Έχοντας ήδη στην κατοχή μου μια Jackson custom Shop , (αλλα μεταχειρισμένη, οπότε οχι ακριβως οπως την θελω) , η κιθάρα των ονείρων μου θα ήταν μια ακόμα Jackson custom shop, αλλα ακριβώς οπως την θέλω...
Που σημαίνει:
Neck thru κατασκευη, 24 ταστα, 25,5" scale, Soloist σχημα, Μαονι ΟΛΗ (αλλα απο κορυφαια ποιοτητα μαονιου),
Εβενος ταστιερα με sharkfin inlays mother of pearl), 2 διπλοι μαγνητες Seymour 59 και Distortion (μαλλον), με διακοπτακι split για πιο strat ηχους οποτε θελω, και απο χρωμα κατι σε στυλ φυσικου ξυλου αλλα με πολυ εντονα νερα πανω , οπως στις PRS... (αυτο ισως σημαινει οτι θα χρειαστει καπακι απο maple). Φυσικα το χρωμα αυτο θα επεκτεινεται και στο headstock και εκει θα γραφει Jackson Custom Shop με pearl γραμματα και στο καπακι της ραβδου θα εχει τα αρχικα μου (JK).
Εννοειται κρεμ binding σε ολη την ταστιερα (και πανω απο τα ταστα) και φυσικα και στο headstock.
Το χρωμα θα ειναι μπρος - πισω και στον λαιμο, αλλα με βερικακι στο λαιμο που δεν κολλαει στο χερι απο την "γυαλαδα"...
Floyd rose Original tremolo σε χρωμα Satin Silver (οπως και τα πλαισια των μαγνητων και τα κλειδια κτλ hardware).
Φυσικα η αναλογη θηκη/βαλιτσα και locks για την ζωνη Dunlop και αυτα σε satin silver χρωμα, και μια ζωνη φαρδια (αλλα οχι πολυ φαρδια) και ανατομικη γιατι το μαονι ειναι βαρυ το ατιμο...