Αποστολέας Θέμα: EMERALD SUN - "The story begins"  (Αναγνώστηκε 2881 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος semman

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
EMERALD SUN - "The story begins"
« στις: 29/05/06, 18:08 »
EMERALD SUN-The story begins

Σίγουρα σίγουρα ότι καλύτερο έχω ακούσει πρόσφατα! Οι EMERALD SUN ήρθαν να μας αποδείξουν ότι εφ' όσον υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το metal και ξέρουν πώς να το εκτελέσουν, αυτή η μουσική θα έχει πάντα μέλλον. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερός που έχω αυτό το υλικό στα χέρια μου.
Οι EMERALD SUN κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα που ακούγετε όπως των HELLOWEEN στην περίοδο του michael Kiske και στην καλύτερη μορφή τους. Παίζουν καθαρό power metal με όλα όσα περιλανβάνονται σε αυτό, ισχυρός ήχος, αλλά και μελωδικός με μεγάλο πάθος, αλλά προ πάντων με άριστες συνθέσεις.
Η παραγωγή είναι πολύ καλή και η μπάντα παρουσιάζει τον καλύτερο της εαυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του CD. Δεν μπορώ πραγματικά να αναφέρω κάποια καλύτερη στιγμή επειδή ολόκληρο το αποτέλεσμα ηχεί τέλεια.
Αυτός ο δίσκος έχει όλα όσα απαιτούνται για μια αξιόλογη κυκλοφορία. Γρήγορα τραγούδια με συμπαθητικά μελωδικά ρεφρέν, φοβερές μπαλάντες και άριστα slow μέρη.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω για το "the story begins". Απλά προτείνω σε όποιον του αρέση το power metal, να πάρει αυτόν τον δίσκο. Σίγουρα το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Τραγούδια:
1) sunrise
2)scream out loud
3)sword of light
4)high in the sky
5)eyes of prophecy
6)emerald sun
7)not alone
8)escape
9)...and the story begins
10) H.M. (bonus track)

Ηχογραφήθηκε στα NEMESIS STUDIOS Καβάλα.

Το τραγούδι τους με τον τίτλο SCREAM OUT LOUD ήταν αυτό που τους χάρισε την ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στην Heavy Metal Eurovision ανάμεσα σε 40 άλλες χώρες.
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και να ακούσετε το τραγούδι στην παρακάτω διεύθυνση:
http://metal.esckaz.com
« Τελευταία τροποποίηση: 29/05/06, 18:19 από semman »

Αποσυνδεδεμένος firekeeper

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Απ: EMERALD SUN - "The story begins"
« Απάντηση #1 στις: 30/05/06, 21:50 »
 8) :D
Μπήκα στην HEAVY METAL EUROVISION και άκουσα το τραγούδι. Πραγματικά πολύ καλοί οι EMERALD SUN.
Αλλα ο τραγουδιστής  δεν πρέπει να είναι Έλληνας, δεν υπάρχουν τέτοιες φωνές στην Ελλάδα και τέτοια προφορά!!!
Τες-πα...Όντος ακούγονται λες και βγήκαν τα τραγούδια απο τα keeper.
Μπράβο στα παιδιά... Άντε και σε ανώτερα
.

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #2 στις: 03/06/06, 19:02 »
Έχω ακούσει το Sword Of Light.... Εξαιρετικό! Μου άρεσε ιδιαίτερα η εισαγωγή του. Όχι ότι είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά είναι καλά παιγμένη και δομημένη. Άσε που δεν ακούς κάτι τέτοιο από ελληνικά συγγροτήματα. Μπράβο!
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 15/01/07, 23:16 »
ΑΨΟΓΟ! έπεσε σήμερα στα χέρια μου όλο το άλμπουμ (Promo)

απο φωνή ΦΩΝΑΡΑ και μουσικά πολύ πολύ καλό 80's Power Metal. θα τολμήσω να πω πως αυτό που περίμενα από το Keeper 3 των Helloween το φέρατε εσείς.

ΜΠΡΑΒΟ!!
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"