Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

Enema, πολυ βολικη και τρομερα ελαφρυα, μπορω να παιξω ορθιος χωρις να φοραω ζωνη να φανταστεις

Δυστυχως δεν βγαζουν και μπασο, ολα μου μοιαζουν βαρυα μετα απο αυτη. Απο τιμη ξεκινανε απο 2200 περιπου και φτανουν κοντα 2800 περιπου, αυτο ειναι απο τα "φθηνα" μοντελα

Βασικα λογο σχεδιασμου/καινοτομιων και υλικων πιστευω τα δικαιολογει πολυ περισοτερο τα χρηματα της απο συμβατικες κιθαρες στα ιδια χρηματα, αλλα στη φωτο φαινωντε χαλια, πρεπει να την δεις απο κοντα, μοιαζει με γλυπτο, πολυ λεπτη και αγκαλιαζει το σωμα σου.
Απο ηχο εμενα μου αρεσει, συμβατικο Dimarzio ηχο θα ελεγα οτι εχει, ειδικα με τον Φεντερ που βλεπεις στην φωτο βγαζει σουπερ ηχο. Να φανταστεις δεν ειμαι καθολου φαν Φεντερ, αλλα τον συγκεκριμενο τον χτυπησα λογο... εμφανισης

και για να εχω και εναν ενισχυτη για συγκεκριμενες χρησεις, και εχει οντως hot-rodded fender ηχο, χωρις τα χαρακτηριστικα που με ενοχλουν και με ηχο που ηλπιζα να εχει, κει τελικα εχει! Το μονο που με χαλαει ειναι τα κοινα ρυθμιστικα στα δυο καναλια. Κατα τ'αλλα σουπερ η συγκεκριμενη εκδοση