Φίλε akarayan
Πολλά απ τα ποιήματά μου, έχουν εκδοθεί (τέσσερις συλλογές), κι έχουν κριθεί, παρέχοντάς μου μιάν κάποια αναγνώριση κι ένα "ελευθέρας" στους κλειστούς κύκλους των ανθρώπων της ποίησης, γεγονός που η μοναχικότητά μου δεν το εκμεταλλεύτηκε, για να παραμείνω αδέσμευτος !
Οσον αφορά τα στιχουργήματά μου, ναι...Δεν τα προώθησα αν και στις γνωριμίες και στις παρέες μου και άξιοι υπάρχουν συνθέτες και παραγωγοί ! Ο λόγος, εντελώς προσωπικός. Τα ντύνουν με μουσικές, τα τραγουδάμε σ ένα ταβερνάκι, σ ένα σι-ντι σε μιά φιλική συγκέντρωση και τι καλά περνάμε ! Ξέρω καλά το Ρουβίκωνα και τους λαβυρίνθους, τις αντιξοότητες και την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα, τη χαμογελούσα μνησικακία, το φθόνο και τη λήθη και γενικά τις συνθήκες που επικρατούν στο κύκλωμα και...απέχω !
Σε μιά-δυό περιπτώσεις που ενέδωσα τελευταία, υπήρξα απών !!!
Τέλος, θέλω να σ ευχαριστήσω απο καρδιάς για την ευγενική κι ειλικρινή σου προτροπή και τους λόγους που αναφέρεις (και τους ασπάζομαι), αλλά...
(Διάβασα τους στίχους σου και μ άρεσαν ιδιαίτερα ! Συνέχισε να γράφεις και ν ακούγεσαι !)
Φίλε μου, νάσαι και να αισθάνεσαι πάντα καλά !
Και καλές σου επιτυχίες !
Σπήλιος