Πάνο δεν μιλάω για το vu. Σημασία έχει ότι δείνεις ένα λινκ προς ένα αρχείο ανεβασμένο οπουδήποτε το οποίο περιέχει όλη την βάση του vu της οποία το μεγαλύτερο μέρος είναι από την βάση του κιθάρα.
ʼρα τι κάνεις δηλαδή? Ξεγελάς με αυτόν τον τρόπο. Ο καθένας μπορεί να το υποστηρίξει και όχι άδικα.Σας κρύβω τους στίχους , αλλά σας λέω πως και που μπορείτε να του βρείτε. Ε αυτό δεν είναι κοροϊδία?
Χαίρομαι που καποιος επιτελους μιλαει για το επιμαχο ζητημα... Παμε λοιπον...
Δηλαδη το θεμα νομιζεις οτι ειναι νομικο;; Εχω μπερδευτει τελικα.. Αλλος λεει το ενα αλλος το αλλο...
Αν υποθεσουμε οτι ειναι νομικο τοτε...
Με την ιδια λογικη δεν επρεπε να εχουν κλείσει την 'Αναζητηση Τραγουδιών" οπου εχει link για mp3;;; Και μη μου πεις οτι αυτο ειναι αλλο! Δηλαδη η ΑΕΠΙ κυνηγαει μονο αυτους που βαζουνε τους στιχους και οχι αυτους που βαζουν ολοκληρα mp3; οχι βεβαια.
Και ,επισης, μη μου πεις οτι ηδη εχει μπει αυτο το θεμα και ηδη το συζηταμε... Δεν εχει λογικη αυτο... Απο την στιγμη που επιτρεπεις τα link σε Mp3 δεν εχει λογικη να πεις "οπππ, αυτο δεν το επιτρεπω επειδη μπορει να εχω προβλημα με την ΑΕΠΙ". Το καταλαβαινεις νομιζω...
Πάνο εκτός από την παράθεση που έκανες σε ένα μέρος του post μου , είχα γράψει και ..
Τέλος να πω ότι η ιστορία της αναζήτησης τραγουδιών που για την ώρα γίνεται , δεν μπορεί να λειτουργεί συμψηφιστικά απέναντι σε κάτι τέτοιο , διότι αφενός υπάρχει προηγούμενο με αυτό και άρα είναι γνωστό το τι συμβαίνει και οι διαχειριστές αποφάσισαν για αυτό εδώ και τρία χρόνια περίπου ενώ το θέμα της αναζήτησης βρίσκεται στο μικροσκόπιο και εξετάζεται η βέλτιστη λύση για την αντιμετώπισή του.
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να σου εξηγήσω και μετά από αυτήν , μπορείς να συνεχίσεις να μην καταλαβαίνεις ή να καταλαβαίνεις ότι εσύ νομίζεις.Έχεις κάθε δικαίωμα ως προς αυτό.
Όσο και να θέλεις να δείξεις ότι τα δύο αυτά πράγματα είναι το ίδιο , αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχει μια σημαντικότατη ειδοποιός διαφορά.
Η ΑΕΠΙ όταν για πρώτη φορά ενόχλησε για πνευματικά δικαιώματα δεν προχώρησε απευθείας σε νομικά μέτρα απέναντι στους Σπύρο,Βασίλη και Κιθ που είχαν σε ξεχωριστές σελίδες τους στίχους , αλλά τους προειδοποίησε πρώτα είτε να τους αποσύρουν είτε να καταβάλουν δικαιώματα , όπως και έγινε με την σύμπραξη των τριών σε ένα κοινό δικτυακό τόπο.Εφόσον αυτό έγινε , οποιαδήποτε πλέον παραβίαση ως προς αυτό , μπορεί να επιφέρει την άμεση άνευ άλλης προειδοποίησης δικαστικής προσφυγής και λήψης νομικών μέτρων.Σε αυτήν την περίπτωση ουδείς από τους τρεις τους , μπορεί να καταφύγει σε επιχειρήματα (δεν ξέραμε , δεν είχαμε πρόθεση κλπ που συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ) εφόσον αυτά είναι άμεσα καταριπτέα.
Στην περίπτωση των λινκ προς Mp3 δεν έχει υπάρξει προηγούμενο , αλλά και αν συμβεί κάτι , τότε σε πρώτη φάση θα είναι προειδοποίηση πριν από την απευθείας προσφυγή μέσω της δικαστικής οδού , διότι οι νομικοί της ΑΕΠΙ δεν είναι χαζοί και γνωρίζουν ότι αν δεν κάνουν προειδοποίηση τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το δικαστήριο να μην καταδικάσει , αλλά απλά να προβεί σε μια απλή υποχρέωση της απαγόρευσης ύπαρξης των συνδέσμων. Αυτό όμως θα μπορούσε να γίνει και με την προειδοποίηση μόνο από πλευράς ΑΕΠΙ χωρίς την δικαστική συνδρομή.
Στην μια πρίπτωση λοιπόν , λόγω ιστορικού , οδηγήσαι απευθείας σε δικαστικές περιπέτειες λόγω του "κατ'επανάληψην" ενώ στην άλλη την γλυτώνεις με μια προειδοποίηση και μόνο αν συνεχίσεις θα οδηγηθείς στο ίδιο.
Τι προσπαθείς λοιπόν να αποδείξεις με την εμμονή σου?
Πέραν αυτού , εξάρχής γράφτηκε ότι για το θέμα αυτό ήδη έχουν δρομολογηθεί κάποιες συζητήσεις ως προς τον βέλτιστο τρόπο αντιμετώπισής του και σε ευχαριστούμε που και εσύ μας το υποδεικνύεις ώστε να συντομεύσουμε τους χρόνους μας. Αυτό όμως είναι ακόμη υπό συζήτηση ενώ τα link προς αρχεία που περιέχουν τους στίχους αυτού του site με διάφορους τρόπους και μορφές δεν είναι υπό συζήτηση και έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό ότι δεν επιτρέπονται.
Αν είναι έτσι να βγάλουμε και link για το Scripto του Κιθαρωδού και έπειτα να κάνουμε ξανά τους Ελβετούς....
Τέλος να επισημάνω για μια ακόμη φορά , ότι μεταξύ ά-νομων ενεργειών δεν μπορεί να υπάρχει κανενός είδους συμψηφισμός. Για όνομα δηλαδή.Επειδή παρκάρουμε παράνομα και δεν μας την έπεσαν ακόμα , πρέπει να τρέχουμε και με 200 μέσα στην πόλη και αν μας την πέσουν να τους ζητάμε τα ρέστα που δεν μας έγραψαν και για παράνομη στάθμευση?
Είναι λογικές αυτές που προσπαθείς να περάσεις?
Και με την ευκαιρία του θέματος , θέλω να πιστεύω ότι κανένα μέλος δεν θα τολμήσει να διαμαρτυρηθεί εαν τελικά αποφασισθεί ο πλήρης αποκλεισμός link προς mp3 μέσα από τις σελίδες του Forum. Ή μήπως όχι?