Αποστολέας Θέμα: Ταβερνάκι...  (Αναγνώστηκε 145875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yngwie who?

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Born 2 lose, Live 2 win...
    • Προφίλ
Απ: Ταβερνάκι...
« Απάντηση #200 στις: 06/02/06, 21:34 »
Για άλλη μια φορά περάσαμε άψογα, αν και εγώ έπρεπε να την κάνω νωρίς και έφυγα πάνω στο καλύτερο  :(

Ναι φιλαράκι, αλλά την άλλη φορά, ν' αφήσεις τις ντροπές και να πάρεις την κιθάρα για να μας παίξεις περισσότερο.
Προσωπικά, δηλώνω ότι είσαι ένας καταπληκτικός κιθαρίστας και την άλλη φορα θα στην κολλήσω την ρημάδα με logo, για να δούμε αν θα μπορείς να την σκαπουλάρεις!
Αμ πώς! ;D

Πες τα αρχηγέ!... ;) Το παλικάρι παίζει σούπερ και είναι γεννημένος περφόρμερ!
Time,time,time again ,I'm just looking for a friend
but noone seems to be around just this monkey that I found
Still he is my only friend...and tonight he grins again!

Αποσυνδεδεμένος Μάνος Καμπούρης (m.k.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stranger in us all...
    • Skype - manos.kampouris1
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: 06/02/06, 23:53 »
Ναι φιλαράκι, αλλά την άλλη φορά, ν' αφήσεις τις ντροπές και να πάρεις την κιθάρα για να μας παίξεις περισσότερο.
Προσωπικά, δηλώνω ότι είσαι ένας καταπληκτικός κιθαρίστας και την άλλη φορα θα στην κολλήσω την ρημάδα με logo, για να δούμε αν θα μπορείς να την σκαπουλάρεις!
Αμ πώς! ;D
Πες τα αρχηγέ!... ;) Το παλικάρι παίζει σούπερ και είναι γεννημένος περφόρμερ!

Καταπληκτικός κιθαρίστας, γεννημένος περφόρμερ... Πότε προλάβατε και τα είδατε όλα αυτά?! ::) Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Και όταν αυτά τα λόγια τα λένε άνθρωποι του δικού σας μουσικού και όχι μόνο επιπέδου, αποκτάνε ιδιαίτερη σημασία για μένα.
 Σε μια παρέα όμως, απαραίτητος δεν είναι αυτός που μπορεί να παίξει λίγες νότες παραπάνω σε ένα σόλο, αλλά αυτός που θα παίζει ακούραστα ακκόρντα και θα τραγουδάει όλο το βράδυ για να διασκεδάσει την παρέα. Και αυτό το ρόλο τον παίξατε τέλεια (και ειδικά ο Yngwie who?) εσείς καλύτερα από όλους χθες βράδυ  ;) !
 Δεν χρειάζεται βία και κόλλες logo, Ιανέ! Την επόμενη φορά δεν θα το ρίξω στη μάσα (όπως χθες  ;D ) και θα ασχοληθώ περισότερο με τη κιθάρα! That's a promise!

Αποσυνδεδεμένος velis the priest

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • http://velisarios.blogspot.com/
« Απάντηση #202 στις: 07/02/06, 02:28 »
Ήταν μια συνάντηση αντάξια της ιστορίας του kithara.gr!! Όλοι και όλες ήταν σούπερ!Παρέες που σμίγανε και παίζανε αδιάκοπα!!Χάρηκα που γνώρισα κι άλλους αυτή τη φορά! ;) Ο Ιανός  με τον Vert ήταν άψογοι οικοδεσπότες!Όσο για μένα εκτός από το ότι ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΔΗ!!!!!! ;D :o :P (Dean Markley forever!) έχω να δηλώσω: ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ... 8)
ΚΑΛΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ....(Ασε που έδωσες ρέστα στο τραγούδι και στο παίξιμο εχθές) :o ;).
Καλησπέρα σε όλους και από μένα.....Ηρθα ως εξωσχολικός φίλος του Yngwie who,στη ταβέρνα και τελικά πέρασα τέλεια με τη παρέα του guitara.gr..OΠότε ως παλαιος κιθαρίστας ,είπα να `ρθω μιά βόλτα να ποστάρω και κατα εδώ.....Την επόμενη φορά ,θα έρθω και προπονημένος γιά να ρίξουμε ακόρντα και πενιές....Πολύ καλή η ιδέα σας να το καθιερώσεται,γιά να δραπετεύουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας....Πάντα τέτοια. :D....Velis
Υ.Γ mk ότι και να λές ,είσαι περφόρμερ και Σαβοπουλικός κάργα..... :)
« Τελευταία τροποποίηση: 07/02/06, 02:30 από velis the priest »
my home        http://velisarios.blogspot.com/
Life is ours,we live it our way-Open mind for a different view, & Nothing else matter.......

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
  • ...τα ζάρια στον μάστορα.
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #203 στις: 07/02/06, 04:31 »
   ααα ναι τον φίλο τον  velis the priest τον ξέχασα, γιατί ήρθε πάνω στη φούρια και που καιρός για συστάσεις και κουβέντα... μετά μίλαγε το κρασί κι όχι η σύνεση...   
   οπόταν ...έστω και καθυστερημένα... καλώς μας ήρθες στην παρέα μας κι ελπίζουμε να σε δούμε πιο ενεργό την επόμενη φορά...
Στην κοινωνία αυτή, σαπίσαμε στ` αλήθεια.
Απάνθρωποι θεσμοί,  μας γίνανε συνήθεια...

Αποσυνδεδεμένος DonTsiko

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: 07/02/06, 17:16 »
Δεχομαι αδιαμαρτυρητα την κιτρινη καρτα... Στην επομενη αγωνιστικη περιοδο υποθετω οτι διαγραφονται?!
Και το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι ζηλευω που δεν μπορεσα να ειμαι εκει να σας απολαυσω!

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #205 στις: 07/02/06, 20:40 »
άργησα λιγο αλλα να μαι και γω...! ;D

ήταν πράγματι πολυ καλα - αν κ ειπια κατι λιγο παραπανω ::) και εχτες στη δουλεια απλα υπηρχε η παρουσια μου! ;D :P

χαρηκα που γνωρισα νεα ατομα για αλλη μια φορα και τι αλλο να πω..........??? ??? ??? ???

αυτη η τελευταια παρασκευη αργει πολυ? ;D ;D ;D

πρεπει να πω ότι οι φωτο εχουν βγει πολυ καλες μόνο που εχω ενα μεγΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλο προβλημα!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΤΟ PC! έχουν σπάσει τα νευρα μου!  >:( >:(:-[ :-[ :-[

ας μου δωσει καποιος τα φωτα του πως γινεται στη περιπτωση αυτη!

thanks απο τωρα...!
φιλια σε όλους! :-*
« Τελευταία τροποποίηση: 07/02/06, 20:42 από Iroukos »

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #206 στις: 07/02/06, 22:25 »
Να'μαι και γω  ;D

Κατ'αρχάς απολογούμαι που δεν παρεβρέθηκα αλλά υπήρχε ανωτέρα βία  ::)

Γι'αυτό δέχομαι αδιαμαρτύρητα το βασανιστήριο που μου έταξε ο Ιανός  ;D ;D ;D
Θα τα πούμε σίγουρα στην επόμενη όμως  8)

PS: Τεό διαμαρτύρομαι πάντως για την κίτρινη κάρτα. Εχω παρεβρεθεί σε αρκετές Θανασοκρασοκιθαροφαγοκατανύξεις!  ;D  δεν είναι αδικία να δέχομαι κίτρινη κάρτα για μια απουσία?  :-[

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 07/02/06, 22:26 »
Πως την έλεγαν την ανωτέρα βία πάρη?........
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #208 στις: 07/02/06, 22:30 »
Θα ήθελα να την έλεγαν Αντζελίνα Τζολί αλλά δυστυχως λεγόταν πρόβα  ;D

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: 07/02/06, 22:53 »
Καλό αυτό με την τελευταια παρασκευή κάθε μήνα, έτσι θα είναι κάτι σα στέκι και όποιος μπορεί θα έρχεται. Η επόμενη είναι στις 24/2 λοιπόν. Ελπίζω να είμαι κι εγώ εκεί.
"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #210 στις: 08/02/06, 04:36 »
PS: Τεό διαμαρτύρομαι πάντως για την κίτρινη κάρτα. Εχω παρεβρεθεί σε αρκετές Θανασοκρασοκιθαροφαγοκατανύξεις! ;D δεν είναι αδικία να δέχομαι κίτρινη κάρτα για μια απουσία? :-[

όχι και αδικία... και πολύ επιεικείς ήμαστε. Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα...
η Ε.Μ.Ο.Τ. (Επαναστατική Μουσική Οργάνωση Ταβέρνας, αναφέρει στο καταστατικό της...
α) μετά τη δεύτερη συμμετοχή, τα μέλη θεωρούνται "τακτικά".
β) κάθε απουσία των "τακτικών μελών" χρεώνεται με "κίτρινη κάρτα" η οποία διαγράφεται με την επόμενη παρουσία...
γ) με τη συμπλήρωση 3 συνεχόμενων "κίτρινων καρτών" το μέλος διαγράφεται και για να ξαναγίνει "τακτικό" θα πρέπει να οργανώσει την επόμενη συνάντηση, αναλαμβάνοντας πλήρως την οργάνωση και "πολιτική ευθύνη".

(φαντάσου δηλ. πόσες "κίτρινες" έχω μαζέψει εγω... ;D)

υ.γ. ( ααα ξέχασα να πω, ότι η  Αντζελίνα Τζολί ήταν επίσης παρούσα στη συνάντηση... οπότε αλήθεια λέει ο parlats on the edge ... ;D )

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 08/02/06, 16:31 »
PS: Τεό διαμαρτύρομαι πάντως για την κίτρινη κάρτα. Εχω παρεβρεθεί σε αρκετές Θανασοκρασοκιθαροφαγοκατανύξεις! ;D δεν είναι αδικία να δέχομαι κίτρινη κάρτα για μια απουσία? :-[

όχι και αδικία... και πολύ επιεικείς ήμαστε. Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα...
η Ε.Μ.Ο.Τ. (Επαναστατική Μουσική Οργάνωση Ταβέρνας, αναφέρει στο καταστατικό της...
α) μετά τη δεύτερη συμμετοχή, τα μέλη θεωρούνται "τακτικά".
β) κάθε απουσία των "τακτικών μελών" χρεώνεται με "κίτρινη κάρτα" η οποία διαγράφεται με την επόμενη παρουσία...
γ) με τη συμπλήρωση 3 συνεχόμενων "κίτρινων καρτών" το μέλος διαγράφεται και για να ξαναγίνει "τακτικό" θα πρέπει να οργανώσει την επόμενη συνάντηση, αναλαμβάνοντας πλήρως την οργάνωση και "πολιτική ευθύνη".

(φαντάσου δηλ. πόσες "κίτρινες" έχω μαζέψει εγω... ;D)

υ.γ. ( ααα ξέχασα να πω, ότι η  Αντζελίνα Τζολί ήταν επίσης παρούσα στη συνάντηση... οπότε αλήθεια λέει ο parlats on the edge ... ;D )

κύριε Πρόεδρε? ....μήπως? .....λέω μήπως μπορούμε να χμ....ξέρετε τώρα....να...να παραβλέπαμε λίγο τους κανόνες και να .....διαγράφαμε την κάρτα μου?.....
ε κύριε Προεδρέ μας? .....εσείς που είστε τόσο καλός? ....ε? .....δεν σας ζητάω και τίποτα σπουδαίο ...μεταξύ μας δηλαδή.... ε προεδράκο? 
Σμουτς!

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: 08/02/06, 19:40 »
Που 'ναι οι φώτο;;; ΟΕΟ ???
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #213 στις: 08/02/06, 19:57 »

κύριε Πρόεδρε? ....μήπως? .....λέω μήπως μπορούμε να χμ....ξέρετε τώρα....να...να παραβλέπαμε λίγο τους κανόνες και να .....διαγράφαμε την κάρτα μου?.....
ε κύριε Προεδρέ μας? .....εσείς που είστε τόσο καλός? ....ε? .....δεν σας ζητάω και τίποτα σπουδαίο ...μεταξύ μας δηλαδή.... ε προεδράκο? 
Σμουτς!

ναι εσύ γιατί έφαγες 2η κίτρινη κάρτα ? ήταν η πρώτη φορά που δήλωσες ότι θα `ρθεις και δεν ΄ήρθες... Τεσπά επειδή είμαστε και μεγαλόψυχοι, διαγράφονται όλες οι κάρτες κι αρχίζουμε από μηδενική βάση. Αλλά ειδικά εσύ fugueάκι... στις επόμενες τρεις κάρτες, θα υποχρεωθείς να μας κάνεις πάρτυ σπίτι σου... ;D

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: 08/02/06, 20:10 »
Να'μαι και γω  ;D
Κατ'αρχάς απολογούμαι που δεν παρεβρέθηκα αλλά υπήρχε ανωτέρα βία  ::)
Γι'αυτό δέχομαι αδιαμαρτύρητα το βασανιστήριο που μου έταξε ο Ιανός  ;D ;D ;D
Θα τα πούμε σίγουρα στην επόμενη όμως  8)
PS: Τεό διαμαρτύρομαι πάντως για την κίτρινη κάρτα. Εχω παρεβρεθεί σε αρκετές Θανασοκρασοκιθαροφαγοκατανύξεις!  ;D  δεν είναι αδικία να δέχομαι κίτρινη κάρτα για μια απουσία?  :-[

Α! Ωστέ εδώ είσαι κοπανατζή κροκοδειλάκια...
Τους έφαγα ρε συ ΟΛΟΥΣ τους κεφτέδες...ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!
Και τα λουκάνικά...Και τα μπουρεκάκια...και ΟΛΑ!
ΕΣΚΑΣΑ!.. Το βράδυ δεν μπορούσα να συνέλθω.. :-\ Πρήστηκα!
Και στην επόμενη συνάντηση...εσύ θα φας μόνο νερόβραστα χόρτα!  :-X Για τιμωρία!
Κοπανατζή! ;D

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: 08/02/06, 20:20 »

Σμουτς!

ναι εσύ γιατί έφαγες 2η κίτρινη κάρτα ? ήταν η πρώτη φορά που δήλωσες ότι θα `ρθεις και δεν ΄ήρθες... Τεσπά επειδή είμαστε και μεγαλόψυχοι, διαγράφονται όλες οι κάρτες κι αρχίζουμε από μηδενική βάση. Αλλά ειδικά εσύ fugueάκι... στις επόμενες τρεις κάρτες, θα υποχρεωθείς να μας κάνεις πάρτυ σπίτι σου... ;D

Πρόεδρε...Πολύ χαλαρό σε βρίσκω...
Είπαμε πειθαρχία!
Σου έκανε του φουγκάκι τα γλυκά μάτια και λιγώθηκες... ;D

Α! Ξέχασα...ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ; ΟΕΟ

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #216 στις: 08/02/06, 20:27 »

Πρόεδρε...Πολύ χαλαρό σε βρίσκω...
Είπαμε πειθαρχία!
Σου έκανε του φουγκάκι τα γλυκά μάτια και λιγώθηκες... ;D

εεε `νταξ...  αφού τώρα συγκροτήθηκε η επίτροπή κι αμέσως επέβαλε αναδρομικές ποινές... μην το παρακάνουμε και μας πούνε κι αυταρχικούς... Από δω και πέρα όμως, που γνωρίζουν τις συνέπειες θα είμαστε ανελέητοι... 8)

( έχει και κάτι μάτια τσακίρικα όμως.... για ξελιγωμό δεν είναι ? ? ?  ::)

Αποσυνδεδεμένος zappas

• Θαμώνας
  • παντα με επιθετικες προθεσεις.............
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: 09/02/06, 11:29 »
E.M.O.T.?..... χμ....τι   εχομε  εδω  κυριοι? μηπως  το  κιθαρα  νοσοι???? να  επεμβω....να το  ενχειρησω????(θυμιζει  κατι)?.. ;D ;D ;D..σωστο  το  κολπο  με  τις  παρασκευες........
βρε μονος θα τα γραφω μονος θα τα τραγουδω!!! κι  ας ειναι για πεταμα!!!!

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: 09/02/06, 11:34 »
E.M.O.T.?..... χμ....τι   εχομε  εδω  κυριοι? μηπως  το  κιθαρα  νοσοι???? να  επεμβω....να το  ενχειρησω????(θυμιζει  κατι)?.. ;D ;D ;D..σωστο  το  κολπο  με  τις  παρασκευες........

όχι γιατί αν δεν σου άρεσε θα το αλλάζαμε...

Σμουτς!

Αποσυνδεδεμένος vst@vros

• Παλιός
  • Με λένε Σταύρο... είμαι Ταύρος και Γαύρος ...1χαχα
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: 09/02/06, 16:36 »
Πως την έλεγαν την ανωτέρα βία πάρη?........

...που ησουν εσυ...ωεωωωω;

γιατί δεν μας τιμησες με την Θεϊκή σου παρουσία;;;;

Αποσυνδεδεμένος Jimmy_Page

• Θαμώνας
  • Σαν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
    • Προφίλ
    • Tribute to Rory Gallagher
« Απάντηση #220 στις: 11/02/06, 03:49 »
6 αδέρφια και ξερό ψωμι! Ο Θανάσης μας έχει ταίσει πολλές φορές, σαν καθως πρεπει φοιτητές, και εμάς! Στην επόμενη και εγώ μέσα! Τελικά έχει πολλούς συντοπίτες μου Ζωγραφιώτες στο φόρουμ!!
Πύρ στη Αλαμάνα και φωτιά στο Γοργοπόταμο...

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • When i found her,i lost my mind...
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: 13/02/06, 20:33 »
  Εδω http://kithara.gr/photo/12-11-05/imgpg/image42.html Την σερβιτορα κοιτουν τα παιδια ή το φαγητο???
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #222 στις: 13/02/06, 22:14 »
γκχμ... γκχμ... 
(σ.τ.μ. διακριτικό βήξιμο που φανερώνει ότι ο πρόεδρος έχει ενοχληθεί απ` τη στάση των μελών )

Γιαα μη μου πειράζετε το fugueάκι.... γιατί να ξέρετε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της ολομέλειας, σκέφτομαι να το διορίσω "Υπεύθυνη Εσωτερικών Θεμάτων" (σ.τ.μ. μυστικές υπηρεσίες παρακολούθησης δηλ.). Που σημαίνει ότι θα έχει πρόσβαση σε όλα τα κουτσομπολιά, θα μας φακελώνει όλους και θα συντάσσει σχετικές αναφορές...
   Μαύρο φίδι που σας έφαγε δηλ...

Εδω http://kithara.gr/photo/12-11-05/imgpg/image42.html Την σερβιτορα κοιτουν τα παιδια ή το φαγητο???
   Ίκαρε παιδί μου, από άλλη "οργάνωση" είναι αυτή η φώτο...

Αποσυνδεδεμένος konstadina

• Επισκέπτης
  • **
  • Τρα λα λα λα λα....
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: 14/02/06, 02:19 »
Χαιρετώ τα πλήθη!!!!!iroukos που είναι οι φωτογραφίες απο την προπροηγούμενη Κυριακή (οεο) ;;;Ελπίζω τουλάχιστον να γνωρίζεις απο photoshop (καταλαβαίνεις  τώρα γυναίκες είμαστε, κόψε κανένα γραμμάριο  ;D ;D ;D) Φίλε μου vert λυπάμαι που δεν σου έκανα το χατήρι και δεν "ακούστηκα" πολύ αλλά είμαι και λίγο ντροπαλούλα τι να κάνουμε!!!!!!!!Και εκτός απ' αυτό δεν ήξερα και τα περισσότερα τραγούδια που ακούστηκαν! ::)Πάντως πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα που σας γνώρισα όόόόλους σας!Σίγουρα στην επόμενη συνάντηση εγώ και ο vstavros θα είμαστε εκεί (εκτός απροόπτου πάντα) :-*

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #224 στις: 14/02/06, 03:28 »
     parlats on the edge ....μπράβο τέκνον μου ! διορίζεσαι υπεύθυνος ασφαλείας, υπεύθυνος εναλλακτικών τρόπων αντίστασης-διασκέδασης και προσωπικός σωματοφύλακας του fugueακίου...

konstadina ... τα πλήθη σε χαιρετούν... (mollutandi seretandum..επί το λαικότερον...). Θα διατάξω αφ` ενός την iroukos να στείλει τις φώτο στον Βασίλη, ώστε να βγούν το συντομότερο μέχρι φέτος τα Χριστούγεννα... και αφ`ετέρου τον Γενικό Γραμματέα κι Εκπρόσωπο Τύπου... Ιανό, να βγάλει φωτοτυπίες με τα λόγια των τραγουδιών σε αρκετά αντίτυπα, ώστε να υπάρχει καθολική συμμετοχή...

αυτά... προς το παρόν. Ο πρόεδρος σας αγαπά... μην το ξεχνάτε. (κι εσείς αυτόν βεβαίως!)