Ευχαριστώ vert και για τα καλά σου λόγια και για τις παρατηρήσεις!!!

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ξεφύγω από το απόλυτο μέτρο και την ομοιοκαταληξία κι αυτό είναι απαίτηση των μουσικών που συνεργάζομαι. Προσωπικά όμως, εδώ και 14 σχεδόν χρόνια, αυτός είναι ο τρόπος που μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα απ΄τους στλιχους. Αν έχω στραφεί προς το τραγούδι περισσότερο είναι γιατί αυτό που ένιωσα πριν 4 χρόνια όταν άκουσα το πρώτο κομμάτι μου μελοποιημένο δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο για μένα. Και κάθε φορά που ακούω ένα δικό μου κομμάτι μελοποιημένο νομίζω ότι η καρδιά μου θα σπάσει από χαρά !!

Όσο για το
ξες και πολλά άλλα παρόμοια που θα συναντήσεις σε 'μένα, είναι διότι τα κομμάτια τα γράφω όταν μου έρχεται έμπνευση μόνο!! και μέσα συνήθως σε πέντε λεπτά… μετά δεν τα ξανακοιτάω για μεγάλο διάστημα. Κρατάω σημειώσεις από όλες τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις που μου γίνονται και μόλις νιώσω έτοιμη στρώνομαι στην δουλειά ( που δεν μ' αρέσει αλλά απαιτείται

) της διόρθωσης.
Συγγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου ( το έχω αυτό! ) αλλά θέλω όσοι μου χαρίζουν λίγο από τον τόσο πολύτιμο χρόνο τους, να γνωρίζουν δύο πράγματα για μένα. Όχι μόνο απλά και ξερά αραδιασμένες κάποιες στροφές, υπογεγραμμένες από ένα άσχετο όνομα!