http://www.pubquizhelp.34sp.com/ent/euroviuk.html Είναι το λινκ που μου έδωσε ο kain - Γιώργο σ' ευχαριστώ

- στο θέμα που άνοιξα στην αναζήτηση τραγουδιών και το οποίο αύριο θα σβηστεί, έχω γράψει σχετικά εκεί. Να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους που είδαν το θέμα και έσπευσαν να βρουν στοιχεία - o pac έλαβε και ένα π.μ. με κεφαλαία, τι τραβάς κι εσύ από μένα ταλαίπωρε

- . Μόνο που δεν ξέρω αν πριν γίνουν όλα αυτά παρατηρήσατε κάτι που εγώ άργησα πολύ να προσέξω.
Ιάσονα είσαι ο πρώτος που απάντησες και ζητάς μια χρονολογία π.χ. 1976. Είναι 1976 σκέτο, αλλά μας το λες με γρίφο, τα παιδία παίζει, και παιδιαρίζει παιδιόθεν, αλλά είναι φανερό ότι δεν πιστεύεις αυτό που γράφτηκε, ψάχνεις στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά μου και τα εμφανίζεις για όσους αμφιβάλλουν. Είναι ολοφάνερο ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, δεν έχω καμία αμφιβολία γιατί δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Γιάννη ξέρω πως κι εσύ δεν αμφιβάλλεις ούτε για μια στιγμή, αλλά επίσης το ψάχνεις και εμφανίζεις στοιχεία για όσους αμφιβάλλουν. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αλλά πρόσεχε λίγο τους χαρακτηρισμούς, βλέπω εκείνο το "απατεώνας", δεν εκφράζεσαι ευπρεπώς, στα λέω παιδιόθεν, αλλά δε μ' ακούς!

Στέργιο, Βαγγέλη, Κατερίνα, The Blue Wizard, Γιώτα, Θοδωρή, Μαράκι, Salinas, Γιώργο και Πάρη σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Πιροσκί, όχι λάθος, Τυροπιτούλη, για εκείνο με τα βαφτίσια που λες, αν συμβαίνει παιδιόθεν, επί μακρόθεν και εξαπανέκαθεν, βράσε ορυζόθεν!

Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και για τα μηνύματα δημόσια και μη, και θα προτείνω από δω και πέρα να μιλάμε με προσωπικά μηνύματα. Να 'στε καλά!