Πρωινή αναφορά.
Ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση που εγινε ποτέ στην Βορεια Ελλάδα. Σημειώσαμε τον αριθμό ρεκορ των 30 ατόμων στην ταβέρνα. Βέβαια η πρόβλεψη ήταν για λιγότερα άτομα και λίγο στριμωχθήκαμε , αλλά κανέναν δεν ενόχλησε.
Το αρηντικό σημείο της υπόθεσης ήταν ότι οι μοναδικές κιθάρες ήταν η δική μου και του Ζάπα και η ηλεκτρική του Ικαρου με ενισχυτή ένα πακέτο τσιγάρα. Βρε Θεσσαλονικείς τις κρύβετε τις κιθάρες σας? Ευτυχως βρήκαμε και έναν μπαγλαμά που είχε το μαγαζί και συνέδραμε και αυτός.
Επίσης ήταν μαραθώνια σε χρόνο αφού κράτησε από τις μια το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.Μέχρι και καφέ μας έκαναν στην ταβέρνα στο τέλος ( να ναι καλά οι άνθρωποι).
Η λίστα των παρευρισκομένων...
Parpen , Porky,Έρεβος ,Αναστασία,Zappas , Natassa,Dave , Pascal,Tassaras , Ολυμπία,Winmister,Ikaros,Winnie
Twix , Master,Monaliza,King Lui,Kareem,PAPS,Pangeopal,Zeppelin +δύο φίλες του ,Ηλίας , Σμύθος,geni,ΚΟΥΡΕΑΣ
Καρχαρίας , Σάκης
+ ένας πλανόδιος κιθαρωδός που μας άνοιξε την κιθαρόρεξη πριν ξεκινήσουμε εμείς...
και ελπίζω ότι δεν ξέχασα κάποιον.
Περάσαμε πολύ όμορφα , υπήρχε κέφι από όλους και Πόπη μην ακούσεις την φωνή μου πως είναι τώρα (ήμουν και κρυωμένος).
Άντε και στην επόμενη να κάνουμε καινούργιο ρεκόρ συμμετοχών...
Φωτογραφίες θα τις επεξεργαστώ και θα τις στείλω το συντομότερο δυνατό...