Συμπληρώνοντας τον φιλο Arg0 (μεγια το κιθαρόνι!!!) εχω ήδη φέρει την Brian Moore i9.13 TB USB (
http://www.brianmooreguitars.com/i2000/i2000Models.asp?guitar=iGuitar9.13&Color=TB) απο Αμερική. Τη χρησιμοποιώ σαν καλη live ηλεκτρική (λογω βάρους και Seymour Duncan) ,εχει πιο "σύγχρονο" μπράτσο απο Godin οποτε βολευει και για πιο Rock ,metal καταστάσεις , έχει και τους Piezo (τους περνάω από Zoom A2) για ακουστικούς ήχους και οδηγώ και ενα Roland GR-33 απο το GK interface που έχει στα live. Το USB το δουλευω Studio/σπίτι και χρησιμοποιείται σαν audio interface για εγγραφη απευθείας. Μετα με Native Instruments (Guitar Rig και Guitar Combos) και διάφορα VST plugins το καθαρό σημα το κάνω ότι θέλω. Επίσης το USB σήμα το κάνω midi μέσω Melodyne αλλά το ψαχνω ακόμα για να έχω καλύτερο tracking.Απώτερος σκοπός ,Live με τη BMoore απο USB στο laptop (Audio στο guitar rig , Midi στο Absynth ) (control με Midi πεταλιερα) και μονιτορ του μαγαζιου, οποτε (θα) κουβαλάω ακόμα λιγοτερα...
Σαν κιθάρα είναι καλά κατασκευασμένη (προσοχή το καπάκι , (τα νερα του ξυλου δηλαδή) εχει ελάχιστο πάχος και είναι για τη μούρη), αν δεν έχεις ενδιοασμούς λόγω Ινδονησίας , δεν περιμένω να βγάλει προβλήματα , και θα τα πούμε σε λιγο καιρό μολις κάνει αρκετά χιλιόμετρα και την δουλέψω και λίγο παραπάνω...