Για τραγούδι δεν ξέρω (όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν προηγουμένως ήταν ενδιαφέρουσες και η καθεμιά με τον τρόπο της με κάλυπταν), αλλά μου 'ρχονται στο μυαλό αυτές τις δύσκολες μεταμεσονύκτιες ώρες δυο στίχοι που εγώ θεωρώ πολύ ερωτικούς:
Ο πρώτος είναι από το Kathy's song των Simon & Garfunkel: "The only truth I know is you". Κι επειδή ήμουν ανάμεσα στους τυχερούς που πριν δυο χρόνια βρέθηκαν μπροστά στο Κολοσσαίο, στην τελευταία συναυλία τους, σας διαβεβαιώ ότι το να ακούει κανείς αυτή την τόσο συνηθισμένη φράση τραγουδισμένη από τη φωνή του Art με μόνη συνοδεία την κιθάρα του Paul είναι μια συγκλονιστική εμπειρία!
Ο δεύτερος στίχος προέρχεται από ένα πολιτικό τραγούδι και ακόμα πιο πολιτικό δίσκο: Verranno a chiederti del nostro amore το τραγούδι, Storia di un impiegato ο δίσκος, Fabrizio De Andre' ο συνθέτης-ερμηνευτής με τη σύμπραξη του Nicola Piovani: "Continuerai a farti scegliere o finalmente sceglierai" Θα περιμένεις να σε διαλέξουν, ή επιτέλους θα διαλέξεις; (Σε ελεύθερη μετάφραση). Θα μου πείτε, δε κολλάει και πάρα πολύ, αλλά εγώ βρίσκω έναν ακαταμάχητο ερωτισμό σ'αυτό το στίχο.
Άντε, καλή σας νύχτα...