Αποστολέας Θέμα: Edguy- Superheroes!!!  (Αναγνώστηκε 5490 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Edguy- Superheroes!!!
« στις: 24/09/05, 14:31 »

playlist:
Superheroes
Spooks in the attic
Blessing in disguise
Judas at the opera
The spirit
Superheroes (epic version)

Πολύ απλά όλο το ΕP σπέρνει...τα σαρώνει όλα....οι γερμανοί power metallers για μια ακόμα φορά δείχνουν πόσο τεράστιο συγκρότημα είναι...κατά την ταπεινή μου άποψη από τα κορυφαία συγκροτήματα της νέας γενιάς...

Αναλυτικά: ;D ;D

Superheroes: Πάρα πολύ ωραίο κομμάτι...το ιδανικό ξεκίνημα για το EP...σε κάποια σημεία έχει αρκετά paradise lost περάσματα..δυνατό κομμάτι και δεν λείπει και η ορχήστρα από μέσα...(σε ένα σημείο)

Spooks in the attic:
Κλασσικό edguy κομμάτι...πολύ δυνατό και φυσικά..power..σπέρνει

Blessing in disguise:
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το καλύτερο κομμάτι του EP..και από τα καλύτερα των edguy...τρομερή μπαλάντα...(από τις κλασσικές edguy μπαλάντες..) .είναι εκληπκτικο κομμάτι...

Judas at the opera: το "έπος" του δίσκου...εφτά λεπτά...τρομερό (κι αυτό ;D)...κλασσικό edguy power metal..

The spirit: ΤΙ να πει κανείς?? Το συγκρότημα σε όλο του το μεγαλείο!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...τρομερό κομμάτι (μην ακούω σχόλια περι γραφικότητας ;D ;D ;D)...εναλλαγή πολλών ρυθμών...μπαλλάντα, power metal, hard rock...τι να πει κανείς??

Superheroes (epic version): .....μαγεία...εκπληκτικά πλήκτρα...καμία σχέση με το κανόνικό κομμάτι..πάλι σε μπαλαντέ ύφος...

Βαθμολογία: 9  / 10

Y.Γ. Η λατρεία μου για το συγκρότημα φαίνεται να φανταστώ?? ;D ;D ;D

« Τελευταία τροποποίηση: 25/01/06, 19:05 από master of puppets »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Edguy- Superheroes!!!
« Απάντηση #1 στις: 24/09/05, 14:34 »
Οχι δεν φαινεται... :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος chrysoul

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Συνεχεια περνανε κακες σκεψεις απ το μυαλο μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 24/09/05, 15:02 »
Παρόλο που δεν έχω ακούσει ακόμα το superheroes( αν κ θα αγοράσω κ το cd κ το dvd σύντομα) θα συμφωνήσω μαζί σου.Τα παιδιά είναι τρομερα..πρωτη φορά τους είδα κ άκουσα απ'το monster of metal κ ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα!τοσο οι φωνητικές ικανότητες του Tobias, όσο κ το πως δένει όλο το συγκρότημα είναι φοβερο!Παιδι ειλικρινά τα παιδιά είναι όλα τα λεφτά.....

Υ.Γ μήνυμα για τα κοριτσάκια απο 15 κ άνω, ο Tobias είναι κούκλος..
(Ξέρω φαίνομαι χαζή με τον τρόπο που το λέω, αλλα θα ήταν ένας πολύ καλό κίνητρο για όσες δεν ενδιαφέρεστε για τέτοιου είδους μουσική-να ξεκινήσετε να ακούτε edguy κ θα δείτε οτι θα σας αρέσουν πολύ..

bye   xxx
αλλα δεν βρισκουν κανενα και φευγουν...

Αποσυνδεδεμένος Samdreamth

• Θαμώνας
  • Πάνω απ' όλα Μηχανολόγοι....
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 24/09/05, 17:19 »

Υ.Γ μήνυμα για τα κοριτσάκια απο 15 κ άνω, ο Tobias είναι κούκλος..
(Ξέρω φαίνομαι χαζή με τον τρόπο που το λέω, αλλα θα ήταν ένας πολύ καλό κίνητρο για όσες δεν ενδιαφέρεστε για τέτοιου είδους μουσική-να ξεκινήσετε να ακούτε edguy κ θα δείτε οτι θα σας αρέσουν πολύ..

bye   xxx

Ελπιζω απλα να αστειεσαι....
Αν με βαση τετοια κριτηρια διαλεγεις την μουσικη που ακους κοπελια,τοτε μπραβο σου τι να σου πω, γραψε αν ειναι καλυτερα σε κανα φορουμ του Σουπερ Κατερινα!!!!!
Δεν παμε καλα σ'συτο το φορουμ μου φαινεται θα κανω ban στον εαυτο μου....
Οσο για τους Edguy ενα εχω να πω: Cool-αρετε λιγο ρε παιδες και ακουστε και τιποτα αλλο.... Αν νομιζετε αυτο που κανουν οι Edguy ειναι κατι καινουργιο η κατι πρωτοτυπο τοτε απαταστε οικτρα..... Δεν εχω διαθεση να γινω κακος, σιγουρα εχουν αρκετα καλα κομματια αλλα δυστυχως, συνυθως οποιο κομματι τους ακουσω ολο και καποιο riff αλλου θα βρω να μου θυμιζει..... Εν ολιγοις, καλοπαιγμενοι μεν αλλα σιγουρα οχι πρωτοτυποι..... Για μενα μετρανε και τα 2 το ιδιο σε ενα τραγουδι.....
« Τελευταία τροποποίηση: 24/09/05, 19:36 από Samdreamth »
To those who understand I extend my hand, to the doubtful I demand take me AS I AM

Αποσυνδεδεμένος chrysoul

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 24/09/05, 20:34 »
Κοίτα, το τι ακούει ο καθένας κ με ποια μουσική την "βρίσκει" είναι καθαρά υποκειμενικό...άκου εσυ ότι μουσική σου γουστάρει κ άσε κ τους άλλους να ακούνε οτι μουσική γουστάρουν αυτοι.αν οι edguy σου φαίνονται πολύ κοινότυποι κ οτι αντιγράφουν(Αυτό γίνεται σχεδόν παντού), τότε απλά μην τους ακους.Οσον αφορά στο αν η ομορφιά είναι το κίνητρο μου για να ακούω edguy κτλ., λυπάμαι που θα σε δυσαρεστήσω αλλα οχι.για άλλον λόγο το ειπα..αα κ μην νομίζεις οτι είμαι κατινα(λίγο πολύ, αυτό ισχυρίστηκες) με το να γράφω αυτά, θα ξανα δυσαρεστήσω αλλα ουτε από αυτό είμαι. Λοιπόν βρες κάτι άλλο να κάνεις απ΄το να κριτικάρεις εμένα….

Αποσυνδεδεμένος Samdreamth

• Θαμώνας
  • Πάνω απ' όλα Μηχανολόγοι....
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 24/09/05, 22:07 »
αα κ μην νομίζεις οτι είμαι κατινα (λίγο πολύ, αυτό ισχυρίστηκες)
Και που παρακαλω ισχυριστηκα κατι τετοιο???? Εγω ειπα απλως οτι το βρισκω γελοιο καποιος να διλεγει την μουσικη που ακουει με βαση κριτηρια ομορφιας..... Και δεν το λεω μονο για σενα πιστεψε με. αυτο συμβαινει ανεξαρτητως φυλλου---> Εχω δει πολλους τυπαδες να πανε να αγουραζουν διαφορα cd επειδη τους αρεσε η κοπελιτσα στο εξωφυλλο....που συνηθως το groyp που τραγουδαει παιζει και καλα ατμοσφαιρικο metal ---> βαζουμε εναν καφρο και μια αιθερια φωνη κλεβουμε οτι μπορουμε απο Theatre of Tragedy και καναμε group...... Δινοντας αυτο το παραδειγμα  νομιζω οτι δεν εχει πια νοημα να συνεχισουμε την "αντιπαραθεση" γιατι στην τελικη το topic ειναι για τους Edguy και γω την γνωμη γι' αυτους την εξεφρασα παραπανω .....
Παντως αν νομιζεις οτι σε προσβαλα τοτε σου ζητω συγγνωμη.....
« Τελευταία τροποποίηση: 24/09/05, 22:09 από Samdreamth »
To those who understand I extend my hand, to the doubtful I demand take me AS I AM

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 24/09/05, 23:52 »
Συγνωμη που σας διακοπτω,να ρωτησω κατι τον Master.Να σημειωσω οτι αγορασα το DVD και πραγματικα αξιζει(οχι τοσο το βιντεο και η συναυλια αλλα τα παρακνηνια και οι συνεντευξεις)Στην ερωτηση τωρα.Σε καποια απο τα τραγουδια συμμετεχει και ο Michael Kiske(ex-Helloween)?Αν ναι σε ποια και ποια ειναι η εντυπωση σου(απο τους αγαπημενους μου τραγουδιαρηδες και θα παιξει ρολο στην αγορα η οχι του δισκου)

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #7 στις: 25/09/05, 00:37 »
Στο judas at the opera συμμετέχει ο kiske...για σχόλια κοίτα παραπάνω ;)

Τώρα....Samdreamth...αν θες να γράψεις κριτική για το ΕP η οποιαδήποτε ερώτηση επι του θέματος καν'το...μην μου συνουσιάζεις όμως το θέμα για αερολογίες...αυτά μπουρούσατε να τα πείτε μέσω ΠΜ...η να έβαζες ένα νέο θέμα...αυτά...ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 27/09/05, 19:55 »
Δεν εχω ακουσει τπτ απο το μαστερικο αυτο συγκροτημα μονο το βιντεο κλιπ του super heroes ειδα και ηταν γαματο..Αν ειναι ετσι ολα τους γουσταρω..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος chrysoul

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 29/09/05, 20:52 »
Δεν εχω ακουσει τπτ απο το μαστερικο αυτο συγκροτημα μονο το βιντεο κλιπ του super heroes ειδα και ηταν γ**ατο..Αν ειναι ετσι ολα τους γουσταρω..

Ολα ετσι ειναι( υπερβαλω)...! που να δεις κ το lavatory love machine!!!!Κ το king of fools ειναι φοβερο κ σαν τραγουδι κ σαν βιντεο!!

Αποσυνδεδεμένος FoZzZ

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 29/09/05, 22:33 »
το lavatory love machine το video clip εχει παρα πολυ γελιο...!!

Αποσυνδεδεμένος chrysoul

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 30/09/05, 18:28 »
το lavatory love machine το video clip εχει παρα πολυ γελιο...!!

ναι, ειδικα εκει που ο τομπιας υπογραφει πανω στο εισητηριο του αλλου....απο κει αρχισαν ολα!παντως δεν μπορεις να πεις, κ εκει που κανουν τα "χορευτικα" τους ειναι πολυ γελιοι!γενικως παιδια το βιντεο κλιπ σκιζει!

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 01/10/05, 12:31 »
Εξαιρετικο!!!!!Ποιοτητα δισκου σε τιμη single...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 07/10/05, 18:13 »
Το χαμερ του βαζει μονο 7...Μαστερ βρισε..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #14 στις: 05/11/05, 03:33 »
Το χαμερ του βαζει μονο 7...Μαστερ βρισε..

Βρε να αρέσει σε εσένα και άσε τους άλλους να κουρεύονται...πότε έβαλε βαθμούς το hammer που να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα?