Αποστολέας Θέμα: Biomechanical  (Αναγνώστηκε 2564 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Biomechanical
« στις: 12/10/05, 22:32 »
Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτους και να μου προτεινεται καποιο σιντι τους.

Ευχαριστω προκαταβολικα
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος EasYSleazY

• Περαστικός
  • *
  • T.N.T o i o i o i T.N.T
    • Προφίλ
Απ: Biomechanical
« Απάντηση #1 στις: 13/10/05, 05:19 »
Βασικά δεν έχουν βγάλει και πολλά albums(2) απ'ότι ξέρω. Έχω ακούσει μόνο το ένα που είναι και το πρώτο τους, το Eight Moons. Πολύ καλός δίσκος αν και τον αδικεί πολύ η ποιότητα του ήχου. Το στύλ τώρα... πολύ ατμόσφαιρα, πολλά samples και πολύ heavy riffing. Τα riffs τους παντερο-νεβερμορίζουν, πολύ τεχνικά, καθαρά φωνητικά που πλησιάζουν halford αλλά είναι πιο άρρωστα! Το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι λίγο δύσπεπτο αλλά αφού είσαι νεβερμοράκιας δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό. Πιστεύω ότι αξίζει να το πάρεις το album. Α, και κάτι άλλο. Ο τραγουδιστής είναι Έλληνας. Τους είδα live στη Θεσ/νίκη το Μάρτιο που μας πέρασε που παίζανε support στους Nevermore και έπεσε πολύ χτύπημα... ειδικά στο τέλος που παίξανε το Painkiller (με τα φωνητικά να πλησιάζουν για να μην πω ότι ήταν και καλύτερα από το original) και το RAINING BLOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Open Wide And Eat The Worms Of The Enemy
We Are The Enemies Of Reality

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 15/10/05, 11:56 »
Ενταξει εχω ακουσει 2-3 κομματια απο τον πρωτο δισκο και δεν μ αρεσαν αφου δεν ειναι και του στυλ μου..Τωρα τι να σου λεω αφου το αγορασες χθες το καινουριο τους..
Αν δεν κανω λαθος ο πρωτος τους δισκος ειχε δεχθει τεραστιο σπρωξιμο απο το χαμερ..Το αξιζε???
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 15/10/05, 15:29 »
Δεν ξερω για τον πρωτο παντως το καινουριο σπερνει κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Devil Driver

• Παλιός
  • Death to true metal
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 15/10/05, 20:42 »
Εχω το 8 moons. Μακρια. ΚΑι εγώ nevermorάκιας είμαι αλλά αυτοί είναι γτπ. μακριά

Αποσυνδεδεμένος om

• Θαμώνας
  • [...]
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #5 στις: 21/10/05, 13:58 »
To Empires of the World g**aei kai spernei... egw proswpika eixa na xtypithw etsi apo to
beneath the remains twn sepultura! tigka baries kithares me me theater-pantera-etc riffs,
texnika solos drums na ta spane kanonika kai mia foni Tate/Dickinson/Halford/Gildenlow me
mpoliko omws grezi otan prepei! o tragoudistis einai ellinas gia ayto efagan toso sprwksimo.
egw pisteyw oti einai arketa protoporiako kai kala kanoyn. einai i xrysi tomi toy 80s metal
me ta sygxrona metal stoixeia. exoyn parei px oti kalo exei to power (afisan diladi ta ilithia
riffs, tis m***kismenes melwdioules kai toys ilithious stixous) kai to paragemisan me judas
priest meta pantera ligo theater kithares bla bla.
kolasi! >:(