Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πωωωωωωωω αρρωστια ειδικα αν ειχε κ rosewood ταστιερα θα ημουν ηδη στο νοσοκομειο
αυτή είναι κιθάρα και μάλιστα με τα σωστά χρώματα και τους σωστούς μαγνήτες
Μετα απο αλλαγη pickguard
Παράθεση από: whocares στις 12/05/10, 12:35Μετα απο αλλαγη pickguard Πολύ ωραία για Strat!!! Ναι, δε μου αρέσουν, αλλά ο συνδυασμός των χρωμάτων στη δική τα σπάει. Είναι λίγο αλήτικος ...
Συμφωνω απολυτα, αν κ δν ξεχωριζω τι υπαρχει στη bridge θεση...
@jesus...φιλε το χθεσινο ενσυμο απο εκει το πηρα χτες χεχε...εχει πολυ πραμα το μαγαζι και μπηκε στο τοπ 2 των προτιμησεων μου..αν ερχοσουν κ εσυ ακομα εκει θα ειμασταν.
Παράθεση από: vagtanplan στις 12/05/10, 09:18@jesus...φιλε το χθεσινο ενσυμο απο εκει το πηρα χτες χεχε...εχει πολυ πραμα το μαγαζι και μπηκε στο τοπ 2 των προτιμησεων μου..αν ερχοσουν κ εσυ ακομα εκει θα ειμασταν. Καλα εγω πηγα κατα τις 2.30, επιασα συζητηση και εφυγα στις 3.30 που εκλεισε το μαγαζι, φαντασου να σε εβρισκα και εκει!Παντως ετοιμαζω και εγω χτυπημα με περιεγο οργανο στυλ ΤΕΛΕ που δεν θα το περιμενετε
Λοιπόν η χρυσή στρατούλα φόρεσε τα μαύρα της .... bill lawrence μαγνήτες ... και μπήκε πάλι στο παιχνίδι στα ίσια ... σας αρέσει ? Uploaded with ImageShack.us
Κούκλα είναι.......