Παιδιά εγώ έκανα το τελευτάιο post μου πέρυσι... Από τότε πέρασε κάποιο διάστημα μέσα στο οποίο είδα κάποια πράγματα που δεν είχα ξαναδεί, παράλογεσ αμοιβές κ.λπ... Φέτος είδα ας πούμε παιδιά καθαρά ερασιτέχνες, που πραγματικά δεν ήταν η τέλεια μπάντα, να γεμίζει μαγαζί και εμείς που είμαστε 2 χρόνια στο χώρο, που αν μη τι άλλο παίζουμε στη σωστή σειρά τις νότες, να παίζουμε σε μισοάδεια μαγαζιά... Είδα άτομα με τρομερό πρόγραμμα, με την κοπέλα που τραγούδαγε να έχει φωνάρα και να παίρνει για 4-5 ώρες πρόγραμμα 40 ευρώ.... Είδα να προσπαθεί το μαγαζί να προσπαθεί να μας φάει λεφτά ενώ με τον κόσμο που είχαμε θα παίρναμε 15 ευρώ ο καθένας (κοινώς 75 ευρώ όλοι μαζί...σκατά...20 άτομα είχαν έρθει) Αλλά επιμένω σε κάτι που είχα πει. ΠΡΕΠΕΙ εμείς οι ίδιοι που κοβόμαστε για την ελληνική μουσική σκηνή να την στηρίξουμε έτσι ώστε ο μαγαζάτορας να μας σέβεται... Φέτος που έζησα λίγο παραπάνω το Live μπορώ να πω ότι για ένα live μισής - μιας ώρας (support δλδ)τα 30 ευρώ το άτομο είναι καλά λεφτά... Αλλά άμα είναι να βγεις και να είσαι ένα 3ωρο - 5ωρο στη σκηνή είναι πολύ λίγα... Εκεί θες 90 - 100 ευρώ και αν όχι τόσο 80 ευρώ το λιγότερο... Και όσον αφορά το θέμα του επαγγελματισμού εγώ έχω να πω το εξής. Ερασιτέχνης είσαι όσο παίζεις στο σπιτάκι σου με την παρέα σου, όσο τραγουδάς στην παραλία,στο cambing κ.λπ...Από τη στιγμή που παίζεις σε σκηνή, είσαι επαγγελματίας. Και υπάρχουν καλοί επαγγελματίες και κακοί επαγγελματίες...