εγω ηθελα να στο πω για την φεντερ τοτε που μου εστειλες πμ αλλα δεν θελησα να σε επηρεασω μηπως και νομισεις οτι το κανς για να στην πουλησω...τωρα λοιπον που πουληθηκε ακομα σου λεω πως ηταν τρελλη ευκαιρια και ολοκαινουργια...παντως τιποτα δεν εχει τελειωσει...ψαξε για φεντερ αμερικανα και θα με θυμηθεις...σε αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο οργανο που μπορεις να παρεις...και μπορεις να παιξεις τα παντα...και μην ξεχνας οτι δεν χανει ποτε την αξια της,,,παντα θα ειναι φεντερ αμερικανα και οχι ιμπανεζ rgκαι οτι ναναι...και στις αγγελιες να δεις αυτα που πουλιουνται πεφτει μεγαλο ενδιαφερον σε φεντερ και γκιμπσον...τελος...και για να μην παρεξηγηθω ,λεω οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις...δεν ειπα οτι μια ιμπανεζ των 1500 ευρο ειναι καλυτερη απο μια απλη στρατ...αλλα και παλι για την αξια θα το τονισω...δεν πεφτει ευκολα και παντα πουλιεται...τωρα γι αλλους που σου λενε για ltd και κατι τετοια...επειδη εχω παιξει πολυ με συγκεκριμενες ειναι η νυχτα με τη μερα με φεντερ ,και ειδικα με αμερικανα....απλα μην ξεχνας πως στο δωματιο καθε σοβαρου κιθαριστα,επαγγελματια,δασκαλου,χομπιστα παντα υπαρχει μια φεντερ αμερικανα η μια γκιμπσον και οχι μια ltd 800 ευρο...μην ακους διαφορα,ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο εδω ουτε με τις μισες απ οσες σου προτεινουν δεν εχουν παιξει...κι αν εχουν παιξει δεν ειχαν μαλλον παιξει με ακριβοτερες ωστε να συγκρινουν...ασε που σε μικροτερες ηλικιες κοιτανε μονο το σχημα και τον μαγνητη και να παιζει ο ταδε γνωστος κιθαριστας....
φιλικα...παναγιωτης...