Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
akousa oti oi SOAD dialy8ikan,isxyei kati tetoio???
Παράθεση από: _AdriaN_SmitH (Original ) στις 30/12/05, 16:02akousa oti oi SOAD dialy8ikan,isxyei kati tetoio???Μπα, που τετοια τυχη...
Παράθεση από: έρεβος (posessed librarian) στις 31/12/05, 00:28Παράθεση από: _AdriaN_SmitH (Original ) στις 30/12/05, 16:02akousa oti oi SOAD dialy8ikan,isxyei kati tetoio???Σε συμπαθώ ρε έρεβε, μη το κάνεις αυτο.Ωχ νομίζω πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Όχι παιδιά πλάκα κάνω. Δικαιολογώ τον έρεβο αφού οι system δεν είναι συγκρότημα που ακούγεται εύκολα. Δεν ξέρω γιατί αλλά πολλοί φίλοι μου μεταλλάδες δεν ακούνε system και δεν τους αρέσουν καθόλου. Δεν μπορώ να βρω τι τους πειράζει αλλά φαντάζομαι το περίεργο στυλ τους που αναμιγνύει πολλά είδη μουσικής αλλά για μένα αυτό είναι όλα τα λεφτά
Παράθεση από: _AdriaN_SmitH (Original ) στις 30/12/05, 16:02akousa oti oi SOAD dialy8ikan,isxyei kati tetoio???Σε συμπαθώ ρε έρεβε, μη το κάνεις αυτο.
Μαλλον εισαι πολυ καμμενος!Μιλαμε για πολυ ομως ρε φιλε
Παράθεση από: Apollon18 στις 31/12/05, 15:35Μαλλον εισαι πολυ καμμενος!Μιλαμε για πολυ ομως ρε φιλεΚαμμενος επειδή δεν ακούει πέντε ψυχοπαθείς να γρατζουνάνε?? Μάλλον εσύ είσαι κάμμενος και κομπλεξικός όσο αφορά τη γνώμη των άλλων...
Παράθεση από: master of puppets στις 31/12/05, 22:12Παράθεση από: Apollon18 στις 31/12/05, 15:35Μαλλον εισαι πολυ καμμενος!Μιλαμε για πολυ ομως ρε φιλεΚαμμενος επειδή δεν ακούει πέντε ψυχοπαθείς να γρατζουνάνε?? Μάλλον εσύ είσαι κάμμενος και κομπλεξικός όσο αφορά τη γνώμη των άλλων...XAXAXAXA κοιτα ποιος μιλαει
Δεν θα κατσω να ψαξω ποστς σου αλλα θυμαμαι τις κλειστομυαλες αποψεις σου περι νιου μεταλ. Μεχρι που εσυ ο ιδιος το ειχες παραδεχτει οτι ησουν γραφικος με τις αποψεις. Αλλα δεν θελω να το παω παρακατω το θεμα...
Παράθεση από: έρεβος (posessed librarian) στις 31/12/05, 00:28Παράθεση από: _AdriaN_SmitH (Original ) στις 30/12/05, 16:02akousa oti oi SOAD dialy8ikan,isxyei kati tetoio???Μπα, που τετοια τυχη...Πες τααααααα....ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!Παράθεση από: Apollon18 στις 31/12/05, 15:35Μαλλον εισαι πολυ καμμενος!Μιλαμε για πολυ ομως ρε φιλεΚαμμενος επειδή δεν ακούει πέντε ψυχοπαθείς να γρατζουνάνε?? Μάλλον εσύ είσαι κάμμενος και κομπλεξικός όσο αφορά τη γνώμη των άλλων...
Mou eipe enas gnwstos mou oti o tragoudiaris tous efyge kai oti o ki8aristas konteuei na sapisei apo ta narkwtika.
oti o ki8aristas konteuei na sapisei apo ta narkwtika.
Παράθεση από: _AdriaN_SmitH (Original ) στις 01/01/06, 16:38Mou eipe enas gnwstos mou oti o tragoudiaris tous efyge kai oti o ki8aristas konteuei na sapisei apo ta narkwtika.Θα μπορούσες μήπως να μου δώσεις τη διεύθυνση του φίλτατου γνωστού σου, να του κάνω μια επίσκεψη έτσι να συζητήσουμε λίγο?