Εγώ πάλι φίλε djkostas θεωρώ πως την επηρεάζει και μάλιστα πολύ...νομίζω πως δε χρειάζεται να δηλώσω και πάλι το γιατί. Καλύπτομαι πλήρως από την προηγούμενη τοποθέτησή μου.
Σχετικά με τα μηνύματα που ανέφερες, θα γίνω πολύ συγκεκριμένος για να μη μιλάμε γενικά κι αόριστα...μερικά παραδείγματα λοιπόν:
*
Arkas_fanΗμερομηνία εγγραφής: 20/07/05
Όλα τα μηνύματα στην κατηγορία "Αναζήτηση Τραγουδιών"
Πρώτο μήνυμα στις: 05/09/05
Εδώ λοιπόν και ένα μήνα που συμμετέχει (ανεξάρτητα του πότε γράφτηκε) το μόνο ενδιαφέρον ήταν η απόκτηση mp3.
*
Peter!Ημερομηνία εγγραφής: 07/08/05
Όλα τα μηνύματα στην κατηγορία "Αναζήτηση Τραγουδιών"
Πρώτο μήνυμα στις: 10/09/05
Το παληκάρι μόνο που δε μας έδειρε, που δεν του αποστείλαμε άμεσα τα 10 (μονάχα) τραγουδάκια που έψαχνε. Τουλάχιστον έλεγε ευχαριστώ κάθε φορά!

Βαριέμαι να τσεκάρω κι άλλους...άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που γράφονται, ζητάνε 1-2 κομμάτια και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για άλλες παραλίες. Mission accomplished!
Για να καταφανεί μάλιστα πόσο έχει αλλοτριωθεί ο χαρακτήρας της ενότητας, παραπέμπω στο thread του guitarlover που ο άνθρωπος το ονόμασε (κι εύλογα) "
Πρώτη εποχή (όχι μπ3)", μην αρχίσουν και του στέλνουν τίποτα mp3. Το προφανές δηλαδή για κάποτε, έχει πλέον γίνει ανάγκη επισήμανσης.