Λοιπόν έχω ακούσει εδώ και καιρό τα τραγούδια σας αλλά κριτική δεν έχω γράψει και ξέρω ότι είναι λάθος, γιατί ξέρω πως νιώθετε όποτε διαβάζετε μια γνώμη και πώς την περιμένετε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Θα σας πω για το Twisted And Menacing My Stare, γιατί αυτό ακούω συχνά. Τα άλλα δεν τα έχω πολυακούσει για να τα κρίνω.
Παιδιά ειλικρινά είναι γ**ώ τα κομμάτια. Kicks ass, που λένε! Πολύ ενέργεια, πολύ κέφι και πολύ πυγμή. Το βασικό ριφ είναι βαρβάτο, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χωρίς να είναι υπερβολικό και πολύπλοκο. Βασικά είναι σαν να τραγουδάει το ριφ! Οι φωνές πολύ καλές, επιθετικές όπως πρέπει, πολύ καλές οι εναλλαγές των φωνητικών(δίνουν συναυλιακό αέρα στο κομμάτι), επίσης φοβερες οι τριπλές/πενταπλές δεν θυμαμαι του ντράμμερ σε κάποιο σημείο στην αρχή(αυτες οι λεπτομέρειες κάνουν τη ζημιά-εγώ πορωνόμαι με ένα συγκεκριμένο percussion στο Roots των Sepultura!).
To solo δεν μου άρεσε, θα μπορούσε να είναι πιο δουλεμένο...μόνο αυτό.
Ενώ την πρώτη φορά μου έδωσε την εντύπωση ότι θα το βαρεθώ λόγω μεγάλου μεγέθους, εντούτις το ακούω ακόμα...

Μπράβο, έχετε ένα ιδιαίτερο στυλ, πολύ ωραίο(σε κάποια σημεία μου φέρατε και τους Rotting Christ στο μυαλό) και απογειωμένο σε σχέση με άλλα συγκροτήματα του χώρου. Δείχνετε ότι ξέρετε τι κάνετε και αυτό είναι το σημαντικό: να έχετε γνώση των ικανοτήτων και των στόχων σας.
Thumbs up!!