Σου παραθέτω μια λίστα με ορισμένες μπάντες που θεωρώ οτι πρέπει να ακουστούν και να προσεχτούν έστω και τώρα...
Cynic (Εγώ και ο Fys τους έχουμε αναφέρει τόσες φορές σε διάφορα θέματα που έχει γίνει κουραστικό...)
Atheist (Θεοί...
)
Isis
Psychotic Waltz
Strapping Young Lad
Mastodon
Converge
Sickening Horror (Αυτοί είναι και δικοί μας...βγάζουν δίσκο σύντομα...)
The Dillinger Escape Plan
Burst
...και άλλες πολλές που δε μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή...ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από τα στερεότυπα και τα στανταρ ακούσματα και ας δούμε τι υπάρχει λίγο παραπέρα...όσοι έχετε να προτείνετε κάποιο ενδιαφέρον άκουσμα μπορείτε να μας το παραθέσετε εδώ...
Ρε παιδιά εμένα μου κάνει κατα το μεγαλύτερο μέρος η λίστα αυτή αλλά τους Meshugah ακόμη δεν τους έχω χωνέψει. Ακούω στη μουσική τους τα άπειρα ρυθμικά σχήματα και μου ακούγονται σαν να ξέρουν εκατομμύρια τρόπους να επαναλαμβάνουν την ίδια νότα. Μην Βαράτε. Εγώ έχω ένα μαύρο cd με μία σφαίρα στο εξώφυλλο. Μήπως δεν είναι αντιπροσωπευτικό ή classic?
Τις γουστάρω πολύ αυτές τις avant garde μπάντες (μην ξεχνάτε τους Mekong Delta) αλλά αυτοί ακόμη δεν μου έκατσαν. Βέναια γούστα είναι αυτά. Αν σας πώ ότι δεν μου αρέσουν ούτε οι Voivod θα με φάτε?

Ποιο cd Meshugah θα μου αλλάξει γνώμη?
Για να συμπληρώσω τη λίστα να πώ
Toxik, Realm, End Amen (project Psychotic Waltz & Despair)