Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!
Ρε σύ πριγκιππέσα και ειδικά εσύ ρε αναξιμανδρε που έχουμε παίξει και 3 φορες ταβλι μαζι, σε είχα για πιο σοβαρό άτομο. Δεν καταλαβενετε 1ον ότι δεν αναφερόμουν σε κανέναν προσωπικά και 2ον ότι
ο κάδος έχει πάρει την μορφή chat?? Εχω αδικο σαυτό??
Ναι, ξαφνικά ο paranoid, ο blue wizard, ο enema, ο raz, ο Kiratzos, σοβάρεψαν και εγιναν καπη, και δεν καταλαβαίνουν εσας τους νεους που κανετε πλακα. Αυτό λέτε? Και που τον ξέρεις εσυ τον κιράτζο και τον παρανοιντ, κ μενα, κ τον οποιονδήποτε για να το λες αυτο? Και που ξέρεις εσύ αν ο κιρατζος γενικα κανει ΤΙΣ μαλ***ες (με την καλή εννοια), απλά εδώ δεν γράφει όπως έγραφε (γιατί αραγε??

)
Προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος που σταματησαν όλοι αυτοί να γράφουν, και σίγουρα δεν είναι το ότι μεγάλωσαν.
Συμφώνω με την Βάλια...μια χαρά τα είπε
Καλή η πλάκα αλλά ως ενώ σημείου... Και το μέλος "Ταμτάκος" πλάκα έκανε και γελαγε μονος του

Και κατι ακόμα γιατι κάποιοι απο εδώ μάλλον δεν ξέρουν και πολλά απο φορουμ και την λειτουργία του κάδου
1)
ΚΑΔΟΣ (κανονικα) = Οσα θέματα δεν εχουν να προσφέρουν κάτι διγράφονται και μεταφέρονται
προσορινα εκει για να τους ρήξει κάποιος μια τελευταία ματιά ή να ζητήσει με καποια επιχειρήματα τυχόν επαναφορά τους.
2)
ΚΑΔΟΣ (του κιθάρα μεχρι να παρει ο Βραζίλης ανάποδες) = Μερος με διεγραμμένα θέματα τα οποία όμως έχουν
κάποιο νόημα πχ( Με χαλαει, σημερα διαπίστωσα ότι, χώρισα με την κοπέλα μου, καλύτερη πιτσαρία, καλύτερη μπάντα) ή είναι το πειτε κατι για τον απο πανω σας που είχε παρει την μορφή τσατ, αλλα όχι τσατ του στυλ " -σημερα το πρωι πηγα στον ξάδερφο,
-α πες του να μου γραψει το cd,
-α σορυ το ξεχασα γιατι παιζαμε κιθαρα
-α ποιο τραγουδι?
-δεν μπορω να σου πω τωρα τρωω μακαρονια"
3) ο
ΚΑΔΟΣ (σήμερα) = Η απο πάνω μορφή τσατ, μεταξύ 3-4 ατόμων. Θέματα του στύλ "σε ποιον θα δώσεις μια καραμέλα?, πες μια λέξη να βρώ μια αλλη, ονομα-ζωο-πραγμα-φυτό-επαγγελμα, γραψε καλα λόγια για τον απο πάνω σου". Ανούσια στα οποία δεν λεώ μπορεί εσείς να κάνετε πλάκες που να τις καταλαβαίνεται οι τρεις σας(επειδη είστε συγγενείς και καλοι φίλοι), αλλα μην απαιτείτε κι απο μας να τις καταλάβουμε.
Η διαφορα ειναι Σαφης!!! Οσο για το αν στον κάδο είναι χαλαρα τα πραγματα, κανονικα κ με τον νομο οπως σε αλλα επισημα φορουμ τα θεματα διαγράφονται μετα απο 10 μέρες το πολυ.