Tα εβαψες??? Κακως εβγαλες την ταινια....
Oχι ειναι πουλιες κοκκινες πανω στα Inlays! Εχουν ακριβως την ιδια διαμετρο, και το καλο με αυτα ειναι οτι κατω απο ορισμενες γωνιες φαινονται διαφορετικα!
Ας πουμε ειναι φορες που σε φουλ φως, δεν φαινεται τιποτα, και ειτε φαινεται σαν μαυρο, ειτε σαν να μην εχει inlays η κιθαρα, ή ορισμενες φορες αστραφτουν και ειναι ολα τα λεφτα θεαμα

Ειδικα ετυχε σημερα, με λιγο φως να αστραφτουν ολα μαζι ταυτοχρονα

Κ μαμω τα εφφε! Οι φωτο το αδικουν!
Τωρα την εγδυσα γιατι την βαρεθηκα, η αληθεια ειναι, οτι τωρα νιωθω σαν να εχω αλλη κιθαρα

link=topic=25950.msg362176#msg362176
Bale kokkini tainia twra!
Πολυ θα ηθελα, αλλα δυστηχως δεν το βλεπω να γινεται συντομα. Η αντιθεση μαυρο κοκκινο ειναι η αγαπημενη μου, αλλα για να το κανω αυτο, πρεπει παλι να ξεμονταρω την κιθαρα, να μετραω διαστασεις, να βρω σχεδιο (αυτο και αν ειναι δυσκολο), να κοψω απο δω, να κοψω απο κει, να προσεχω μην χαραξω το φινιρισμα και ενα σωρο αλλα. Και μετα παλι να την μονταρω, να κουρδισω (επισης ζορικο γιατι εχω τις ιδιες χορδες που ειναι ηδη 'τσαλακωμενες' και ειναι ζορι να τις ξαναβαλω), να ξαναφτιαξω το υψος των χορδων, το intonation. Ολα αυτα θελουν χρονο, και προπαντων -ορεξη-. Τελοσπαντων, αμα βρω χρονο θα το κανω.

Αλλα δεν θα γινει συντομα.
Ανα μπραβο. Δοκιμασε το και στειλε φωτος!!!!!!!! Αν μου αρεσει μπορει να το κανω και εγω

Και τι περιμενεις εμενα να το κανω?

Το ωραιο ειναι να το δοκιμασεις μονος σου

(ασχετο, την λεσπολ απο τον φανη εσυ την αγορασες? )