Αποστολέας Θέμα: Hypnotize-SOAD  (Αναγνώστηκε 49896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Hypnotize-SOAD
« Απάντηση #125 στις: 04/02/06, 14:34 »
Χμμμ ωραια για να πω... Spiders.... Μπαλαντοειδες τραγουδι το οποιο εγινε βιντεοκλιπ αλλα δεν σας ξινιζει... Σε λιγο καιρο θα σας περασει  και δεν θα το θυμαστε τωρα που ειναι φρεσκο το νεο ασχολειτε και ο καθε πικραμενος... Αμα δεν γουσταρετε SOAD ην ασχολειστε με το τι κανουν. Κιρατζο εσυ ειδικα τι ασχολησε? Αφου δεν σου αρεσουν καθολου γιατι οπως λες ειναι "false"...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: 04/02/06, 17:37 »
Χμμμ ωραια για να πω... Spiders.... Μπαλαντοειδες τραγουδι το οποιο εγινε βιντεοκλιπ αλλα δεν σας ξινιζει... Σε λιγο καιρο θα σας περασει  και δεν θα το θυμαστε τωρα που ειναι φρεσκο το νεο ασχολειτε και ο καθε πικραμενος... Αμα δεν γουσταρετε SOAD ην ασχολειστε με το τι κανουν. Κιρατζο εσυ ειδικα τι ασχολησε? Αφου δεν σου αρεσουν καθολου γιατι οπως λες ειναι "false"...

Καλα αστον αυτον ειναι μπαλαντερ,παει παντου!Το Spiders μπορει να ειναι μπαλαντα αλλα στιχουργικα εχει περισσοτερο μηνυμα(αμα δεις και το βιβλιαρακι του πρωτου δισκου θα καταλαβεις).Για να το κλεισουμε εμενα το Lonely day δεν μου αρεσει!Το vicinity of obscenity πολυ καλυτερο και ας εχει ακυρους στιχους!Ειχα διαβασει καπου οτι εχει να κανει με ενα ονειρο που ειδε ο Daron.
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: 05/02/06, 10:38 »
Έχετε ακούσει μήπως ότι οι soad έρχονται φέτος για το rockwave??

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: 05/02/06, 12:12 »
Έχετε ακούσει μήπως ότι οι soad έρχονται φέτος για το rockwave??

nai oso erxontai oi tool ac/dc metallica..... :P
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: 05/02/06, 19:30 »
Α μάλιστα... είπα και γω...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: 05/02/06, 21:00 »

Καλα αστον αυτον ειναι μπαλαντερ,παει παντου!Το Spiders μπορει να ειναι μπαλαντα αλλα στιχουργικα εχει περισσοτερο μηνυμα(αμα δεις και το βιβλιαρακι του πρωτου δισκου θα καταλαβεις).Για να το κλεισουμε εμενα το Lonely day δεν μου αρεσει!Το vicinity of obscenity πολυ καλυτερο και ας εχει ακυρους στιχους!Ειχα διαβασει καπου οτι εχει να κανει με ενα ονειρο που ειδε ο Daron.
Εσυ πχ ρε αρη γιατι ασχολεισαι με τους queensryche?Σ αρεσουν? οχι τους μισεις?οχι αλλα και παλι ασχολεισαι.Εγω ασχολουμαι γιατι θελω να καταλαβω τι βρισκεται σε αυτη τη μουσικη.Απλα.Αλλα τερμα και τελιωσε δεν ξανασχολουμαι.Δεν θα μου λειψουν.
Παω να ακουσω κατι πολυ true να ξελασκαρω...Madball πχ.. >:(
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: 05/02/06, 23:06 »

Εσυ πχ ρε αρη γιατι ασχολεισαι με τους queensryche?Σ αρεσουν? οχι τους μισεις?οχι αλλα και παλι ασχολεισαι.Εγω ασχολουμαι γιατι θελω να καταλαβω τι βρισκεται σε αυτη τη μουσικη.Απλα.Αλλα τερμα και τελιωσε δεν ξανασχολουμαι.Δεν θα μου λειψουν.
Παω να ακουσω κατι πολυ true να ξελασκαρω...Madball πχ.. >:(

τωρα με συγχωρεις δλδ αλλα ειναι ερωτηση τι βρισκουμε στην μουσικη  που ακουμε?Ειμαστε αρρωστοι φολς,πουλημενοι και τα λοιπα.Γιατι προσπαθεις να μας βαλεις ντε και καλα στον μεταλλικο δρομο με τις αγνες μεταλλικες αξιες?Και πηγαινε να ακουσεις κατι τρου δν θυμαμαι να σε εμποδισαμε ποτε.....εχουν νομιζω οι συστεμ ηδη αρκετους οπαδους ας μην τους δεχονται ολοι

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: 07/02/06, 18:11 »
Οχι δεν λεω κανεναν false και βασικα δεν λεω τον εαυτο μου true αυτα τα λεει αυτος ο αχρειος ο αρης οτι τα λεω.Δεν ακολουθω τη συνταγη των ηλιθιων των manowar κανενος τις λαλακιες.Τρου αποκαλω οτι μ αρεσει.εστι απλα.Δεν εβαλα κανεναν σε καλουπι ας ακουει ο καθενας οτι θελει.Αλλα αν δεν θελουν να σχολιαζω αυτο που ακουν αυτοι να μην σχολιαζουν και αυτο που ακουω εγω.Χωρις να το εχουν ακουσει ποτε μαλιστα :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: 07/02/06, 22:58 »
Οχι δεν λεω κανεναν false και βασικα δεν λεω τον εαυτο μου true αυτα τα λεει αυτος ο αχρειος ο αρης οτι τα λεω.Δεν ακολουθω τη συνταγη των ηλιθιων των manowar κανενος τις λαλακιες.Τρου αποκαλω οτι μ αρεσει.εστι απλα.Δεν εβαλα κανεναν σε καλουπι ας ακουει ο καθενας οτι θελει.Αλλα αν δεν θελουν να σχολιαζω αυτο που ακουν αυτοι να μην σχολιαζουν και αυτο που ακουω εγω.Χωρις να το εχουν ακουσει ποτε μαλιστα :P

Ας πουμε πως ειμαστε χθεσινοι σε αυτη την μουσικη και δν εχουμε ακουσει αυτο που ακους.Το δεχομαστε....ειλικρινα τοτε τι γυρευεις σε ενα θεμα συστεμ?Ειπες την γνωμη σου για τον δισκο?

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #134 στις: 07/02/06, 23:03 »
Εγώ που τον άκουσα επειδή μου τον πήραν δώρο θα πω....έχοντας ακούσει και το mesmerize...και επεισή είναι πάνω κάτω κοντινές κυκλοφορίες...(δεν θα πω ότι ο δίσκος είναι άθλιος για τα γούστα μου!!)..απλά δεν μ'αρεσε...το mesmerize ήταν κλάσσεις ανώτερο...και πιο δυνατό....απλά...κατα την γνώμη μου....περίσσεψαν κάποια κομματια από το mesmerize..(που για το είδος του ήταν πολύ καλό) και επειδή είδαν ότι το εμπόριο τους πάει...δν μαμιέται...ένας δίσκος είναι...τι είχαμε...τι χάσαμε....

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: 07/02/06, 23:16 »
Εγώ που τον άκουσα επειδή μου τον πήραν δώρο θα πω....έχοντας ακούσει και το mesmerize...και επεισή είναι πάνω κάτω κοντινές κυκλοφορίες...(δεν θα πω ότι ο δίσκος είναι άθλιος για τα γούστα μου!!)..απλά δεν μ'αρεσε...το mesmerize ήταν κλάσσεις ανώτερο...και πιο δυνατό....απλά...κατα την γνώμη μου....περίσσεψαν κάποια κομματια από το mesmerize..(που για το είδος του ήταν πολύ καλό) και επειδή είδαν ότι το εμπόριο τους πάει...δν μαμιέται...ένας δίσκος είναι...τι είχαμε...τι χάσαμε....
Δεν ειναι καθολου ετσι διοτι πολυ πριν την εμπορικη επιτυχια του mesmerize ειχε ανακοινωθει οτι θα βγουν 2 δισκοι. Δηλαδη αν ετρωγαν τα μουτρα τους με το mesmerize ηταν δεσμευμενοι να βγαλουν και το hypnotize οποτε δεν ειναι ετσι οπως τα λες
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #136 στις: 07/02/06, 23:26 »
Δεν ειναι καθολου ετσι διοτι πολυ πριν την εμπορικη επιτυχια του mesmerize ειχε ανακοινωθει οτι θα βγουν 2 δισκοι. Δηλαδη αν ετρωγαν τα μουτρα τους με το mesmerize ηταν δεσμευμενοι να βγαλουν και το hypnotize οποτε δεν ειναι ετσι οπως τα λες

αν είναι έτσι οκ...πάντως τα τραγούδια που έχουν μπει στο hypnotize είναι όντως σαν τα περισσέυματα του mesmerize...

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: 07/02/06, 23:36 »

αν είναι έτσι οκ...πάντως τα τραγούδια που έχουν μπει στο hypnotize είναι όντως σαν τα περισσέυματα του mesmerize...

Ισως θα πρεπει να ξερετε οτι τα σιντι θεωρουνται ενα αλμπουμ(γιαυτο και τα κουτια μπαινουν το ενα στο αλλο! ;))γιαυτο ειναι πολυ πιθανο  η εταιρεια να τους πιεσε να βγαλουν δυο(και φυσικα διστασαν!! ;D ;D)επειδη ειχαν γραψει πολλα τραγουδια!
Για την περιοδεια τους μαθατε τιποτα?

Αποσυνδεδεμένος velis the priest

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • http://velisarios.blogspot.com/
« Απάντηση #138 στις: 07/02/06, 23:50 »
Τα "Mezmerize / Hypnotize" αν είχαν βγει μαζί θα μιλούσαμε για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα διπλά album της rock μουσικής......
Απλά γράφεται ΙΣΤΟΡΙΑ και δεν υπάρχουν ΤΑΜΠΕΛΕΣ,εμένα με ενδιαφέρει η π ουσία και όχι το περιτύλιγμα και τα τερτίπια των τμημάτων marketing των δισκογραφικών....

10/12/2005 και στα τσαρτ της USA η Μαντόνα αποκαθηλώνεται από το Νο1 ,γιά να ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ το ΜΕΛΛΟΝ.....της ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..................
Σπάει ακόμη και το ρεκορ των Beatles με 2 άλμπουμ Νο 1 μέσα στην ίδια χρονιά
.....................................

Οταν κάποιοι στην Ελλάδα κατηγορούνται για Εθνικισμό αν αναφερθούν για τις γενοκτονίες Ελλήνων-Ποντίων-Αρμενίων από τους Νεότουρκους και τους Κεμάληδες ...........ΕΥΤΥΧΩΣ που κάποιοι Αμερικανοί δεν ΞΕΧΝΟΥΝ και δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ με τη ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της Ιστορίας που επιχειρείται......γιά να γίνουν ΚΡΑΤΟΣ οι απόγονοι των Σελτζούκων και των Γκρίζων Λύκων,......που θα βαπτιστούν και ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ από τους ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ,ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΠΟΔΙΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ..
Οταν παρουσιάζουν το τραγούδι Holy Mountain δηλώνουν ρητά....
Τα βουνά αυτά δεν ΑΝΗΚΟΥΝ στη Τουρκία.........Τελεία και ΠΑΥΛΑ..... Εδώ οι καλιτέχνες ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να φωνάξουν τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ άσχετα εάν 500.000 Ελληνες αφανίστηκαν στα Τάγματα Εργασίας στα βάθη της Ανατολής ,οι γυναίκες βιάστηκαν ομαδικώς και κρεμ'αστηκαν από καμαπαναριά, ενώ τα παιδάκια υοθετήθηκαν από Τούρκικες οικογένειες και χάθηκε γιά πάντα η Ελληνική ρίζα του Ελλήσποντου.....................................
ΚΑΙ ο μήνας έχει 9 μεθαύριο........ ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ................

Kill Rock 'n Roll:
http://rapidshare.de/files/5402209/Hypnotize_System_Of_A_Down_-_Kill_Your_Rock__N__Roll.mp3.html

Holy Mountains:
http://rapidshare.de/files/5066331/System_Of_a_Down_-_Live_Trabendo_-_11._Holy_Mountains.mp3.html
my home        http://velisarios.blogspot.com/
Life is ours,we live it our way-Open mind for a different view, & Nothing else matter.......

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #139 στις: 07/02/06, 23:52 »
Και στο βιλαμπάκο...ακόμα τρίβουν......

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #140 στις: 08/02/06, 00:57 »
Εδώ οι καλιτέχνες ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να φωνάξουν τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ άσχετα εάν 500.000 Ελληνες αφανίστηκαν στα Τάγματα Εργασίας στα βάθη της Ανατολής ,οι γυναίκες βιάστηκαν ομαδικώς και κρεμ'αστηκαν από καμαπαναριά, ενώ τα παιδάκια υοθετήθηκαν από Τούρκικες οικογένειες και χάθηκε γιά πάντα η Ελληνική ρίζα του Ελλήσποντου.....................................
ΚΑΙ ο μήνας έχει 9 μεθαύριο........ ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ................

Ωραια...Να κατσουμε λοιπον κι εμεις να γραψουμε κανα χαβαλετραγουδο (γιατι χαβαλες ειναι η μουσικη των SoaD) με θεμα τα παραπανω κι ολα οσα μας εχουν κανει οι Τουρκοι για να παρουμε κι εμεις κανα Νο1 στα τσαρτς... ;D
Twitter @mcrosog

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: 08/02/06, 08:48 »
1ον
 γ**ωτο ειλικρινα πρεπει να εχεις ασχοληθει ελαχιστα με την μουσικη των συστεμ για να λες πως τα κομματια τους αναφερονται στην επανασταση του εθνους τους.Αυτο δλδ δν θα τους εκανε φασιστες αν μιλαγαν μονο για αυτους?Μιλανε για καθε μορφη επαναστασης ατομικη,πολιτικη.....

2ον  ερεβε αν μπορουσες να γραψεις τετοιο χαβαλε γιατι δν το κανεις?

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #142 στις: 08/02/06, 13:50 »

2ον  ερεβε αν μπορουσες να γραψεις τετοιο χαβαλε γιατι δν το κανεις?

υπομονή και σας ετοιμάζουμε tribute.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: 08/02/06, 14:00 »

Ωραια...Να κατσουμε λοιπον κι εμεις να γραψουμε κανα χαβαλετραγουδο (γιατι χαβαλες ειναι η μουσικη των SoaD) με θεμα τα παραπανω κι ολα οσα μας εχουν κανει οι Τουρκοι για να παρουμε κι εμεις κανα Νο1 στα τσαρτς... ;D
Οπως σου ειπε και ο inthewoods γιατι δεν το κανεις να δει η ελληνικη μεταλ σκηνη ασπρη μερα? Μηπως δεν θες να ξεπουλισεις τη μουσικη σου και να παιζεις "χαβαλε"? Σοβαρεψου που και που δεν βλαπτει. Και εκτος απο μερικα χαβαλοτραγουδα που ολες οι μπαντες εχουν δεν βρισκω την μουσικη των soad μουσικη για γελια ουτε στιχους για γελια

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: 08/02/06, 14:37 »
Καλα velis υπερβαλεις λιγο αλλα το θεμα οπως λεει και ο inthewoods  ειναι οτι κανουν επαναστασεις πολλες και οχι μονο για τους Αρμενιους.Αλλωστε 2 τραγουδια στα 40 που εχουν λενε μονο γιαυτο(ειναι ομως απιστευτα κομματια!)
Φυσικα κανουν και μουσικη επανασταση γιαυτο πολλοι κολλημενοι ακομη δεν μπορουν να τους δεχτουν! :P

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: 08/02/06, 16:05 »

Ας πουμε πως ειμαστε χθεσινοι σε αυτη την μουσικη και δν εχουμε ακουσει αυτο που ακους.Το δεχομαστε....ειλικρινα τοτε τι γυρευεις σε ενα θεμα συστεμ?Ειπες την γνωμη σου για τον δισκο?
Mα δεν μιλησα για σε βρε παιδι μου.Ξερει αυτος που σχολιασε τις μουσικες μου προτιμησεις χωρις καν να εχει ακουσει ποτε..Λοιπον και για να ειμαι δικαιος δεν τον εχω ακουσει ολοκληρο το δισκο(ουτε το mesmerize) αλλα εχω ακουσει αρκετα σπασμοδικα τραγουδακια.Το μονο που μ αρεσε καπως ηταν το hypnotize.Απλα πιστευω πως με αυτην την "παλαβη" μουσικη δεν γινεται  ευκολα ενα συγκροτημα τοπ στις προτιμησεις των ακροατων μεταλλαδων και μη μαλιστα.Τι να σου πω αλλο δεν μ αρεσει η μουσικη τους οχι.Και να διευκρινισω οτι τα 2 πρωτα αλμπουμς τους τα εχω ακουσει ολοκληρα με στχους και απο ολα.Ουτε εκεινα μα ρεσαν,ιδιως το πρωτο.Παλι δεν καταλαβαινω πως γιναν τοσο εμπορικη με κεινα τα αλμπουμς.Δεν λεω εχουν πρωτοτυοες μαλλον ιδεες αλλα ειναι εντελως εντελως πως να το πω τωρα? ::)
TOMATOSE MOVIE

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: 08/02/06, 16:34 »
μα δν σε καταλαβαινω ειλικρινα...φασκεις και αντιφασκεις.Μια λες πως οι συστεμ παιζουν προτωτυπη μουσικη και δυσκολη (αυτο την κανει απευθειας αντιεμπορικη) και απο την αλλη τους κατηγορεις για πουλημενους.Δν σε καταλαβαινω...δν προσπαθησα να σε πεισω για τους συστεμ...ομως βγαζεις/βγαζεται ολοι ενα μισος ,ενα ηλιθιο (σορρυ για την λεξη) μισος που δν εχει λογο και αιτια.Απλα επειδη ειναι διασημοι

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #147 στις: 08/02/06, 16:36 »
μα δν σε καταλαβαινω ειλικρινα...φασκεις και αντιφασκεις.Μια λες πως οι συστεμ παιζουν προτωτυπη μουσικη και δυσκολη (αυτο την κανει απευθειας αντιεμπορικη) και απο την αλλη τους κατηγορεις για πουλημενους.Δν σε καταλαβαινω...δν προσπαθησα να σε πεισω για τους συστεμ...ομως βγαζεις/βγαζεται ολοι ενα μισος ,ενα ηλιθιο (σορρυ για την λεξη) μισος που δν εχει λογο και αιτια.Απλα επειδη ειναι διασημοι

Σόρρυ...αλλά τα δύσκολη από ποια πλευρά το εννοείς? δυσκολοχώνευτη να φανταστώ από ευρύ κοινό?

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: 08/02/06, 16:41 »

Σόρρυ...αλλά τα δύσκολη από ποια πλευρά το εννοείς? δυσκολοχώνευτη να φανταστώ από ευρύ κοινό?

ο κιρατζος το ειπε αυτο.αλλα αν θες την γνωμη μου ναι ειναι δυσκολη και για το ευρυ κοινο.Εννοω επισης πως ειναι πρωτοποριακη και ασυμβιβαστη ειτε συ αρεσει ειτε οχι

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #149 στις: 08/02/06, 16:43 »

ο κιρατζος το ειπε αυτο.αλλα αν θες την γνωμη μου ναι ειναι δυσκολη και για το ευρυ κοινο.Εννοω επισης πως ειναι πρωτοποριακοι και ασυμβιβαστη ειτε συ αρεσει ειτε οχι

καλά το ότι δεν μου αρέσει είναι πλέον δεδομένο...αλλά...δεν θεωρείται δύσκολη και πρωτοποριακοί μια μουσική τύπου ξύλα-πέτρες-τσεκούρια...ιδίως τεχνικά...