Πήγα και γω ο ερμος στο γαλατσι... και τις είδα... και έπαθα... Βασικά ήταν μονο 2 εκει, και οι 2 με φλοϋντ, και ήταν απίστευτες... σεταρισμενες για 10αρες χορδες, με τρελό ήχο και ογκο. Σε σύγκριση με μια Gibson LP-Vixen που είχε εκεί ήταν σαν να συγκρινεις ελεφαντα με καγκουρο... καμια απολύτως σχέση... και εννοείται οτι η Gibson είχε και 2 χιλιάρικα!!!!
Αλλα αυτή τη στιγμή επειδή υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία, οι καινούριες αναμένονται σε απροσδιόριστο χρονικό διαστημα, μαμω την τύχη μου μαμω...

Με 800 ευρά, πραγματικά παιδιά καλύτερη κιθάρα δεν παίρνεις! Μονο οι PRS -se είναι κοντά σε ποιότητα, αλλα και πάλι, η Blackjack C-1, στα 800, ερχεται με δυο Seymour Duncans, (και όχι Duncan Designed που φοράνε στην καλύτερη περίπτωση οι υπόλοιπες), Grover Tuners, και Coil Tap... Aμα είχε μια εκεί θα την έπερνα χωρις να το σκεφτω... Αλλα αμα είναι να την πάρω, ας την πάρω με through-body χορδές, που εχτός ότι είναι κούκλα,

δεν ξεκουρδίζεται με τίποτε....
Μετά που είδα τις Schecter με τα μάτια μου, ένα έχω να πω. Κατω η δικτατορία των Gibson-Fender

!!!! Μας έχουν πιάσει όλοι στο δούλεμα με την "καλύτερη ποιότητα κατασκευής" των αμερικανιών. Δεν μας παρατάνε λέω γω, που επειδή γράφουνε ένα Made In Usa, μας πλασάρουν τις κιθάρες με τιμές αυτοκινήτων...

Χίλιες φορές να ξοδέψω 2000 για ενισχυτή και μαγνήτες σε μια Κορεάτικη Schecter, παρανα τα σκάσω για μια low-end Gibson που πάνω της αξίζει μόνο το logo...
Αμα έχεται ιδεα για κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει, πεστε με ρε παιδια, δεν κρατιεμαι!!!!!