Αποστολέας Θέμα: FRAGILE VASTNESS  (Αναγνώστηκε 10593 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas vretos

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • broken open
    • Προφίλ
FRAGILE VASTNESS
« στις: 08/01/06, 23:37 »
o kainourgios tous diskos(a tribute to life),einai katapliktikos.den tha ksexoriso kommatia...ola einai fovera.fovera tragoudia kai paiksimata :) :) :)
katapliktikes idees pou sindiazoun kai polla ethnik stoixeia.
osoi den to akousate...trekste na to agorasete
« Τελευταία τροποποίηση: 09/01/06, 03:11 από kostas vretos »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: FRAGILE VASTNESS
« Απάντηση #1 στις: 09/01/06, 15:15 »
Ρε αλεξ ελα να μας πεις λεπτομερειες!!! Εχασα και το live τους με τους sieges even... Το σιντακι δυστυχως δεν το εχω παρει ακομα αλλα μου εχουν πει οτι εινια πολυ καλο
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #2 στις: 10/01/06, 17:47 »
Σπερνει, οπως ολοι οι δισκοι των παιδιων....Ευτυχως που βγαινουν και τετοιες μπαντες στο Ελλαντα και μπορουμε να αισθανομαστε καπω υπερηφανοι.
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 10/01/06, 22:11 »
Παρα πολυ καλοι..Αν και δυο τραγουδακια που εχω ακουσει δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν γιατι παρα ηταν για μενα progressive ειναι σοβαρη μπαντα που παιζει σοβαρη μουσικη και μπορει να βοηθησει το ελληνικο μεταλ.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Unknown Artist

• Νυχτοβάτης
  • Παλιός
  • Super profundo on the early eve of your day
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 11/01/06, 00:37 »
Και τα δικά μου συγχαρητήρια, αν και δεν έχω ακούσει (καλά) το δεύτερο CD, το πρώτο σε ταξιδεύει πραγματικά, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους έξω ούτε στα τραγούδια, ούτε στην παραγωγή
Ξημερώνει. Μισοκατανοημένο πρώτο φως. Λαμπερός δαμαστής αγριεμένων και χαμένων ψυχών.
Μετανιώνω για όσα ως τώρα ισχυρίστηκα, για ό,τι ως τώρα υπήρξα.
Μετανιώνω γι' αυτή μου ακόμα τη μετάνοια.

- Γιάννης Αγγελάκας -

Αποσυνδεδεμένος Devil Driver

• Παλιός
  • Death to true metal
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 11/01/06, 01:10 »
Δεν μου αρέσουν. Καλή είναι η παραγωγή, αλλά το progressive.... με κουράζει απίστευτα. Καλά κάνουν που υπάρχουν πάντως, αρέσουν σε πολλούς

Αποσυνδεδεμένος Highway_Star

• Θαμώνας
  • Is there anybody in there?
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 13/01/06, 13:33 »
Αφού το άκουσα με προσοχή τουλάχιστον 5-6 φορές,έβγαλα το συμπέρασμα ότι το A Tribute To Life είναι ένας φοβερός για τα Ελληνικά δεδομένα δίσκος.Πολύ καλή παραγωγή(λίγο τα drums δεν μου άρεσαν σαν ήχος,ίσως φταίει ότι το άκουγα από τα ηχεία του pc),απίστευτες συνθέσεις και φοβερό concept.Οι Fragile Vastness δικαίως θεωρούνται το καλύτερο ελληνικό progressive συγκρότημα.Μακάρι να ακούσουμε και όλο τον δίσκο live...
It's a helluva start, it could be made into a monster
if we all pull together as a team.

Αποσυνδεδεμένος Stergios Kourou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Άλλο κουτουρού, άλλο του Κουρού
    • Προφίλ
    • Wardrum Official Website
« Απάντηση #7 στις: 13/01/06, 18:49 »
ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΑ   .   & -

Μιλαμε ότι τα παιδιά δουλεύουνε και αυτό φαίνεται...(συνθέσεις, παιξίματα, artwork, εμφανίσεις)

Αποσυνδεδεμένος Flanger

• Επισκέπτης
  • **
  • Ξεπουλησα επιτελους!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 14/01/06, 09:25 »
εμενα η αποψη μου ειναι οτι παιζουν παραξενα πραγματα,γρηγορα,τεχνικα κτλ κτλ αλλα δεν μου αρεσουν λογω στυλ.στον χωρο τους πραγματικα ειναι πολλοι καλοι και ελπιζω να συνεχισουν και καλυτερα...το tribute to life ειναι ενας πολυ καλος δισκος!
επισης δεν ξερω αν ολοι ειναι καλοι αλλα ξερω τον μπασσιστα που σπερνει...
I WAS LOST AND FOUND!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 14/01/06, 11:07 »

επισης δεν ξερω αν ολοι ειναι καλοι αλλα ξερω τον μπασσιστα που σπερνει...

Άμα τους δεις live θα καταλάβεις ότι είναι όλοι τρομεροί παίκτες.Όταν τους είδα support στους Fates Warning έπαθα πλάκα.

Αποσυνδεδεμένος Alex Flouros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
    • Seduce The Heaven Official Webpage
« Απάντηση #10 στις: 18/01/06, 14:41 »
ep...kapou tous xerw autous.... ;D ;D
sas eyxaristw polly paidia gia ta sxolia sas...
Alex

Αποσυνδεδεμένος Kerwyn

• The Epic Rogue
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 18/01/06, 15:25 »
   Ποτε θα "κατσει" ρε Αλεξ να γνωριστουμε...Ολο Αλεξ ακουω και Αλεξ δεν βλεπω...
Το δισκακι δεν το εχω ακουσει...Οταν το ακουσω θα επανελθω με αποψεις, καθοτι λατρης του progressive... ;)
Let me bleed inside your arms and let me die beneath your eyes...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 21/01/06, 13:24 »
   Ποτε θα "κατσει" ρε Αλεξ να γνωριστουμε...Ολο Αλεξ ακουω και Αλεξ δεν βλεπω...
Το δισκακι δεν το εχω ακουσει...Οταν το ακουσω θα επανελθω με αποψεις, καθοτι λατρης του progressive... ;)

;D ;D
tha ithela na elega twra "opote theleis"...
to provlima einai pws trexw san trelos ton teleutaio kairo....
thelw onws na vrethw me olous kai panta koitaw tis synantiseis...
to mono pou menei einai na kataferw na piasw mia apo autes... :)
makari suntoma...
tha perimenw gia to review tou album.... ;)
ta leme,
Alex

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 21/01/06, 21:49 »
Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα το Tribute to Life από την Αθήνα σήμερα αν και δεν έχω προλάβει να το ακούσω ολόκληρο ακόμα (έτρεχα όλη μέρα σε δουλειές)-για την ακρίβεια το πρώτο CD το άκουσα με μια πολύ πρόχειρη "αφτιά" και μου άρεσε πολύ! Ειδικά το Love & Loss...πολύ πόρωση! το δεύτερο CD το ακούω αυτή τη στιγμή! ρε παιδιά μια ερώτηση: έχετε προσέξει (όσοι έχετε το album) κάτι 6δευτερολέπτων κενά κομμάτια καθώς και έναν τυπά και μια τύπισσα που αμερικανοφέρνουν(!) να κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή μάλλον και να ανακοινώνουν τα κομμάτια των Fragile Vastness?! Κάτι μου λέει ότι τα κανονικά κομμάτια που υπάρχουν στο 2ο CD είναι περισσότερα απ'όσα γράφει απ'έξω...αν και δεν ορκίζομαι κιόλας!
Υ.Γ.1: Alex σπέρνεις και εσύ και η παρέα σου!
Υ.Γ.2: Το artwork του album σπέρνει επίσης :)
Υ.Γ.3: Αμάν το Windows Media Player μόλις μου βρήκε μόνο του τα ονόματα των τραγουδιών και το Maya λέει πως είναι το #9 το οποίο είναι το πρώτο 6δευτερολέπτων κενό ενώ στο booklet λέει και τους performers! -επίσης τα τραγούδια είναι ονομασμένα μέχρι και το #9! -μάλλον το WMP είναι για τα μπάζα  8)

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 22/01/06, 01:44 »
Το 2ο cd έχει bonus tracks και το Media Player δεν είναι για τα μπάζα.Το Maya δεν είναι στην θέση 9 του cd αλλά είναι παρακάτω και πιο μετά λέει ότι έχει κάποια κομμάτια που δεν μπήκαν στο cd και γενικά σκόρπιες ιδέες από τις ηχογραφήσεις.Το ραδιοφωνικό δίδυμο είναι όλα τα λεφτά!!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 22/01/06, 14:49 »
Το 2ο cd έχει bonus tracks και το Media Player δεν είναι για τα μπάζα.Το Maya δεν είναι στην θέση 9 του cd αλλά είναι παρακάτω και πιο μετά λέει ότι έχει κάποια κομμάτια που δεν μπήκαν στο cd και γενικά σκόρπιες ιδέες από τις ηχογραφήσεις.Το ραδιοφωνικό δίδυμο είναι όλα τα λεφτά!!!
Πράγματι το ραδιοφωνικό δίδυμο έχει πλάκα! προτώτυπη ιδέα! Θυμίζει λίγο ένα παλιό παιχνίδι το Crazy Taxi... :) Όσο για το WMP καλό είναι και η λειτουργία που βρίσκει αυτόματα τα ονόματα τραγουδιών (των περισσότερων τουλάχιστον) είναι βολική αν και πολλές φορές σου σπάει τα νεύρα ρε παιδί μου γιατί τα κάνει ό,τι θέλει κ τα βάζει όπου θέλει τα τραγούδια έτσι κ βρει πληροφορίες! :-\
Τέλος πάντων βγήκα εκτός θέματος!
Το εν λόγω album πάντως αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του γιατί είναι πολύ προσεγμένη δουλειά όπως είδατε έχει και πολλές πρωτότυπες ιδέες και extras!

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 22/01/06, 16:26 »
Πράγματι το ραδιοφωνικό δίδυμο έχει πλάκα! προτώτυπη ιδέα! Θυμίζει λίγο ένα παλιό παιχνίδι το Crazy Taxi... :) Όσο για το WMP καλό είναι και η λειτουργία που βρίσκει αυτόματα τα ονόματα τραγουδιών (των περισσότερων τουλάχιστον) είναι βολική αν και πολλές φορές σου σπάει τα νεύρα ρε παιδί μου γιατί τα κάνει ό,τι θέλει κ τα βάζει όπου θέλει τα τραγούδια έτσι κ βρει πληροφορίες! :-\
Τέλος πάντων βγήκα εκτός θέματος!
Το εν λόγω album πάντως αξίζει κ με το παραπάνω τα λεφτά του γιατί είναι πολύ προσεγμένη δουλειά όπως είδατε έχει και πολλές πρωτότυπες ιδέες και extras!

Γιαυτό σαν καλός φίλος που είσαι θα το φέρεις από δω να το κάνω μια copια... Sorry για την πειρατική πράξη αλλά τα οικονομικά μου πάνε κατά διαόλου! που να τρέχω και Αθήνα... 8)

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 22/01/06, 18:44 »
-Ε ψιτ, ο τυπάς πιο πάνω, ξέρεις ο Alex, είναι ο κιθαρίστας τους... Τα θαλάσσωσες πάλι Filthy!

-Ε? τι? εχμ... ε.. γκουχ γκουχ... εεε... Ναι, που λέτε παιδιά μάλλον θα το αγοράσω και εγώ γιατί εμπιστεύομαι τη γνώμη σας και πάνω από όλα σέβομαι την δουλειά του κυρίου Flourou... που να αντιγράφω τώρα, έχω ξεμείνει και από άδεια cd... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 22/01/06, 19:04 »
-Ε ψιτ, ο τυπάς πιο πάνω, ξέρεις ο Alex, είναι ο κιθαρίστας τους... Τα θαλάσσωσες πάλι Filthy!

-Ε? τι? εχμ... ε.. γκουχ γκουχ... εεε... Ναι, που λέτε παιδιά μάλλον θα το αγοράσω και εγώ γιατί εμπιστεύομαι τη γνώμη σας και πάνω από όλα σέβομαι την δουλειά του κυρίου Flourou... που να αντιγράφω τώρα, έχω ξεμείνει και από άδεια cd... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Παιδιά μην του δίνετε σημασία! Θα τον ξεβρωμίσω εγώ τον filthy φίλο μου δίνοντάς του κ μερικές μπούφλες! >:( Ρε ελληνικό συγκρότημα θες να κουρσέψεις πειρατή της κακιάς ώρας?! να πας να το αγοράσεις όπως έκανα κ εγώ! μόνο ξένα συγκροτήματα καβατζώνουμε και δη μ πολλά πολλά λεφτά! :P

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 25/01/06, 21:24 »

Παιδιά μην του δίνετε σημασία! Θα τον ξεβρωμίσω εγώ τον filthy φίλο μου δίνοντάς του κ μερικές μπούφλες! >:( Ρε ελληνικό συγκρότημα θες να κουρσέψεις πειρατή της κακιάς ώρας?! να πας να το αγοράσεις όπως έκανα κ εγώ! μόνο ξένα συγκροτήματα καβατζώνουμε και δη μ πολλά πολλά λεφτά! :P

Προς το παρών εσύ έφαγες μπούφλες στον χιονοπόλεμο!!! Σε είδα και με τους Ανώριμους,Innerwish κλπ κλπ :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 26/01/06, 23:57 »

;D ;D
Δεν πειραζει παιδες...
Ευχαριστω και παλι για τα καλα λογια...
Alex

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 29/01/06, 19:30 »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου Alex ότι το Love & Loss μου έχει γίνει εμμονή!!! Έχει απίστευτη μουσική αλλά και φωνή!!
Μια ερώτηση: την ιστορία που διαδραματίζεται μέσα από το album μήπως την εμπνευστήκατε από Dream Theater και συγκεκριμένα από Metropolis? :)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 29/01/06, 20:01 »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου Alex ότι το Love & Loss μου έχει γίνει εμμονή!!! Έχει απίστευτη μουσική αλλά και φωνή!!
Μια ερώτηση: την ιστορία που διαδραματίζεται μέσα από το album μήπως την εμπνευστήκατε από Dream Theater και συγκεκριμένα από Metropolis? :)
άμα δεις τη συνέντευξή τους στο Μέταλ Χάμερ λένε ότι το concept είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Τι δηλαδή επειδή κ το metropolis είναι concept? ρε παιδιά πότε θα δούμε καμιά tablatura και εμείς οι αδαείς να χαιρόμαστε? ανυπομονώ να μαθώ εκείνο το somewhere!(καλό και το videoclip-άγριος ο τραγουδιστής![όχι, γ*****ς είναι!])

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 30/01/06, 20:31 »
Παράθεση
άμα δεις τη συνέντευξή τους στο Μέταλ Χάμερ λένε ότι το concept είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Τι δηλαδή επειδή κ το metropolis είναι concept? ρε παιδιά πότε θα δούμε καμιά tablatura και εμείς οι αδαείς να χαιρόμαστε? ανυπομονώ να μαθώ εκείνο το somewhere!(καλό και το videoclip-άγριος ο τραγουδιστής![όχι, γ*****ς είναι!])
Παράθεση

Τώρα φίλε μου είπες τη μαγική λέξη!!! ;D ;D ;D ;D άκου metal hammer!! ;D ;D θα πρέπει να μάθεις να μην αναφέρεις αυτή τη λέξη και πολύ...
Θεωρείτε αναξιόπιστη πηγή από πολλούς!αλλά βγαίνω off topic...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 30/01/06, 20:56 »
Παράθεση
Παράθεση

Τώρα φίλε μου είπες τη μαγική λέξη!!! ;D ;D ;D ;D άκου metal hammer!! ;D ;D θα πρέπει να μάθεις να μην αναφέρεις αυτή τη λέξη και πολύ...
Θεωρείτε αναξιόπιστη πηγή από πολλούς!αλλά βγαίνω off topic...
α, και εγώ που νόμιζα ότι το παίρνεις πρώτος-πρώτος κάθε μήνα! άκου να μην αναφέρω τη λέξη κ πολύ...