Ω, επιτέλους γύρισα και γράφω πρώτος. Τι να πρωτοπώ; Απλά κοιτάξτε την ώρα που γράφω το μήνυμα και μόλις μπήκα. Τελικά η συγκέντρωση που δε ξέραμε αν θα γίνει τελικά μάζεψε 17 άτομα. Αρχίζω την απαρίθμηση αλλά επειδή κάποιον θα ξεχάσω συμπληρώστε με παρακάτω.Εγώ, Μπούγκιμαν με έτερο ήμισυ, Βασίλης, Δελφινάκι, Ιρούκος με Στέλιο, Καρίμ, μηχανόβιος, ΒΣταύρος, 3χορδος, Σιλέγκα, Κάντλμαςς, Πρινς, 2-3 εξωσχολικοί (ξεχνάω κανένα;). Μια μικρή οδύσσεια που ξεκίνησε από την πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου (όπου μας έδιωξαν κατά τις 11:30-έχει φύλακα και την κλειδώνουν) συνεχίστηκε στην Αγία Τριάδα Νέας Κηφισιάς (όπου δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί είχε σπίτια κοντά) και για καλή μου τύχη να μη με βρίζουν όλοι συνεχίστηκε μέχρι τώρα στη πλατεία της Βαρυμπόμπης όπου του δώσαμε και κατάλαβε. Τι χορούς έριξε ο Πρινς, τι σόλα μπουζούκι ο 3χορδος με το ΒΣταύρο, τι Πυξ-λαξ (με σώου) ο Πρινς, καλά ήταν , αφήνω τους άλλους να πουν και θα σχολιάσω μετά. Μόνο να πω 2 πραγματάκια. Οι δύο μεγαλύτερες μαλ...κίες που έχω ακούσει στη ζωή μου είναι ότι 1ον) το ιντερνετ αποξενώνει τους ανθρώπους και 2ον) στο ιντερνετ μπαίνουν κάτι φρικιά ψυχανώμαλοι και διεστραμμένοι. Το τι απίθανα τυπάκια γνώρισα σήμερα δε λέγεται. Εξαίρετη παρέα, μπράβο ρε παιδιά να είστε καλά, να το γιορτάζουμε συχνά και να περνάμε καλά.
Αυτά τα ολίγα και όπως πάντα... οψόμεθα.