vert, πιθανότατα έχεις δίκιο για την ορθογραφία της λέξης ειρωνεία/ειρωνία αλλά - παρ' όλο που η ορθογραφία δεν αποτελούσε ποτέ το αδύνατό μου σημείο - έχω τα μέγιστα μπερδευτεί με τις νεώτερες απλοποιήσεις της γραμματικής, οπότε συγχώρεσέ μου το ατόπημα.
Αναφορικά με τη σύστασή σου , με της οποίας τη δηκτικότητα εξεπλάγην οφείλω να ομολογήσω, και επειδή ήταν εκτός τόπου , και επειδή οφείλουμε
όσοι μιλάμε και γράφουμε την ελληνική γλώσσα (αφού είναι η μητρική μας) να είμαστε πιο προσεκτικοί (και όχι μόνο οι υπηρετούντες το Λόγο ή οι ισχυριζόμενοι έστω κάτι τέτοιο) αλλά και γιατί εγώ (μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω) δεν ισχυρίστηκα ποτέ και πουθενά ότι υπηρετώ το "Λόγο", όπως λες, όχι περισσότερο από σένα π.χ. αφού οι δυο μας συζητάμε αυτήν την στιγμή.
Ευτράπελα διαβάζουμε όλοι μας αλλά κάποιοι έχουμε την προνοητικότητα να κρατάμε μια πισινή και να μη τη ''λέμε '' στους άλλους όταν οι ίδιοι έχουμε υποπέσει σε παρόμοιο σφάλμα.
Αναρωτιέμαι...αν είχε σημασία...πως θα το χειριζόσουν ακριβώς...

Επί της ουσίας τώρα, η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Διαφωνώ με τα
ειρωνικά σχόλια. Ιδιαίτερα όταν αυτά απευθύνονται εμμέσως πλην σαφώς σε άτομα που δεν προκάλεσαν.
Όσο για τα κινέζικα προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα και ίσως είναι δικό μου το λάθος.
Όταν π.χ. κάποιος σε ειρωνεύεται απαντάς με τον ίδιο τρόπο, στη γλώσσα του δηλαδή.
Μη στεναχωριέσαι αυτό ισχύει παντού και εντός και εκτός διαδικτύου , επιλογή σου είναι το αν θα γίνεις ή όχι ''γλωσσομαθής'', και για μένα δύσκολο ήταν...αλλά αναγκάστηκα
Πάρη, δεν είπα ότι αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά.
Δεν διαφώνησα με τις ενστάσεις που προβάλλατε κάποιοι αναφορικά με ότι έγινε πρόσφατα στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Με τον
τρόπο που χειριστήκατε τις , δικαιολογημένες κατά τα λοιπά, ενστάσεις σας διαφώνησα καθέτως και οριζοντίως.