Λοιπον...καταρχας τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειναι κυριως VST instruments, πραγμα που απαιτει να εχεις καποιο απο τα προγραμματα Cubase ή Cakewalk ( κυριως την τελευταια του εκδοση Cakewalk Sonar που υποστηριζει τα VST plug ins effectors ). Επισης κυκλοφορουν και καποια προγραμματα, οπως το Rewire , τα οποια μπορει να συνδυασουν ασχετα προγραμματα ηχου ( πχ Rebirth RB-338 V2 ) με τα Cubase και Cakewalk.Εχουμε και λεμε λοιπον:
1.Virtual Guitarist το οποιο κανει μια αναπαραγωγη γνωστων κιθαρων με 27 τροπους παιξιματος.. Γενικα προκειται για ενα καλο προγραμμα Vst το οποιο αφορα αυτους που ειτε δεν παιζουν κιθαρα και θελουν να εμπλουτισουν τα κομματια τους με εναν καλο ηχο κιθαρας ( και οχι με το μουλινε ηχο του midi ), ειτε δεν εχουν καλη κιθαρα και θελουν να γραψουν ενα κομματι σε πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου.
2.WARP VST το οποιο ειναι ενα effector plug in και κανει προσομοιωση καμπινων απο διασημους ενισχυτες κιθαρας. Παρολο που χρησιμοποιω τους ηχους κιθαρας που εχει το synth ( πλαστικουρα ), στην πραγματικοτητα καθε φορα που το φιλτραρω με το WARP εχω τρομερα αποτελεσματα.
Αυτα τα προγραμματα χρησιμοποιω εγω προσωπικα...Τωρα αν στην αγορα υπαρχουν και αλλα δεν το εχω πολυψαξει, γιατι ακομα δε με ενδιαφερουν.
Μια συμβουλη...ασε τα freeware εκει που ειναι. Σιγουρα δωρεαν ειναι καλυτερα απο τα ακριβα, αλλα πολλες φορες η ποιοτητα τους ειναι τοσο χαμηλη, που καταστρεφουν και την αρχικη συνθεση..Παντως αν θελεις διαφορα τετοια ψιλοπρογραμματακια κοιτα το
www.analogX.comΔεν εχει κατι το τρομερο...αλλα μια ιδεα παιρνεις..