλά είδα κινητικότητα έστω και από λίγους και αυτό με χαροποιεί πολύ.
Πάλι φιλικά και καλοπροέρετα και μη βαράτε εγώ για καλό τα λέω....